Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2005

ΑΝΔΡΙΚΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ

Έμπειρη ή αθώα;

H έμπειρη είναι προτιμότερη επειδή: Πιάνει πιο εύκολα τον υπαινιγμό "μπορείς να γυρίσεις τώρα;"Δεν δαγκώνει την κρίσιμη στιγμή.Άλλο σεξ και άλλο ύπτιο IEK Ξυνή.Δεν χρειάζονται άπειρα προκαταρκτικά.Αποφεύγεις το τρίωρο αγκάλιασμα μετά, προκειμένου να την παρηγορήσεις για το κακό που της έκανες.

H αθώα είναι προτιμότερη επειδή: H ανακάλυψη μιας απάτητης παραλίας είναι πάντα συναρπαστική στιγμή.Το επιχείρημα "αν δεν δοκιμάσεις δεν θα ξέρεις" είναι συνήθως αποτελεσματικό.Δεν νιώθεις σα μαθητής που γράφει διαγώνισμα με θέμα "ο σεβασμός και η σεξουαλική χειραφέτηση της σύγχρονης γυναίκας".H αθώα μπορεί να γίνει έμπειρη, ενώ το αντίθετο ποτέ.Δεν αγωνιάς μήπως της φανεί μικρό.

Λαϊκή ή κυριλέ;

H λαϊκή είναι προτιμότερη επειδή: Δεν μένει ποτέ ακίνητη στα μπουζούκια.H σχέση της με τα μίνι και τα ψηλά τακούνια είναι σχέση ζωής.Δεν σε τιμωρεί ποτέ με τα "πρέπει να συζητήσουμε".Γελάει πιο εύκολα.Θέλει να είναι "γκόμενα" και όχι "σύντροφος", οπότε χωρίζεις ανώδυνα.H φράση "πιάσε ένα φραπόγαλο ρε συ Λίτσα" της φαίνεται λογική και δεν την οδηγεί σε εγκεφαλικό.

H κυριλέ είναι προτιμότερη επειδή: Δεν σε τρώει η αγωνία μήπως στο πάρτι που την συνοδεύεις, εμφανιστεί ντυμένη "Σβετλάνα".Είναι πιο επιρρεπής στην παπαρολογία, οπότε αν κάνεις καμιά λαδιά, τα μπουρδουκλώνεις και απαλλάσσεσαι λόγω αμφιβολιών.Σου δίνει ένα προφίλ πιο συμβατό με την Ευρωπαϊκή Ένωση.Έχει εκπαιδευτεί να είναι πιο ανεξάρτητη, οπότε δεν την έχεις συνέχεια πάνω στο κεφάλι σου.

Με έμφαση στο στήθος ή με έμφαση στον πισινό;

Το στήθος είναι προτιμότερο επειδή: Μπορείς να βυθιστείς και να απομονωθείς για ώρες εκεί μέσα, χωρίς άγχος.Είναι πιο εύκολα προσβάσιμο.Ξυπνάει αναμνήσεις...Το έχει τιμήσει η Πάμελα Aντερσον.Με μια μικρή διόρθωση, κάνει την ιδιοκτήτριά του πολύ πιο φιλική προς το χρήστη.

O κώλος είναι προτιμότερος επειδή: Είναι πιο ντόμπρος και δεν καταφεύγει σε οφθαλμαπάτες τύπου "ενισχυμένο σουτιέν".Επειδή δεν βρίσκεται στην πρόσοψη, τον χαζεύεις χωρίς να εκτίθεσαι πολύ.Δεν τον βαριέσαι ποτέ.Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, μπορείς να τον ακούσεις να σου στέλνει τηλεπαθητικά μηνύματα.

Για σπίτι ή για κρεβάτι; Για σπίτι επειδή: Γιατί το συζητάμε, αφού και το κρεβάτι μέσα στο σπίτι βρίσκεται;Τα σιγανά ποταμάκια είναι πολύ πιο εξελίξιμα.Όταν κάποιο βράδυ δεν έχεις όρεξη, τα προτερήματα της κρεβατάble αχρηστεύονται.Όταν η προηγούμενη ήταν του κρεβατιού.

Για κρεβάτι επειδή: Δηλαδή ο προορισμός του ανθρώπου είναι να έχει σιδερωμένα πουκάμισα;Δεν παχαίνεις μετά από κάνα δυο μήνες.Οι νοικοκυρές με απωθημένα είναι πολύ πιο επικίνδυνες.Όταν η προηγούμενη ήταν νοικοκυρά.

16άρα ή 40άρα;

Υπέρ της 16άρας επειδή: Τα καινούργια μοντέλα είναι πολύ εξελιγμένα και δεν μπορείς να μένεις αδιάφορος με τις επιδόσεις τους.Αν κάτι δεν κάτσει, έχει πολλές και ενδιαφέρουσες φίλες.Δεν σε βλέπει σαν call boy από μικρές αγγελίες.Το πρωί έχει σχολείο και είσαι ελεύθερος.Ορίζεις εσύ τους όρους του παιχνιδιού.

Υπέρ της 40άρας επειδή: Οι παροιμίες με ζουμιά και κότες δεν βγήκαν τυχαία.Έχει πια ξεπεράσει το σύνδρομο "καριέρα - με - ταγιέρ - έξι - άτοκες".Δεν είναι παράνομο.Δεν φιλοδοξεί να παντρευτεί, να κάνει παιδιά και να σε γνωρίσει στους φίλους της.Ξέρει τους όρους του παιχνιδιού.

Γουρουνιά ή συναίσθημα;

Γουρουνιά επειδή: Αν δεν αμυνθείς με κάποιο τρόπο, σε λίγο βρίσκεσαι να μιλάς για σερβιέτες και Mπέβερλι Xίλς.Οι νεάτερνταλ ήταν και πιο ευτυχισμένοι και πιο γοητευτικοί.Έχει πιο πολλή πλάκα.Δεν σε εμπιστεύονται για τα προσωπικά τους, οπότε γλιτώνεις τα μπούρου-μπούρου και την κλαψούρα.

Συναίσθημα επειδή: Γιατί το ματς στην τηλεόραση δεν έχει ενδιαφέρον.Μαθαίνεις περισσότερα μυστικά που μπορείς να χρησιμοποιήσεις αργότερα σε μια δύσκολη στιγμή.Όταν κάποια δεν βρίσκει τη γουρουνιά απωθητική, την ερωτεύεσαι.Γιατί πρέπει. Να κερατώσω ή να είμαι πιστός; Να κερατώσω επειδή: Αν το κάνεις πρώτος, μετά δεν σε πειράζει πολύ όταν σου το κάνουν.Όταν δεν το κάνεις, σου μένει απωθημένο και είναι χειρότερα για όλους.Αφού το σκέφτηκα, είναι σα να το έκανα.Αν δεν το μάθει, δεν είναι σα να μην έγινε;H επιστήμη λέει ότι ο άνθρωπος είναι πολυγαμικό ον.καλύτερος τρόπος για να αποφύγεις τον πειρασμό είναι να υποκύψεις.Μα καλά, είμαι τόσο μαλάκας που το σκέφτομαι; Να είμαι πιστός επειδή: Το άγχος να βρίσκω δικαιολογίες και να πετάω γόπες με κραγιόν από το παράθυρο θα με οδηγήσει στο έλκος.Κι αν μετά μου αρέσει και το κάνω χόμπι;Δεν πρέπει να παίρνεις αποφάσεις την ώρα που το αίμα εγκαταλείπει τον εγκέφαλο και συγκεντρώνεται στο υπογάστριο.Όλα μια ιδέα είναι μωρέ...Έχω περιέργεια να δω μια φορά πώς είναι.

Από πάνω ή από κάτω;

Από πάνω επειδή: Δείχνει εργατικότητα και φιλότιμο.Έχεις καλύτερη οπτική γωνία.Γυμνάζεσαι.Δεν κινδυνεύεις να σου έρθει κανένα βυζί στο κεφάλι.Μια μικρή αδεξιότητα πάνω στο πάθος, όταν βρίσκεται εκείνη από πάνω σου, δεν έχει σαν συνέπεια θλαστικά τραύματα.

Από κάτω επειδή: Όσο έχει την πρωτοβουλία εκείνη, αποφεύγω τις τρυφερότητες.Για κάποιο παράξενο λόγο, αυτό τους κάνει πιο "ισότιμη σχέση".Όταν ρίχνει το κεφάλι προς τα πίσω, μπορείς να φαντάζεσαι όποια θέλεις.Έχεις οπτική επαφή με την τηλεόραση



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια