Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2005

ΤΕΣΤ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ - ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΤΕΣΤ

1) Προχωράς προς το σπίτι του αγοριού/κοπελιάς σου. Υπάρχουν δυο δρόμοι για να πας εκεί. Ο ένας είναι ένας ίσιος δρόμος που σε πάει εκεί γρήγορα,αλλα είναι συνηθισμένος και βαρετός. Ο άλλος είναι ένας με αρκετές στροφές και γεμάτος με αξιοθέατα στη διαδρομή, αλλα αργείς λίγο για να φτάσεις στο σπίτι του/της αγαπημένου/αγαπημένης σου.

ΠΟΙΟ ΔΡΟΜΟ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ; τον μικρό ή τον μεγάλο;

2) Στο δρόμο βλέπεις δυο θάμνους με τριαντάφυλλα. Ο ένας είναι γεμάτος με άσπρα τριαντάφυλλα και ο άλλος με κόκκινα τριαντάφυλλα. Αποφασίζεις ναπάρεις 20 τριαντάφυλλα για το/την αγόρι/κοπέλα σου.

ΤΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ; (Οποιοσδήποτε συνδιασμός ακόμη και ένα χρώμα είναι εντάξει)

3) Επιτέλους φτάνεις στο σπίτι του/της αγοριού/κοπέλας σου. Χτυπάς τοκουδούνι και απαντάει η καμαριέρα. Μπορείς να ζητήσεις απο την καμαριέρανα πει στο/στην αγόρι/κοπέλα σου να κατέβει, ή μπορείς να πας να τον/τηνπάρεις ο ίδιος.

ΠΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ; ζητάς απο την καμαριέρα ή πας μόνος σου;

4) Τώρα ανεβαίνεις στο δωμάτιο του/της φίλου/φίλης σου και δεν είναι κανείς εκεί. Μπορείς να αφήσεις τα τριαντάφυλλα στο παράθυρο ή στο κρεβάτι.

ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ; στο κρεβάτι ή στο παράθυρο;

5) Αργότερα είναι ώρα για ύπνο. Εσυ και ο/η αγαπημένος/αγαπημένη σου πάτεγια ύπνο σε ξεχωριστα δωμάτια. Ξυπνας το πρωι, και πας στο δωμάτιο του/τηςφίλης σου για να τον/την δεις.Μπαίνεις στο δωμάτιο:

ΑΥΤΟΣ/ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΙΟΣ/Α Ή ΚΟΙΜΑΤΑΙ; (διάλεξε ένα)

6) Είναι ώρα να πάς σπίτι σου τώρα, και ξεκινάς να πας πίσω. Μπορείς ναπάρεις τους δύο δρόμους: Τον συνηθισμένο, βαρετό που σε πάει σπίτι γρήγοραή αυτόν με τις στροφές, γεμάτο με τα αξιοθέατα που πάς με το πάσο σου.

ΠΟΙΟΝ ΔΡΟΜΟ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ; τον μικρό ή τον μεγάλο;




 = = =

Αφου σου αρέσει αυτό το πόνημα, να κάνω μια σύντομη διακοπή να σου πω τα εξης:

α) Στο τελος υπαρχουν μερικες διαφημισεις της γκουγκλ. Αν  θελεις πλιζ,  κανε ένα κλικ ώστε να βοηθησεις στην υπαρξη και συντηρηση του παροντος μπλογκ

β) Μπορεις να με ακουσεις στη ραδιοΦΟΝΙΚΗ μου εκπομπη,
Κάθε Κυριακή 21:00 – 23:00 στον LAFAMIGLIA Radio - https://www.lafamiglia.com.gr/

γ) Αν εχεις....θα με βρεις:
Facebook : https://www.facebook.com/Suspect
Twitter : https://twitter.com/suspectblog
Instagram : https://www.instagram.com/suspectblog
Youtube : http://www.youtube.com/user/Suspectblog 
Skype: suspect.suspect

 Ευχαριστω πολύ, μπορείς να συνεχίσεις την ανάγνωση!
= =


ΑΝΑΛΥΣΗ

1. Οι δρόμοι αντιπροσωπεύουν την στάση σου στον έρωτα. Αν διάλεξες τον σύντομο, Ερωτεύεσαι γρήγορα και ευκολα. Αν διάλεξες τον μεγάλο, το πας αργά και δεν ερωτεύεσαι ευκολα.

2. Ο αριθμός των κόκκινων τριανταφύλλων αντιπροσωπεύει πόσο περιμένεις να δώσεις σε μια σχέση. Ο αριθμός των άσπρων λουλουδιών αντιπροσωπεύει ποσο περιμένεις να πάρεις απο μια σχέση. Γι αυτό αν κάποιος διάλεξε όλα κόκκινα και ένα άσπρο, αυτός ή αυτή περιμένει να δώσει 90% σε μια σχέση καιπεριμένει να πάρει πίσω μόνο 10%.

3. Αυτή η ερώτηση δείχνει τη στάση σου στο να αντιμετωπίζεις προβλήματα σε μια σχέση. Αν ζήτησες απο την καμαριέρα να φέρει την αγαπημένη σου, τότε κρύβεσαι απο τα προβλήματα και ίσως ζητάς κάποιον άλλο να παρέμβει. Ανπ ήγες και πήρες την αγαπημένη σου μόνος, τότε είσαι αρκετά ευθύς. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, το αντιμετωπίζεις. Θες να το παλέψεις κατευθείαν.

4. Το που τοποθετείς τα λουλούδια δείχνει πόσο συχνά θα ήθελες να βλέπεις τον σύντροφο σου. Βάζοντας τα λουλούδια στο κρεβάτι : Χρειάζεσαι πολύ επιβεβαίωση στη σχέση, και θα ήθελες να βλέπεις τον συντροφο σου κάθε μέρα, αν είναι δυνατον. Βάζοντας τα τριαντάφυλλα στο παράθυρο δείχνει: Οτιδεν περιμένεις να βλέπεις τον συντροφο σου συχνά, το να τον/την βλέπειςμια φορά την εβδομάδα είναι εντάξει.

5. Βρίσκοντας τον συντροφο σου να ΚΟΙΜΑΤΑΙ: Δέχεσαι τον ανθρωπο σου όπως είναι. Βρίσκοντας τον σύντροφο σου ΞΥΠΝΙΟ: Περιμένεις ο σύντροφος σου να ΑΛΛΑΞΕΙ για σένα.

6. Οι δύο δρόμοι του γυρισμού αντιπροσωπεύουν το πόσο χρονικό διάστημα μένεις ερωτευμένος/η. Αν διάλεξες τον σύντομο ο έρωτας σου για κάποιον διαρκεί συνήθως λίγο. Αν διάλεξες τον μεγάλο, Τείνεις να μένεις ερωτευμένος για περισσότερο καιρό.



12 Λογομαχιες:

Unknown είπε...

υπεροχο τεστ με ακριβεια στα αποτελεσματα! μπραβο!

konstantina είπε...

τρομερο το τεστ..επεσαν ακριβως τα αποτελεσματα με την προσωπικοτητα μου!!!!

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

δεν μου άρεσε καθόλου, έπεσε τελείως μα τελείως έξω...

Λυδία είπε...

Ήταν πολύ ωραίο τεστ!!'Επεσε σε όλα μέσαεκτός από ένα!!!Στο δρόμο της επιστροφής!!Επέλεξα τον δρόμο που πήγα ,δηλαδή τον μεγάλο και μου βγήκε ότι θα είμαι ερωτευμένη για πολύ καιρό ενώ,εγώ μένω (ή μάλλων δεν μένω καθόλου)ερωτευμένη για λιγότερο από 1 μήνα!!!Τέλος πάντων ήταν πολύ καλό!!!!!!!!!!!!!!!1

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο τεστάκι.. μια παρατήρηση μόνο.. στην ερώτηση 2. για τα τριαντάφυλλα, δεν θέλω να τα κόψω. φαντάζομαι αυτό μεταφράζεται ως ότι δεν έχω απαιτήσεις από μία σχέση ε?! πσσσσσσς, τι ανακάλυψη έκανα πάλι! :D

Ανώνυμος είπε...

ωραιο ηταν...μονο ποε εγω διαλεξα 20 λευκα! ειναι ανησυχιτικο αυτο?????????? δεν ειμαι παρτακιας βρε παιδια! :C

anastasia είπε...

και εγω 20 λευκα διαλεξα δεν πειραζει ομως....!
το τεστ πολυ τελειο και πεφτει μεσα τωρα αν καποιοι δεν θελουν να το παραδεχτουν δεν πειραζει...!:)

Unknown είπε...

exairetiko...to klevo:)

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετικό το τεστ! με σκιαγράφησε απόλυτα!

Ανώνυμος είπε...

καλό!!

An είπε...

tosooo alh8eiaaaa????
mesa se ola

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια