Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2006

ΜΗ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ. ΟΡΜΑ. part 2

Πιστευω πως δεν υπαρχει blogger στον πλανητη χωρις να διαθετει λιγο ως πολύ ένα ποσοστο ματαιοδοξιας. Αλλιως δεν θα εγραφε blog αλλα τις αποψεις του θα τις κραταγε για τον εαυτο του και το στενο του περιβαλλον.

Αυτό που ξερω είναι ότι και εγω ειμαι ματαιοδοξος.

Αυτό που δεν ξερω είναι το ποσοστο…

Χαρα μου, τιμη μου και θερμες ευχαριστιες σε οσους μου κανουν τη χαρη και με διαβαζουν. Οι ευχαριστιες γινονται πιο θερμες όταν μπαινετε και στον κοπο να μου στειλετε mail, γεγονος που δεν μου συμβαινει συχνα για αυτό και το επισημαινω.

Αφορμη και αιτια ηταν η αποψη μου για την πρωτη γνωριμια με μια κοπελα.

Τα μηνυματα σας ειχαν τοσο ενδιαφερον που με αναγκαζουν να επανελθω με μερικες σημειωσεις.

ΒΕΦΑ

Όπως εγραψα και στο πρωτο μερος, τα γραφομενα μου δεν ειναι «οδηγος σιγουρης επιτυχιας» και δεν είναι «η καλυτερη συνταγη» της συμπαθους Βεφας. Είναι απλως η αποψη μου. Οστις θελει τη λαμβανει υποψη του, οστις δεν θελει ας την προσπερασει

ΠΟΙΟΣ ΠΛΕΡΩΝΕΙ

Καλη ερωτηση ενός φιλου αναγνωστη.

Στο πρωτο ραντεβου προσφερθειτε να πληρωσετε ΕΥΓΕΝΙΚΑ τυπου «θα μου επιτρεψεις να κερασω;»

Αν δεχτει, εχει καλως.

Αν δεν δεχτει, παλι καλως εχει.

Δεν χρειαζονται ουτε βλαχομαγκιες, ουτε να προσπαθησετε να επιβληθειτε, ουτε ουσιαστικα να γινετε κοροϊδα. Σημερα οι γυναικες δεν εχουν αναγκη τα κερασματα σας. Εργαζονται και εχουν δικα τους χρηματα. Ακομα και ειστε ευκαταστατοι, οι γυναικες δεν θα μπουν στον κοπο να σας φανε ένα κερασμα. Το ξερουν ότι θα σας πονηρεψουν. Σε τετοια μικροπραγματα είναι κυριες και θα σας τα φανε με πιο ακριβα σπορ όπως κοσμηματα, δωρα κλπ

Αν προσφερθει αυτή να κερασει, να το δεχθειτε.

Δεν θα σας πεσει η μουρη ουτε είναι ντροπη.

Αν απλως επιμεινει να πληρωσει τα δικα της, παλι να το δεχθειτε.

Ισοτητα θεωρητικα εχουμε

Ισοτητα πρακτικα θελουν

Ας την εχουν

Υπαρχουν και κοπελες που εχουν την ειλικρινεια και στο πρωτο ραντεβου αν ξενερωσουν, εχουν την περηφανεια να μη θελουν το κερασμα μιας και εχουν αποφασισει ότι δεν θελουν να σας ξαναδουν.

Για αυτό και ναι μεν καντε την ευγενικη κινηση και προσφερθειτε να κερασετε αλλα αν συναντησετε αντιδραση μην επιμεινετε. Απλα δεχτειτε το. Δειξτε ανετος και χωρις κομπλεξ.

Στο δευτερο ραντεβου, αποδωστε τα ομοια.

Αν στο πρωτο εχετε κερασει, μην κανετε καμια κινηση και περιμενετε την αντιδραση της. Αν σφυριξει αδιαφορα, πληρωστε μονο τα δικα σας. Αν εχει κερασει, τοτε χωρις δευτερη σκεψη πληρωστε. Αν στο πρωτο ραντεβου επεμεινε να πληρωσει τα δικα της, καντε ακριβως το ιδιο.

Ξερω ότι αν διαβασει ο Ζαμπουνης τα ανωτερω θα παθει αλλεργικο σοκ.

Ξερω επισης ότι άλλο πραγμα η ευγενεια, άλλο πραγμα η βλαχομαγκια και άλλο η δουλοπρεπεια.

Χρειαζεται ισορροπια ώστε η γυναικα να πιασει το υποννοουμενο ότι ναι μεν προσφερεστε αλλα δεν ειστε και δεν θα ειστε ο μαλακακος που μονιμως θα πληρωνει.

Από δικη μου εμπειρια, εχω διαπιστωσει ότι η αποδοση των ομοιων, είναι μια συμπεριφορα που εκτιμαται από τις γυναικες ενώ ξενερωνουν με τους τυπους «όταν βγαινει μια γυναικα μαζι μου δεν πληρωνει» «εγω ειμαι ανδρας ρε» και κατι τετοια θεριακλιδικα.

Βεβαια, σε βαθος χρονου θα τον βρειτε τον κωδικα. Αναφερομαι στις πρωτες συναντησεις.

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ

Δεν χρειαζεται ουτε να ψαχνετε το αθηνοραμα με τις ωρες, ουτε να αγχωνεστε αν θα της αρεσει, ουτε να βαλετε βασανα στο πανω κεφαλι σας. Δωστε πρωτοβουλια.

«μια και θα βρουμε για πρωτη φορα, πηγαινε με σε ένα δικο σου μερος που σου αρεσει. Σε εμπιστευομαι και πιστευω ότι θα μου αρεσει»

Ετσι, ακοπα, είναι μια πρωτης ταξεως ευκαιρια να «μετρησετε» με ποια εχετε να κανετε.

Καλο είναι για την πρωτη φορα να αποφυγετε θεαματα τυπου κινηματογραφος, γηπεδο, θεατρο. Στο πρωτο ραντεβου πατε για να γνωριστειτε καλυτερα. Εφοσον συνεχισετε να συναντιεστε εχετε οοοοολο το χρονο να πατε και σε αυτά.

Εκτος και αν το πατε συνδιαστικα και αρχισετε με θεατρο, μετα φαγητο και καταληξετε για ποτο. Σε αυτή την περιπτωση ελλοχευει ο κινδυνος να μη σας βγει ότι περιμενατε ή να την απομυθοποιησετε οποτε ή θα αναγκαστειτε να διακοψετε το βραδι σας ή θα περασετε 5 ωρες χαλια.

Χαλαρα στην αρχη. Βγειτε το πρωτο σας ραντεβου καπου που να της αρεσει και να αισθανεται αυτή πιο οικεια ώστε να είναι πιο χαλαρη, και αφηστε την ωρα να κυλισει ευχαριστα.

ΦΙΛΟΦΡΟΝΗΣΕΙΣ

Οι γυναικες είναι φιλαρεσκες και αυταρεσκες.

Οσο και αντρακια αν το παιζουν πολλες φορες, οσο και αν αφηνουν σε δευτερη μοιρα τη θηλυκοτητα τους και γινονται μπετατζηδες, το θελουν το καλο το σχολιο.

Με τροπο.

Μην αρχισετε βλακειες τυπου στα ματια σου βλεπω το συμπαν και εισαι η ομορφοτερη γυναικα του κοσμου. Γενικα εχετε κατά νου ότι είναι ευαισθητες σε αυτά που φορανε. Δαχτυλιδια, σκουλαρικια, κολιε-μεταγιον. Πειτε ένα καλο λογο για αυτά και επαινεστε το γουστο τους. Μην κανετε κομπλιμεντα ( δεν αντεξα την εγραψα την ξενικη λεξη ) για το σωμα τους και τα ματια τους. Για το πρωτο θα καταλαβουν ότι θελετε μονο πηδημα και για το δευτερο είναι χιλιοειπωμενο.

Ακομα και αν μια κοπελα δεν φοραει κατι που να σας τραβα την προσοχη, πειτε ότι σας αρεσουν οι απλες γυναικες με φυσικη ομορφια που δεν εχουν αναγκη να δειξουν και δεν καταφευγουν σε υπερβολες. Πειτε κατι τελοσπαντων! Με τροπο αλλα πειτε το! Στην αναγκη πειτε κατι για τα μαλλια της. Εχουν κολλημα με τα μαλλια τους.

Δυστυχως πολλοι από μας ειμαστε αγενεις και αρκετοι ειμαστε γλειφτες.

Ισορροπια και ευφυια. Πειτε μια καλη κουβεντα, δεν βλαπτει, αλλα μην γινετε κολακες γιατι θα αποβει εις βαρος σας.

ΚΑΛΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕΤΑ;

Απλα. Εστω λοιπον ότι βγηκατε, περασατε καλα, δεν την αγγιξατε και την αποχαιρετησατε. Την επομενη μερα να παρετε ένα τηλεφωνο να της πειτε ποσο ωραια περασατε. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΤΟΜΟΣ. Κοψτε αντιδραση αν κραταει το τηλεφωνο ή αν βιαζεται να σας το κλεισει.

Ευγενεια και συντομια. Χαιρετηστε.

Μετρηστε αντιδραση. Θα σας παρει αυτή στις επομενες 2-3 μερες;

Θα κανει καποια κινηση;

Αν δεν, μην απογοητευτειτε. Παρτε εσεις και καντε μια προταση. Να ξαναβγειτε.

Αν αρνηθει, παλι μην απογοητευτειτε. Αφηστε τη λιγες μερες ακομα.

Ξανακαντε το.

Τηλεφωνο και προταση.

Όχι α! πηρα να δω τι κανεις. Παπαριες. Θα καταλαβει ότι προσποιηστε ή ότι γινεστε ζητιανος. Γεια σου, εισαι καλα, πως τα περνας, εχω να προτεινω αυτό για τοτε, πως σου φαινεται; Μην το πατε λαου λαου λαουουου γιατι είναι ξενερωμα. Δειξτε ότι ξερετε τι θελετε και το ζητατε. Δεν είναι κακο. Το κακο είναι να γινετε φορτικος και ζητιανος.

Αν και αυτή τη φορα δεν ανταποκριθει, αν δεν ορισει αυτή ημερομηνια και αρνηθει τοτε μπορειτε να απογοητευτειτε. Αποχαιρετηστε τη.

Τη γνωρισατε, της προτεινατε να βγειτε, την πηρατε 3 τηλεφωνα, ε, αρκετα είναι.

Μην τρεχετε από πισω της.

Δωστε το μηνυμα ότι ενδιαφερεστε αλλα μην εκτεθειτε.

Αν βεβαια θελετε να κρατησετε μια επαφη, οκ σε 2 μηνες παρτε τη.

Δεν ξερω βεβαια αν εχει νοημα….

Παντως να ειστε σιγουρος ότι οι γυναικες επιλεγουν. Αν σας θελει, θα το δειξει. Αργα ή γρηγορα θα το δειξει. Καντε τις κινησεις σας για να μη σας μεινει απωθημενο και αφηστε το σε εκεινη. Δεν χρειαζεται ουτε φοβουμενοι την απορριψη να κανετε τον φιλαρακο ουτε να κανετε τον Σουπερμαν.

ΣΕΞ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΔΙ;

Εδώ δεν υπαρχει κανονας. Ότι προκυψει.

Αν παντως σας αρεσει τοσο πολύ εμφανισιακα που δεν κρατιεστε, δοκιμαστε χωρις να ασκησετε βια, και αφου εχουν προηγηθει πολλα τυχαια ακουμπηματα και πολλες φλογερες ματιες, να τη φιλησετε. Αν ανταποκριθει, μεινετε σε αυτό. Σιγα σιγα προχωρηστε. Αν δειτε ότι δισταζει αφηστε το. Ηδη εχετε πετυχει και να βγειτε, να της αρεσετε και σας αφησε να τη φιλησετε. Μην τα θελετε όλα με τη μια!!!

Αν σας ερεθισει τοσο και μετα σας πει «όχι» μην το παρετε ως απορριψη. Εχετε ηδη πετυχει πολλα. Γυριστε στα κεκτημενα. Φιλια, χαδια κλπ. Μην ξεχνατε ότι οι γυναικες δεν ερεθιζονται όπως οι ανδρες. Θελουν πολύ περισσοτερο χρονο.

Μου εχει τυχει να προχωρησω και να μου πει όχι. Γυρισα στα κεκτημενα.

Αφησα τον χρονο να κυλησει ετσι. Εκανα κατι που είναι λιγο δυσκολο. Υπομονη.

Τελικα μου κατσε. Εστω μετα από 1,5 ωρα αλλα εκατσε.

Δεν υπαρχει λογος να εκνευριστειτε, να στραβωσετε και να χασετε την ψυχραιμια σας. Απολαυστε το. Στο κατω κατω της γραφης είναι ωραιο το φιλι και το χαδι. Δεν είναι κακο. Οι γυναικες εχουν πολλες ερωτογονες ζωνες και μπορειτε αν ειστε μαστορας να τις κανετε «τουρμπο». Αρκει να μην πιστεψετε ότι ισχυουν αυτά που βλεπετε στις τσοντες: φιλι = 10΄΄, πιπα = 15΄, πηδημα = 45΄

Αν υπαρχει διαθεση από πλευρας της για περαιτερω, μην διστασετε. Συνεχιστε.

Μην το ζορισετε όμως. Δεν υπαρχει λογος.

Το σημαντικο είναι στο πρωτο ραντεβου να μην πατε με τη νοοτροπια ότι ντε και καλα πρεπει να πηδηξετε. Ματαιο και θα οδηγειθειτε σε λαθη εκνευρισμου. Δειξτε το ερωτικο σας ενδιαφερον και αν δειτε ανταποκριση συνεχιστε. Αν δεν δειτε υπαρχουν και άλλες μερες.

ΝΑ ΤΑ ΡΙΞΩ;

Ενας άλλος φιλος με ρωταει αν πρεπει να τα ριχνει στις ομορφες και εχει υποψη του μια κοπελα αλλα κολωνει γιατι τη θελουν πολλοι και δεν ξερει τι να κανει.

Προκειμενου αδερφε να μεινεις με την αμφιβολια, ΡΙΧΤΑ !

Το πολύ πολύ να σου πει όχι.

Και τι εγινε;

Πολλες ομορφες γυναικες μενουν μονες τους ή είναι με χλεμπουρες ειτε γιατι κολωνουμε να τις προσεγγισουμε ειτε γιατι ο χλεμπουρας είναι θαρραλεος.

Δεν υπαρχει κανενας λογος να κολωνετε.

Καλυτερα να σας χιλοπιτιασει μια ωραια παρα μια μετρια.

Αν δεν τη «φατε» δεν τρεχει μια. Τι ειχατε τι χασατε;

Και …..ΑΝ ΣΑΣ ΚΑΤΣΕΙ;

Ο βραζιλιανος προσωπικος μου ποτοναναμεικτης μου ελεγε ότι οι ωραιες γυναικες είναι σαν το national geographic. Σε παει σε μερη που δεν προκειται να δεις ποτε….

Για αυτό λοιπον σπαστε τις ανασφαλειες σας και ριξτε τα διχτυα σας.

Από αυτή τη διαδικασια μονο κερδος θα εχετε. Ακομα και για την εμπειρια για την επομενη φορα που θα ξαναδοκιμασετε. Θα μαθετε να αποφευγετε τα βραχυκυκλωματα και να μην «τα παιζετε» αλλα να ξεπερνατε το σοκ της ωραιας γκομενας που πρεπει να της φερθειτε καπως αλλα δεν ξερετε αν αυτό το καπως είναι αντριλικι, επιδειξη, βλακοκαλουλης, γκομενοφυλακας ή μαγκας της λιμνης.

Εδώ όμως χρειαζεται προσοχη.

Όπως εγραφα στο πρωτο πονημα εχω συζητησει με ωραιες κοπελες.

Τις εχω προσεγγισει και εχω συντριπτικη αποτυχια αλλα σε αυτές τις ελαχιστες που τα καταφερα θα μου μεινουν αξεχαστες.

Η μετρια κοπελα θα προσπαθησει να την κρατησει τη σχεση της. Η ομορφη επειδη ξερει ότι υπαρχουν πολλοι μνηστηρες, δεν ασχολειται και πολύ. Παει απλα στον επομενο. Βεβαια το τι γινεται σε περιπτωση που τα φτιαξετε με ομορφη είναι άλλο θεμα. Σε αυτή την περιπτωση να κρατησετε τη σχεση σας με το στοιχειο που τη γοητευσε και μην προσπαθησετε να κανετε ειδικη αλλαγη. Άλλο πραγμα η βελτιωση άλλο πραγμα η ψευτικη μεταμορφωση. Εδώ μιλαμε για την πρωτη επαφη. Θα μπειτε παντως σε καλο και ακρως εκπαιδευτικο τριπακι. Το να μαθετε να συνηθισετε να πηγαινετε βολτες και να την κοιτανε ολοι, να μαθετε να κοντρολαρετε τη ζηλεια σας, να ανακαλυψετε τα κομπλεξ σας και να τα πολεμησετε, να μην αισθανεστε ο γαμαω από τη μια και από την άλλη να προσπαθειτε να γινεστε ο γκομενοφυλακας και ο καληνυχτακιας που γινεται χαλι για να μην του φυγει το κρινο. Καλη φαση. Να μπειτε με γκαζι πατημενο.

Εστω ότι δεχθει να βγει μαζι σας.

Να την πατε σε αγαπημενα σας μερη και όχι σε κατι καινουριο για σας στην προσπαθεια σας να φανειτε καπως. Και δεν θα νοιωθετε καλα, και δεν θα ειστε ανετοι και χαλαροι και θα το καταλαβει και θα ξενερωσει.

Να ειστε ο εαυτος σας ρε!

Στο κατω κατω της γραφης εχει καταλαβει με ποιον βγηκε.

Τι ;

Δεν καταλαβε;

Νομιζετε!

Αυτά τα πραγματα οι γκομενες ( και ειδικα αυτές που το εχουν ξαναδει το εργο ) τα πιανουν από τα 300 χιλιομετρα.

ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Τωρα πια οι γυναικες εχουν δικο τους. Απαλλασεσθε από το κοινωνικο στατους του καλου αμαξιου. Αν παντως τυχει και εχετε καποιο ακριβο, φροντιστε να μην πολυαναφερεστε σε αυτό. Δεν μετραει τοσο πια. Εκτος και αν ειστε ζαμπλουτος οποτε διαγραψτε ότι διαβασατε. Εσεις τις αγοραζετε και δεν χρειαζεται ιδιαιτερη γοητεια.

ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ;

Ότι εχει αναγκη να σας πει, αφηστε να σας το πει.

Μην την παρηγορησετε όμως αλλα να κανετε τον δικηγορο του διαβολου

( προσπαθωντας να δικαιολογησετε τον αλλον ) για να δειτε πως σκεφτεται.

Οδηγειστε τη σκεψη της στην αυτοκριτικη, και στο τι νοιωθει ότι εμαθε για τη συνεχεια.

Προσοχη: αφηστε να σας πει πραγματα για τους πρωην αλλα μην αφησετε να αναλωθει η βραδια μονο σε αυτό.

ΖΩΔΙΑ;

Από τα αγαπημενα θεματα τους.

Δεχθειτε το ως μερος της κουβεντας αλλα μην διαρκεσει για πανω από 5΄.

Φροντιστε να αρνηθειτε τουλαχιστον τα μισα από οσα θα σας προσαψει βαση ζωδιου.

Αλλαξτε κουβεντα γρηγορα λεγοντας ότι δεν σας προκαταλαμβανει ενας ανθρωπος επειδη ετυχε να γεννηθει τον Ιανουαριο και όχι τον Αυγουστο. Καθενας είναι διαφορετικος, και δεν εχει σχεση ο χαρακτηρας του με την τροχια του Πλουτωνα.

Δεν χρειαζεται να της πειτε «τι μαλακιες μου λες για ζωδια». Αναφερετε εξυπνα την αντιθεση σας.

ΑΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΠΟΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΜΟΥ;

Η ερωτηση αυτή ειναι σπανια. Αν σας τυχει να το αποφυγετε με χιουμορ;

«γιατι, μαζι θα υποβαλλουμε φορολογικη δηλωση;»

Δεν απανταμε σε τετοιες ερωτησεις ποτε!

Αν φτασει σε σημειο να σας ρωτησει σημαινει ότι προσδοκα σε οφελος.

Να τη στειλετε. Είναι απολιτιστη.

ΣΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ

Ακουω ένα ρηθεν ότι σε γκομενοπαρεα πρεπει να τα ριχνεις στην πιο ασχημη ώστε να ζηλευουν οι ομορφες. Το ρηθεν αυτό είναι τοσο χιλιοκυκλοφορημενο που αφενος το ξερουν, αφετερου είναι μια μαλακια και μιση που είναι υποτιμητικη για σας.

Για σκεφτειτε να τα ριξετε στην πατσαβουρα, αυτή να ενθουσιαστει και ολες οι φιλες της να προμοταρουν τη γνωριμια σας για να ξεφορτωθουν την κλαψα της;

Τι θα κανετε τοτε;

Θα πειτε «ω! αν είναι δυνατον! Εσεις τελικα δεν ζηλευετε;»

Και θα το φατε το παλτο…

Ή θα αναδιπλωθειτε και θα ξεφτιλιστειτε.

Σε γυναικοπαρεα, δωστε λιγο χρονο στον εαυτο σας, να τις συνηθισετε και να τις επεξεργαστειτε.

Οι γυναικες ( ειδικα αν είναι πολλες μαζι ) μπορουν να σας κανουν το κεφαλι κουδουνι. Θα σας αποπροσανατολισουν και δεν θα ξερετε τι να πρωτοκανετε.

Μη μασατε και μην πολυμιλατε στην αρχη. Μετα, να μιλατε σε ολες. Μη δειξετε με το καλημερα καποια προτιμηση.

Σιγα σιγα όμως να συγκεντρωθειτε σε μια. Σε ποια;

Σε αυτή που μπορειτε να μιλατε πιο πολύ. Που κραταει την κουβεντα περισσοτερο μαζι σας. Χωρις χειρονομιες όμως. Ουτε καν το τυχαιο που εχουμε αναφερει ακουμπημα. Να την κοιτατε, να την καρφωνετε αλλα κοντα τα χερια σας σε γυναικοπεριβαλλον. Θα φατε τετοιο δουλεμα και τετοιο θαψιμο που θα το θυμαστε για μια ζωη!

Ουτε να αρχισετε να φανταζεστε παρτουζες και λοιπες τσοντ-ιστοριες.

Ξεχαστε το.

Βρειτε με ποια κοπελα εχει ροη η κουβεντα σας και απομονωθειτε με αυτή.

Αν σας αρεσει κιολας, δεν χρειαζεται να ψαξετε για άλλη.

Αν δεν σας αρεσει τελικα, θα φροντισουν οι άλλες. Είναι πολύ ισχυρη η γυναικεια ζηλεια για να αφησει μερικα πραγματα να περασουν ετσι. Αν σας επιτεθει καμια τυπου «σε μας γιατι δεν μιλας» μην τα χασετε. Κοιταξτε τη, χαμογελαστε, και απαντηστε: «γλυκια μου σου εχω πει ότι η ζηλεια βλαπτει τη σχεση μας». Ή «αντι να διαμαρτυρεσαι για το σκοταδι, αναψε ένα κερι» και αφηστε τη να το στοχαζεται.

ΝΑ ΤΑ ΡΙΧΝΩ ΣΕ ΟΛΕΣ;

Όχι. Μην αναλωνεστε αδικα. Να επικοινωνειτε με ολες, να μιλατε σε ολες, να μην κρινετε μονο από την εμφανιση, ολες κατι εχουν να σας πουν και εφοσον εστιασετε σε κατι, ναι βεβαιως μη ντραπειτε. Ορμηστε. Να μη σας μεινει απωθημενο.

Ουτε να ειστε σαβουρογαμης ουτε τρομερα εκλεκτικος.

Δεν υπαρχει η ιδανικη γυναικα όπως και εμεις δεν ειμαστε ιδανικοι αντρες.

Υπαρχει το καλυτερο δυνατο

Αυτό αναζητηστε και σε αυτό προσανατολιστειτε.

Αν διαπιστωσετε θετικα στοιχεια, να καντε την σχετικη προσεγγιση.

ΨΕΜΜΑΤΑ ΝΑ ΠΩ;

Με μετρο. Αν πχ εχετε να πατε με γυναικα 1 χρονο καντε το 2 μηνες.

Αλλιως θα σας περασει για λιγουρη.

Μην κατηγορησετε την πρωην και απλως πειτε πως δεν ταιριαζατε.

Η γυναικα παντα εκτιμα τον αντρα που δεν βριζει τις πρωην του.

Στα αλλα θεματα δεν υπαρχει λογος να πειτε ψεμματα αφενος γιατι οι γυναικες εχουν καλυτερη μνημη από σας αφετερου γιατι αν με το καλημερα πειτε ψεμματα θα μπειτε σε ματαιο τριπακι. Τι σοϊ σχεση θα χτισετε πανω στο ψεμμα;

ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ;

Ενας άλλος φιλος μου εστειλε ένα αναλυτικο mail και μου ελεγε πως μερικα από τα ανωτερω τα ειχε κανει ηδη και ενώ η κοπελα του εδειχνε θετικα σημαδια, του εριξε χιλο ξεγυρισμενο.
πολλες φορες εχει τυχει σε ολους μας. Να νομιζουμε ότι όλα πανε καλα και γκντουπ! Μην φοβαστε την απορριψη.

Και τι εγινε;

Και ποιος δεν εχει φαει χυλο;

Η ζωη συνεχιζεται για ολους μας.

Είναι σαν τους φιλους μας. Στους 100 ανθρωπους που γνωριζουμε, 2-3 δεν είναι οι φιλοι μας; Ετσι είναι και η γυναικα. Στις 100 που θα προσεγγισετε θα φατε 97 απορριψεις. Συνεχιστε μεχρι να βρειτε τις 2-3… θα ερθουν. Νομος. Οποτε μην απογοητευτειτε.

Δεν τρεχει μια. Ισα ισα που θα μαθετε να τις αποκωδικοποιειτε καλυτερα, να διορθωσετε μερικα στοιχεια στον τροπο σας και να προχωρατε μπροστα.

Από τη φθορα του φιλαρακου, από τη ματαιη αναμονη, παντα είναι καλυτερη ΜΙΑ απαντηση από τη ΜΗ απαντηση. Δειξτε το ενδιαφερον σας συντομα. Δεν χρειαζεται να το τραβηξετε ένα χρονο μετα τη γνωριμια σας. Αν σας δωθει η δυνατοτητα να «χωνεστε» και να παραμεριζετε τις ντροπες. Η δειλια δεν οφελησε ποτε κανεναν. Το θεμα δεν είναι να καθησετε στα αυγα σας. Το θεμα είναι πως ότι κανετε να το κανετε με τροπο. Παιξτε εξυπνα. Αλλα μην ξεχνατε πως ειστε αντρες. Οι γυναικες δεν είναι για φιλαρακια. Φιλαρακια ηδη εχετε.

Οι γυναικες είναι για αλλα πραγματα και σε αυτά να προσανατολιστειτε.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΜΟΡΦΟΣ

Και τι εγινε;

Αυτό δεν πρεπει να σας αποτρεπει από το να προσεγγισετε μια κοπελα.

Αρκει βεβαια να μην εχετε ψευδαισθησεις ότι θα σας κατσει η Μονικα Μπελουτσι.

Προτιμηστε να χτυπατε κοπελες των κυβικων σας ( ενιοτε καντε και καμια ντουφεκια σε πιο πανω level για λογους μαθησιακους ) αλλα σε καμια περιπτωση να μη μεινετε αδρανεις. Δεν υπαρχει λογος. Σε πραγματα που διορθωνονται

( ντυσιμο, βαρος, μαλλια, να ξυριζεστε και να μην αφηνετε μουσια ) το οφειλετε στον εαυτο σας. Σε πραγματα που δεν διορθωνονται ( προσωπο ) δεχθειτε αυτό που ειστε και φροντιστε να γινετε καλυτερος στα υπολοιπα. Πολλα ζευγαρια που γνωριζω δεν είναι απολυτως συμμετρικα. Ξερω πολλες φαινομενικα ανομοιογενεις σχεσεις που τα πανε μια χαρα σε βαθος χρονου και για αυτό σας προτεινω να προσπαθησετε να βγειτε εξω από το εγω και να προσεγγισετε το εσυ.

Υπαρχουν πολλα πεδια της ζωης που οφειλετε να καλλιεργησετε. Χομπι, ενδιαφεροντα, εργασια, γνωσεις και να εχετε οσο περισσοτερη κοινωνικη ζωη μπορειτε. Μονο και μονο βαση του νομου των πιθανοτητων, κατι θα βρειτε να χτυπησετε. Αν νοιωθετε ότι υστερειτε τοτε απλως προσεγγιστε περισσοτερες γυναικες. Η αληθεια είναι πως υπαρχουν πολλες κοπελες που αισθανονται ακριβως όπως εσεις γιατι δεν εχουν το σωμα μοντελου που τους φλομωνουν κάθε μερα τα περιοδικα και οι τηλεορασεις. Αληθεια επισης είναι πως επειδη η σχεση σας δεν θα βασιζεται στην εμφανιση μπορει να γινει πολύ πιο ουσιαστικη και βαθια εναντι των περισσοτερων αλλων που ξερετε. Επομενως μη χανετε χρονο.

Α) Βελτιωστε – κατά το δυνατον – τον εαυτο σας

Β) Βγειτε εξω από το σπιτι σας

Γ) Μη δισταζετε και μη φοβαστε να επικοινωνησετε και να προσεγγισετε κοπελες.

ΕΧΩ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΜΟΥ

Ξεχαστε το.

Ζοριστε τον εαυτο σας, αυτομαστιγωθειτε, καντε ντους με κρυο νερο και ξεχαστε αυτές τις σαχλαμαρες. Βγειτε εξω. Τιμηστε οποιαδηποτε προσκληση σας απευθυνουν και αυτό το υπογραφω από προσωπικη πειρα. Πολλες φορες εχω παει καπου με βαρια καρδια από υποχρεωση αλλα εφυγα με προικα.

Μην ξεχνατε ότι οι ανθρωποι δεν επιμενουν πολύ.

Θα σας πουν μια-δυο-τρεις, μετα θα σας γραψουν.

Δεν σας συμφερει.

Εκτος και αν εχετε σκοπο να ασχοληθειτε με την καλογερικη όποτε κανετε λαθος που διαβασατε μεχρι εδώ.

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ.

Μη σας ξαφνιαζει.

Φυσιολογικο.

Όταν η γυναικα βλεπει καποιον που πηδαει και φευγει και δεν στεριωνει πουθενα, τρελαινεται και θελει να είναι αυτή η μονη που θα τον κρατησει κοντα της.

Για αυτό και μαγνητιζεται από τετοιους τυπους. Τετοιες γυναικες μη σας απασχολουν. Φτηνια. Προσπεραστε τις. Και να τις «φατε», σε λιγο καιρο θα εχετε προβληματα και πονοκεφαλους.


hint: θυμηθειτε το ποστ μου με τιτλο «κοινωνικη προσφορα»

ΚΑΝΤΕ ΤΟ στο πρωτο ραντεβου, θα τη διασκεδασει και θα περασετε καλα!

Περαν των γνωσεων που θα αποκομισετε για το ατομο της!

Εστω λοιπον ότι γνωριζετε μια κοπελα.

Εχετε και ολες τις ανωτερω γνωσεις και κανετε ολες τις κινησεις.

Υπαρχει περιπτωση να φατε χιλοπιτα;

ΦΥΣΙΚΑ !

Είναι άλλο πραγμα να κανεις μια ανακαινιση στο διαμερισμα σου, να το βαψεις, να το καλλωπισεις και να το διακοσμησεις, και άλλο να νομιζεις ότι απεκτησες ξαφνικα διαστημοπλοιο.

Ειπαμε και ξαναλεμε για τελευταια φορα:

Όλα τα παραπανω είναι οι αποψεις μου με βαση την οποια εμπειρια μου και τι κουβαλαω στο κεφαλι μου. Θεωρω ότι είναι χρησιμα στοιχεια που μπορουν να σας βοηθησουν να βελτιωθειτε αλλα όχι και να σας τα φερουν όλα ετοιμα.

Και όπως ελεγε και ο μαστερ γιοντα:

May the force be with you…



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια