Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2005

SMS

Μωράκι μου. Είδα στην αγορά κάτι φανταστικό, μοναδικό που πραγματικά σου λείπει πήγα να στ' αγοράσω αλλα ο χασάπης είπε: ...ΜΥΑΛΑ ΤΕΛΟΣ !!!!!!

Ειμαι χαλια. ειμαι στο νοσοκομειο και ποναω αφορητα. οι γιατροι λενε πως πρεπει να με εγχειρησουν επειγοντως και να μου αφαιρεσουν ολα οσα αισθανομαι για σενα.

Θελω να στηθεις .. και να σε παρω.. πεθαινω να σου τραβηξω μια στα γρηγορα και ξερω πως θα σου αρεσει.. μην τρομαζεις δεν θα πονεσει.. θελω μονο μια φωτογραφια!!

Ειναι καλοκαιρι , τα πουλια το κανουν, οι πεταλουδες το κανουν, μηπως να το καναμε και εμεις? Ξεχνα το οι ανθρωποι δεν πετανε.

what women think about sex? at age 8 ignore it, age 18 experience it, age 28 look for it, age 38 ask for it, age 48 beg for it, age 58 pay for it, age 68 pray for it, age 78 forget it.

Τα χρηματα ειναι σαν την περιοδο. τα περιμενεις ενα μηνα σου κρατανε μια εβδομαδα και μολις τελειωσουν αρχιζει το γαμησι.

Θα γραψω σε ολα τα τουβλα «μου λειπεις» και θα ευχομαι να σου ερθει ενα στο κεφαλι , για να δεις πως ποναει το να σου λειπει καποιος.

Το ωροσκοπιο σας σημερα. Τυχη : τα αστρα σας χαμογελουν Επαγγελμα : τα αστρα σας χαμογελουν Σεξ: τα αστρα εχουν γαμηθει στα γελια...

Δηλωσε συμμετοχη στο νεο reality παιχνιδι του mega «φαρμα» !!! παιχτες βρηκαν, ζωα ψαχνουν...

Αν στο ονειρο σου δεις τ' άστερια και το φεγγαρι να σε φωτιζουν, τα συννεφα να σε σκεπαζουν και τους αγγελους να σε νανουριζουν, να ξερεις πως ...πεθανες!!!

Ξερω οτι μ’αγαπουσες πολυ, οτι σου λειπω, οτι.. χωρις εμενα εχεις ενα μεγαλο κενο. Λυπαμαι που σε αφησα για παντα. Με αγαπη ο εγκεφαλος σου!

Οταν ειμασταν μικροι τραβουσαμε μαλακια. Ο ενας προκαλουσε τον αλλο να χυσει ολο και πιο μακρια. Με τον καιρο καποιοι τα παρατησαν εσυ ομως συνεχιζεις… κeep walking!!



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια