Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2005

ΠΕΡΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΩΝ ΟΠΑΔΩΝ...

Ακουγεται το επιχειρημα καραμελα περι δημοκρατικου δικαιωματος να δουν οι φιλαθλοι την αγαπημενη τους ομαδα ειτε εντος ειτε εκτος εδρας.

Χαρηκα, Καλιαμαγκουρας.

Το αγαθο της δημοκρατιας προϋποθετει παιδεια. Από τη στιγμη που η παιδεια δεν υπαρχει, δεν υπαρχει λογος και για δημοκρατια. Αν υπαρχει πραγματικα η βουληση να μην ξαναδουμε σκηνες ουαζαγκαμπουμπου, τοτε το θεμα είναι εξαιρετικα απλο.

Κομμενοι οι φιλοξενουμενοι οπαδοι και ειμαστε μια χαρα. Δεν είναι κατασταση αυτή πια με τη μιση αστυνομικη δυναμη της Αθηνας που αντι να διατιθεται για να μας φυλαει από τους κλεφτες, προσπαθει να διατηρησει την ταξη σε ένα ποδοσφαιρικο γηπεδο και αντι να μιλαμε για μπαλα να μιλαμε για τα επεισοδια, τα εισιτηρια και τους αστυνομικους.

Βαριεμαι.

Περισσοτερο ενδιαφερον θα ειχε η τοποθετηση της Στελλας Μπεζεντακου για το Μεσανατολικο.



1 Λογομαχιες:

Dimitris Symeonidis είπε...

Συμφωνώ απόλυτα. Είναι επιτέλους καιρός οι ομάδες να αναλάβουν την αστυνόμευσή τους.

Επισημαίνω όμως ότι κάτι τέτοιο δεν λύνει το πρόβλημα των επισοδείων εκτός γηπέδου, με βιτρίνες, αυτοκίνητα κλπ.

Επίσης, πρέπει να αναλογιστούμε στην αιτία τέτοιων αντικοινωνικών συμπεριφορών. Δική μου άποψη είναι ότι φταίει η ατιμωρησία, η οποία διαπνέει και πολλές άλλες πλευρές του δημόσιου βίου. Αυτοί που κάνουν τα επισόδεια είναι συγκεκριμένοι. Γνωρίζουν ότι δεν θα την πληρώσουν, οπότε εκτονώνονται ελεύθερα. Ας φυλαιστούν 100-200 από αυτούς και να δεις πώς θα κάνουν τις κότες και οι υπόλοιποι.

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια