Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2005

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 3

Τελη δεκαετιας 90 ερχεται το φεμινιστικο κινημα της Βισσης Βανδογαρμπη με το μυνημα "Ειμαστε γυναικες,εμεις επιλεγουμε,ειμαστε το ανωτερο φυλο,χωρις εμας ειστε ενα τιποτα,για μας ζειτε,ειμαστε ανεβασμενες και οποιος μπορει ας ερθει να μας την πεσει..." κτλ κτλ.

Τα μεσα μαζικης εξημερωσης (TV και περιοδικα του τυπου "ετσι πρεπει να ζειτε,ετσι πρεπει να ειναι ο γκομενος σας" κτλ), φουσκωνουν τα θυληκα μυαλα που πλεον φτανουν σε οργασμο οταν χυλοπιτωνουν υποψηφιο καμακι που "δεν τηρουσε προδιαγραφες" του τυπου αμαξι,γυμναστηριο,φραγκα,δημοσιες σχεσεις,εμφανιση τοπ μοντελ...

Αμεσο αποτελεσμα ο νεοελληνας machoποιειται, ροδα, κουστουμι, γυαλι, γυμναστηριο, πουλ-μουρ*,κλαμπ,μπουζουκια και ας μην φτανουν τα φραγκα για καφε την επαυριο...και να απο πανω οι φυλλαδες πως κανει sex ο συγχρονος MEN,τα μυστικα της επιτυχιας για να ριξετε γκομενα και αλλα πολλα που στην τελικη μονο ψυχολογικα προβληματα φερνουν και οχι το... μυδι στο πιατο.

Μεγαλος αριθμος νεων αρχιζει να κολαει με αυτη την συμπεριφορα των θυληκων,το ξεσαλωμα του προκαλει σοκ και δεος,επειτα απο Χ αριθμο χυλοπιτων (οπου χ κοντευει τριψηφιο νουμερο) αρχιζει τα "δε γαμ... οι καργιολες",την πεφτει μονο σε λιγοτερο ευπαρουσιαστες γυναικες (διοτι λιγοτερο καλη εμφανιση=λιγοτερες πιθανοτητες πιτας) και τρωει και τα κραξιματα των κολλητων του στυλ "γεια σου ηρωα".

Αποτελεσμα τις αφηνουν να κουνανε τα καλη τους επι της μπαρας,το παιζουνε αδιαφοροι,και γ.....νε με τα ματια,ενω τα ξεκωλα χτυπιουνται και κοιτανε γυρω τους αν τις χαζευει πολυς κοσμος...

Η ελληνιδαρα μας ομως εχει αρχισει να φρικαρει με την ολη φαση διοτι "ναι μεν μας βλεπουν αλλα δεν μας την πεφτουν" και το χειροκινητο παει να γινει θεσμος... και δωσε να παιζουν με τα ματια ,να τραβανε το μινι μεχρι να γινει σουτιεν, δωστου στρινγκ,δωστου see through,να τατουαζ, παρε παπαγαλε ανταυγιες στο μαλλι,αποτελεσμα... γιοκ!

Αφου πλεον δεν εφτανε το ξεσαλωμα στις μπαρες για να επιβεβαιωθουν,αρχισανε να πετανε και γυμνες φωτο τους στο internet,με e-mail απο κατω για να στελνουν βαθμολογια τα "λιγουρια",και να τους φευγουν οι ανησυχιες του στυλ "μηπως δεν ειμαι ομορφη" Και αρχιζουν οι δηλωσεις τοσο απο τις ανωνυμες οσο και απο τις επωνυμες της TV και του κινηματος Βανδογαρμπη: -Χαλασανε οι αντρες,και που να βρεις αντρα,ολοι φλωρεψανε,δεν εχουν αρχ....,μαμουχαλοι ολοι τους κτλ κτλ...

Σ.Σ -Μα εκει που τον φτασατε τον αμανε κυριες μου μονο ενα γερο χερι ξυλο με βρεγμενη σανιδα ειναι ικανο να σας επαναφερει στη γη,και δεν σκεφτηκατε ποτε οτι ισως δεν φταιει το αντρικο φυλο για την μουχλα που επικρατει αλλα εσεις,η συμπεριφορα σας, και τα media που σας φουσκωνουν τα μυαλα με φυκια και μεταξωτες κορδελες.... ( ναι ξερω τωρα θα με πειτε και μισογυνη,οτι μας συμφερει...) Και βγαινει στις αρχες του 21ου αιωνα (ΝΑΙ! Τωρα και στην Ελλαδα!) το στυλ του Cool νεοελληνα το λεγομενο εν ολιγοις ΠΟΥΣΤΡΕ. Και να τα αγορακια με τα κολλητα μπλουζακια,το αδερφιστικο μαλλακι,αποτριχωμενα στηθη,φουστες,κοκκαλακια,και τα συναφη.Και γινεται μοδα,και βγαινει και ο ξεσκι-σακης κουβας,τα ντεμι-boy-group,ο τσουλικης με το αδερφιζε χαμογελο,και τρελαινονται τα ξεκωλα,να σου λενε το νεο ειδος αντρα,δεν εχει ντα ι λικι,ουτε πολυ τσαγανο,τον κανεις οτι θες,και αισθανεσαι και ασφαλεια...Σακηηηηηηηηηη... (Σ.Σ: ουστ γιου πουστ) Το κακο ειναι οτι ο κλασικος ο μαλ.... ο ελληνας προσαρμοζεται σε οτι μαλ.... του πασαρουν αρκει ναναι στη μοδα...

Συμπερασμα: Για να συγκινηθει η νεοελληνιδα σημερα θελει φραγκα,γυαλισμενη ροδα,πουλ-μουρ,μποντι μπιλντινγκ,ψιλοπουστρε συμπεριφορα (οχι αντρικο ντα ι λικι αυτο παει) και ασ τες να λενε τις γνωστες μαλ.... οτι "στον αντρα προσεχω τα πνευματικα χαρισματα,το χιουμορ,την τρυφεροτητα,θελω στοργη και προδερμ..." Κοιταζω και γω προς τα πανω και λεω: κατεβα να δεις καταντια... Αλλα αυτος εχει αλλα πραγματα να κανει... Με τα εγγονια της Ευας θα ασχολειται τωρα?

Ο καλιαμαγκουρας

Υ.Γ.Μετα λυπης μου λεω οτι ετσι που εγινε η κατασταση με την νεοελληνιδα σημερα καλυτερα να ζουσαμε στην εποχη του Νεαντερταλ οπου αμα γουσταρες γκομενα,επαιρνες ενα ρομαντικο... ροπαλο, καπατανγκ στο κεφαλι, και η δικια σου ξυπνουσε στο νεο της σπιτικο (καμια φορα και γκαστρωμενη).

10 χρυσές ατάκες για να "ρίξετε" τη γυναίκα-target.τα ποσοστά δίπλα στην ατάκα εκφράζουν την πιθανότητα επιτυχίας.

1. ειμαι ο μονος που μπορει να σε καταλαβει 1,5%

2. τι κανεις αποψε? 3%

3. θελω να σε γνωρισω στους γονεις μου 8%

4. τι λες, παμε για καφε? 35%

5. νιωθω πολυ μονος, μονο εσυ με καταλαβαινεις 50%

6. πιστευεις οτι το μονο που θελω ειναι sex? 75%

7. παμε σπιτι μου να σου κατεβασω μp3? 85%

8. ο πορτιερης του privi ειναι κολλητος μου 88%

9. δεν μπορω αποψε, παιζω water polo 90%

10. πρεπει να σου εξομολογηθω οτι υπαρχει και αλλη γυναικα στη ζωη μου 99%



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια