Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2005

INTERNET MANIA...

Πολλοί λένε ότι οι υπολογιστές και δη το internet, προκαλεί ψυχολογική εξάρτηση παρόμοια με αυτή των ναρκωτικών. Χιλιάδες άνθρωποι παρουσιάζουν συμπτώματα που παραπέμπουν σε αυτό την διάγνωση.Μήπως είστε ένας από αυτούς;

Ξυπνάτε στις 3 το πρωί για να πάτε στην τουαλέτα και σταματάτε να ελέγξετε τα e-mails καθ' οδόν για το κρεβάτι σας.


Κάνετε ένα τατουάζ που γράφει: "This body best viewed with Netscape Navigator 1.1 or higher".

Ονομάζετε τα παιδιά σας Eudora, Mozilla και Dotcom. Κλείνετε το μόντεμ σας και νιώθετε ένα απαίσιο κενό σαν να τραβήξατε την πρίζα απο την συσκευή υποστήριξης ενός αγαπημένου προσώπου.

Περνάτε την περισσότερη ώρα του ταξιδιού σας στο αεροπλάνο, με τον υπολογιστή στα πόδια σας και το παιδί σας στην θέση των αποσκευών.

Αποφασίζετε να μείνετε μια ή δύο χρονιές περισσότερο στο Πανεπιστήμιο μόνο και μόνο για την δωρεάν πρόσβαση στο Ιντερνετ.

Γελάτε με τους ανθρώπους που έχουν 2400άρια μόντεμς. Αρχίζετε και χρησιμοποιείτε smileys στην χειρόγραφη αλληλογραφία σας.

Ο σκληρός σας δίσκος χαλάει. Δεν έχετε συνδεθεί εδώ και δύο ώρες. Αρχίζετε και γίνεστε νευρικός. Σηκώνετε το τηλέφωνο και σχηματίζετε τον αριθμό του provider με το χέρι. Προσπαθείτε να σφυρίξετε για να επικοινωνήσετε με το μόντεμ που απάντησε. Τα καταφέρνετε και συνδέεστε.

Πιάνετε τον εαυτό σας να πληκτρολογείτε την λέξη "com" μετά από κάθε τελεία καθώς γράφετε με τον επεξεργαστή κειμένου σας

Οταν πηγαίνετε στην τουαλέτα για την ανάγκη σας, ανεφέρεστε σε αυτό ότι πάτε για download! Ολοι οι φίλοι σας έχουν ένα @ στο όνομά τους.

Ο σκύλος σας έχει την δική του web σελίδα. Δεν μπορείτε να καλέσετε την μητέρα σας. Δεν έχει μοντεμ.

Ελέγχετε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας. Λέει "no messages". Ελέγχετε ξανά και ξανά και ξανά.

Ο τηλεφωνικός σας λογαριασμός φτάνει στο γραφείο σας σε μεγάλο κουτί. Δεν ξέρετε τι φύλο είναι τρεις από τους καλύτερους φίλους σας επειδή έχουν ουδέτερα nicknames και δεν κάνατε τον κόπο να τους ρωτήσετε.

Λέτε στον ταξιτζή ότι μένετε στην http://Leoforos.Amalias.154/Ktirio/3os_orofos.html



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια