Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2005

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΝΝΟΙΩΝ (χρησιμο για ολους οσους την ψαχνουν διαδικτυακα…)

- ειμαι κοντα στα 40…………….49

- μου αρεσει η περιπετεια…………………εχω παει με τη μιση Αθηνα

- μου αρεσει ο αθλητισμος……………….δεν εχω στηθος. Πλακα ή σιδερωστρα.

- το προσωπο μου είναι συνηθισμενο…………δεν βλεπομαι

-μου λενε ότι ειμαι ομορφη…………..λεω ψεμματα

-μου λενε ότι σκορπαω το χαμογελο……….παιρνω χαπια

-ειμαι μορφωμενη……….ημουν φυτο και προσπαθω να κερδισω ότι εχασα τοσα χρονια

-δεν εχω ανασφαλειες…………κανω διαλογισμο για να τις ξεπερασω

-ειμαι φεμινιστρια………….ειμαι χοντρη

-εχω ελευθερο πνευμα……………..σκαω μπαφο (στην καλυτερη)

-πρωτα θα γινουμε φιλοι……..παλιοτερα τον επαιρνα ασυστολα

-ειμαι διασκεδαστικη………κακαριζω χαζοχαρουμενα σπαζοντας καρυδια

-ειμαι ευγενικη……..αδιαφορω και κοιταω μονο την παρτη μου

-εχω «καλο αυτι» και προτιμω να ακουω……….δεν εχω τιποτα να πω

-ειμαι new age………δεν ξυριζομαι και επιμελως απεριποιητη

-ειμαι παλαιων αρχων………από πισω και πεοληχεια, ξεχνα τα!

-ειμαι ανοιχτο μυαλο……….ειμαι απελπισμενη

-ειμαι εξωκαρδια…………φωναζω και σε φερνω σε αμηχανια στην παρεα

-ειμαι παθιαρα……….αμα πινω

-μου αρεσει η ποιηση………..ειμαι μελαγχολικη

-στη δουλεια μου ειμαι επαγγελματιας……….εχεμυθη, στα γρηγορα και πληρωνομαι καλα

- ειμαι ρομαντικη………βορειος πολος

- ειμαι κοινωνικη…….κλοουν

- ειμαι αισθησιακη……..βουβαλι

- είμαι νταρντανα…..ελεφαντας

-ψαχνω τη αδελφη ψυχη……….ψαχνω θυμα

- ειμαι χηρα……..δολοφονος

1. Κορίτσι "από σπίτι"

Είναι σοβαρή. Ξέρει τι ζητάει. Δε γουστάρει αρπαχτές. Τα είχε (πριν σε γνωρίσει) με 30αρη, γόνο πλούσιας οικογένειας που την την άφηνε να γυρίσει με ταξί σπίτι. Είναι απογοητευμένη και ζητάει έναν φίλο (ΘΥΜΑ, ναι, εσύ είσαι αυτός), αλλά ίσως όχι μόνο φίλο. Την ερωτεύεσαι σφόδρα. Τα δίνεις όλα. Είσαι φοιτητής και δουλεύεις σε 2 δουλειές για να την βγάζεις έξω, γιατί δεν γουστάρεις να τρως από τα έτοιμα. Αυτή ξεκινάει το παιχνίδι "δώσε μου λίγο χρόνο". Κάνεις υπομονή γιατί είσαι ένας ρομαντικός βλάκας. Εν τω μεταξύ, έχεις κάνει πλούσιο τον ανθοπώλη γιατί στην κυρία αρέσουν τα κόκκινα τριαντάφυλλα, και έχεις μάθει να μαγειρεύεις γαλλικά, ιταλικά και κινέζικα μπας και την εντυπωσιάσεις λίγο παραπάνω. Το αποτέλεσμα μετά από 3 μήνες στενότατης πολιορκίας είναι "συγνώμη, είσαι μικρός και αδημιούργητος ακόμα". Κλάψε τώρα βλάκα γιατί έπεσες στην αχάριστη που ήθελε ίσα - ίσα λίγο στήριγμα και αυτοεπιβεβαίωση και μόλις έστρωσε, άρχισε πάλι να κυνηγάει τα πολλά λεφτά...

2. Η "παρθένα αλλά..."

Είναι μικρή, συνήθως πρωτοετής, αλλά μπορεί και λίγο μεγαλύτερη. Παίζει με όλο τον κόσμο. Και με σένα. Τη γουστάρεις και της το λες. Ανταποκρίνεται αμέσως. Αχ και πού νά 'ξερες... Μετά τα 2-3 πρώτα ωραιότατα ρομαντικότατα ραντεβού, έχεις χαλαρώσει και έχεις ξεγελαστεί πως όλα πάνε καλά. Και νομίζεις πως βρήκες κάτι καλό, να αράξεις ρε αδερφέ. Να γουστάρεις που ξυπνάς το πρωί και βλέπεις δίπλα σου ένα όμορφο χαμόγελο. Α ρε βούρδουλα που θες... Έρχεται και η ώρα να "πάμε σπίτι". Ετοιμάζεσαι ψυχολογικά, γιατί είσαι βλάκας και έχεις συνηθίσει όταν μια γυναίκα σου λέει να κοιμηθείτε μαζί, να εννοεί να κοιμηθείτε "μετά". Σε πάει σπίτι. Σε βάζει κάτω και σε κάνει turbo diesel. Και σταματάει. Γιατί; "Αχ γιατί δεν μπορώ, δεν κάνει, δεν το έχω ξανακάνει". "Και μωρή , αφού δεν θες να ψήσεις μπριζόλες, φωτιά γιατί ανάβεις;". Αυτό γίνεται 2-3-4 φορές, κάθε φορά πάνω στο καλό και σε διώχνει κι από πάνω και ... τη στέλνεις. Μετά μαθαίνεις πως το έχει ως hobby αυτό το σκηνικό και πως πολύ γελάει με τις φίλες της μετά... αλλά, όλα αργά τα μαθαίνεις, καλά να πάθεις...

3. Η "δε θέλω να σε πληγώσω"

Καλές κοπέλες, πολύ καλές και με κάλλιστες προθέσεις. Κάνουν ένα λάθος όμως: Για να μη σε πληγώσουν ποτέ δε μιλάνε στα ίσα και καταλήγουν να σε κάνουν χειρότερα χάλια στο τέλος. Γιατί; Γιατί δε λένε από την αρχή "ξέρεις, δεν γίνεται τίποτα", επειδή νομίζουν πως έτσι θα σε καταστρέψουν. Λάθος. Σε παιδεύουν από δω και από κει, κερδίζουν και καλά χρόνο, να σ' το φέρουν σιγά - σιγά, αλλά στο τέλος και σε πληγώνουν. Να λέτε αυτό που θέλετε από την πρώτη στιγμή. Θα στεναχωρηθούμε λιγότερο.

4. Η "ψάχνω για σάκο του μποξ"

Πληγωμένη, αγανακτισμένη από τον προηγούμενο βλάκα που την παράτησε. Και για αυτό πρέπει να πληρώσω εγώ! Εγώ; Τι φταίω εγώ; "Φταις. Κι εσύ άντρας είσαι" .

5. Η "εεεγώ δεν έχω απαιτήσεις αλλά..."

...αλλά θες ένα συνδυασμό του Superman, του Αριστοτέλη Ωνάση(από λεφτά), του Παπακαλιάτη(από στυλάκι), του Τσιλιχρίστου(από γνωριμίες) και πάει λέγοντας. Το κακό είναι και αυτή δεν σε στέλνει με τη μία, να ξέρεις που πας ρε αδερφέ... Θα σε παιδέψει γιατί βαριέται τη ζωή της και γιατί φυσικά δεν έχει βρει αυτό που θέλει. Γιατί; Εσύ δηλαδή τι προσφέρεις και ζητάς αυτά; Ναι, ευχαρίστως να "πληρώσω" για Φεράρι. Αλλά να πάρω Φεράρι, όχι Φίατ.

6. Η "δεσμευμένη"

Εδώ παίζουμε στα σοβαρά. Είναι δεσμευμένη(και όταν λέω δεσμευμένη δεν εννοώ 3 μήνες... εννοώ 4 χρόνια), αλλά εσύ δεν το ξέρεις από την αρχή. Το μαθαίνεις αφού τελεστεί το έγκλημα. Και επειδή είσαι και τίμιο παιδί, σε πιάνουν και τύψεις. "Ωχ που πάω να μπω ανάμεσα σε ζευγάρι" κλπ κλπ. Σου πουλάει τρελό έρωτα γιατί είναι σκασμένη από την πολύχρονη σχέση. Και επειδή είναι και ψιλομεγάλη, σκέφτεται και για ρύζια, κουφέτα κλπ και έχει τρομοκρατηθεί λίγο. Και εκεί που έχεις καψουρευτεί και συ και λες " εγώ θα κάνω αυτό που λέει η καρδούλα μου... και απ' ό, τι φαίνεται θα τον χωρίσει "... τσουυυυυυυπ μένεις πάλι παρέα με τους τοίχους, γιατί της κυρίας της πέρασε το άγχος και θα γυρίσει στη σιγουριά. Και μετά σου στέλνει και sms του στύλ "θέλω να είσαι καλά... λυπάμαι αλλά δεν γινόταν αλλιώς" κλπ κλπ... όξωωω!

7. H "Φίλη""

Σε θέλω για φίλο. Σε θέλω για να ακούς τα ζόρια μου. Σε αγαπάω, σε εκτιμάω, είσαι καλός χρυσός - διαμαντένιος - πλατινένιος, αλλά σ' έχω μόνο για να σου λέω τον πόνο μου. Ξέρω πως είσαι καψούρης μαζί μου και πως σε καταστρέφω μόνο και μόνο που με βλέπεις, αλλά έλα μωρέ θα σου περάσει... και κοντά τα χέρια γιατί είπαμε, παραείσαι καλός για μένα"... δεν σχολιάζω παραπέρα...

8. Η "ΟΧΙ"

Τις πάω αυτές τις γυναίκες. Δε θέλουν και σ' το λένε με τη μία. Δεν τους κάνω ρε αδερφέ, πώς το λένε... Δεν γουστάρουν. Και ξηγιούνται σπαθί. "Ξέρεις, ναι αλλά δεν γίνεται τίποτα, μην ελπίζεις τσάμπα". Να ναι καλά τέτοιες κοπέλες. Ούτε στο περίμενε, ούτε στην εκδίκηση ούτε τίποτα. Στα ίσα. Και άμα σε δουν πως παραζορίζεσαι, κόβουν επαφή για να μην σε καταστρέψουν, γιατί σε βλέπουν πως είσαι εντάξει και δεν γουστάρουν να σου κάνουν κακό. Τις πάω και τις γουστάρω... μπράβο τους...

Καλά

Αυτή τη λέξη την χρησιμοποιούν για να τελειώσουν μία συζήτηση, όταν νιώθουν ότι έχουν δίκιο και πρέπει να σκάσεις. Ποτέ μην χρησιμοποιήσεις την λέξη "Καλά" για να περιγράψεις πως είναι μίαγυναίκα - αυτό θα σε οδηγήσει σε μία τέτοια συζήτηση.

5 Λεπτά

Αυτό είναι μισή ώρα. Είναι ισοδύναμο με τον χρόνο που θα διαρκέσει ο αγώνας ποδοσφαίρου πριν βγάλεις έξω τα σκουπίδια, άρα είναι δίκαιο.

Τίποτα

Αυτο σημαίνει "Κάτι", και θα πρέπει να κάτσεις προσοχή. Το "Τίποτα"συνήθως χρησιμοποιείται για να περιγράψει το συναίσθημα της, ότανθέλει να σε αναστατώσει. Το "Τίποτα" επίσης αρχικοποιεί μία συζήτηση που θα διαρκέσει "5 Λεπτά" και θα λήξει με "Καλά".

Προχώρα (Με σηκωμένα φρύδια!!)

Αυτή είναι πρόκληση. Αυτή που κάνει μία γυναίκα όταν δεν έχει "Τίποτα" και που θα καταλήξει στην λέξη "Καλά". Προχώρα (Με κανονικά φρύδια!!) Αυτή σημαίνει "Εγκαταλείπω" ή "Κάνε ότι θες, γιατί δεν με ενδιαφέρει".Θα πάρεις μία "Προχώρα (Με σηκωμένα φρύδια)" σε λίγα λεπτά,επακολωθούμενα με "Τίποτα", "Καλά" και θα σου μιλήσει σε "5 Λεπτά" που θα ηρεμήσει.

Δυνατός Αναστεναγμός

Στην πραγματικότητα αυτή δεν είναι λέξη, αλλά είναι μία πρόταση χωρίςλέξεις που συχνά παρεξηγούν οι άνδρες. Ένας "Δυνατός Αναστεναγμός"σημαίνει ότι σκέφτεται πως είσαι ηλίθιος εκείνη την στιγμή καιαναρωτιέται γιατί χάνει τον καιρό της με το να κάθεται και να συζητάει μαζί σου για το "Τίποτα". Ελαφρύς Αναστεναγμός Και πάλι δεν πρόκειται περί λέξης, αλλά μιας πρότασης χωρίς λέξεις.

Ο"Ελαφρύς Αναστεναγμός" σημαίνει ότι είναι ευχαριστημένη. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην κινηθείς ή ανασάνεις και θα παραμείνει ευχαριστημένη. Εντάξει Αυτή είναι μία πολύ επικίνδυνη πρόταση που μπορεί να κάνει μία γυναίκα σκληρά πριν σου ανταποδώσει ότι της έκανες. Το "Εντάξει" συνήθωςχρησιμοποιείται με το "Καλά" σε συνδυασμό με "Σηκωμένα φρύδια". Προχώρα!! Κάποια στιγμή στο προσεχές μέλλον, θα μπεις σε μεγάλο μπελά.

Παρακαλώ, πες Αυτή δεν είναι πρόταση αλλά προσφορά. Η γυναίκα σου δίνει την ευκαιρία να πεις οποιαδήποτε δικαιολογία έχεις, γιατί έκανες αυτό που έκανες.Έχεις μία δίκαιη ευκαιρία με την αλήθεια, για αυτό πρόσεχε και δεν θαλάβεις την λέξη "Εντάξει".

Ευχαριστώ

Η γυναίκα σε ευχαριστεί. Μην λιποθυμήσεις. Απλά πες παρακαλώ.

Ευχαριστώ πολύ

Αυτή είναι τελείως διαφορετική από την "Ευχαριστώ". Μία γυναίκα θα πει"Ευχαριστώ πολύ" όταν θα θυμώσει πραγματικά με την συμπεριφορά σου. Σημαίνει ότι την πρόσβαλες με κάποιο τρόπο και θα επακολουθήσει "Βαρύς Αναστεναγμός". Πρόσεχε μην ρωτήσεις τι έγινε γιατί θα σου πει μόνο"Τίποτα"



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια