Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2005

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 1

Γυναίκες… Δεν μπορείς να βγεις ποτέ από πάνω ...

- Αν δεν βοηθάς με τις δουλειές του σπιτιού, τότε είσαι ένας σωβινιστής...

- Αν κάνεις εσύ τις δουλειές του σπιτιού, τότε είσαι φλούφλης...

- Αν δουλεύεις πολύ σκληρά, τότε παραπονιέται ότι δεν της αφιερώνεις πολύ χρόνο...

- Αν δουλεύεις λίγο, τότε είσαι ένας άχρηστος τεμπέλης...

- Αν η δουλειά της είναι βαρετή και μονότονη με χαμηλό μισθό, τότε είναι εκμετάλλευση...

- Αν η δική σου δουλειά είναι βαρετή και μονότονη με χαμηλό μισθό, τότε πρέπει να σηκώσεις τον κώ.. σου και να ψάξεις να βρεις κάτι καλύτερο...

- Αν πάρεις προαγωγή νωρίτερα από αυτήν, τότε σε ευνόησε η τύχη ή είχες μέσο...

- Αν πάρει αυτή νωρίτερα προαγωγή από εσένα, απλά η εταιρία προσφέρει ίσες ευκαιρίες σε όλους ...

- Αν της πεις πόσο όμορφη είναι, αυτό είναι σεξουαλική παρενόχληση...

- Αν δεν της πεις τίποτα, αυτό είναι ανδρική αδιαφορία...

- Αν είσαι αισθηματίας και δακρύζεις σε ρομαντικές ταινίες, τότε είσαι κλαψιάρης...

- Αν δεν σε επηρεάζουν οι αισθηματικές ταινίες και δεν δακρύζεις, τότε είσαι ένας αδιάφορος και αναίσθητος...

- Αν πάρεις μια απόφαση χωρίς να την ρωτήσεις, τότε είσαι ένας σκληρός σωβινιστής...

- Αν πάρει αυτή μια απόφαση χωρίς να σε ρωτήσει, τότε είναι μια απελευθερωμένη γυναίκα...

- Αν της ζητήσεις να κάνει κάτι που δεν της αρέσει, τότε αυτό είναι ανδρική κυριαρχία...

- Αν σου ζητήσει εσένα να κάνεις κάτι που δεν σου αρέσει, τότε αυτό είναι απλά μία χάρη...

- Αν ερεθίζεσαι με τις γυναικείες καμπύλες και τα εσώρουχα, τότε είσαι ανώμαλος...

- Αν όχι, μάλλον είσαι gay...!!!

- Αν θέλεις η γυναίκα να ξυρίζει τα πόδια της και να κρατάει την γραμμή της, τότε είσαι ένας σεξιστής...

- Αν δεν σε νοιάζουν αυτά τα πράγματα, τότε δεν είσαι ρομαντικός και αδιαφορείς για την γυναίκα σου...

- Αν προσπαθείς εσύ να κρατιέσαι σε φόρμα, είσαι ματαιόδοξος... - Αν όχι, τότε είσαι ένας τεμπελχανάς... ;;!!!

- Αν της πάρεις λουλούδια, σίγουρα κάτι θέλεις και το κρύβεις...

- Αν όχι, τότε δεν την σκέφτεσαι καθόλου και δεν την αγαπάς πια...

- Αν θέλεις να το κάνεις πολύ συχνά, είσαι υπέρ σεξουαλικός...

- Αν όχι, τότε μάλλον πρέπει να υπάρχει κι άλλη...

ΤΑ 5 ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΙΑΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΣΧΕΣΗΣ

1 Είναι πολύ σημαντικό να βρεις μια γυναίκα που να κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού, που να μαγειρεύει συχνά, να καθαρίζει το σπίτι και να έχει μια δουλειά

2 Είναι πολύ σημαντικό να βρεις μια γυναίκα που να σε κάνει να γελάς.

3 Είναι πολύ σημαντικό να βρεις μια γυναίκα στην οποία μπορείς να βασιστείς , και να μην σου λεει ψέματα

4 Είναι πολύ σημαντικό να βρεις μια γυναίκα που λατρεύει να σου κάνει έρωτα

5 Είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτές οι τέσσερις γυναίκες να μην γνωρίζονται μεταξύ τους.

Τα 4 θαύματα της γυναίκας:

1. Βρέχεται χωρίς να έρχεται επαφή με το νερό.

2. Αιμορραγεί χωρίς να κόβεται.

3. Κατεβάζει γάλα χωρίς να τρώει χόρτα.

4. Σπάει αρχίδια χωρίς να τ'αγγίζει

ΕΙΔΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανακόντα:

Χαρακτηρισμός γυναίκας που ανά πάσα στιγμή μπορεί να σε καθαρίσει σαν αυγό. Χρησιμοποιείται κυρίως σε γυναίκες με ανάστημα άνω του 1,75 και βάρους αναλόγου του ύψους. Συνήθως αυτός ο τύπος γυναίκας συναντάται σε καταστήματα ρούχων, βραδινά μπαρ κτλ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί σε ανύποπτο χρόνο να βρεθεί κάποιος στο μονοπάτι της. Αυτός ο τύπος γυναίκας συναναστρέφεται κυρίως με φ ί δ ι α βλ. λέξη, αλλά η διαφορά μεταξύ τους είναι εμφανής δια γυμνού οφθαλμού. Η συνηθέστερες λέξεις αυτού του είδους είναι "όχι", "ποτέ", "μην", "δεν", πολύ σπάνια οι παραπάνω λέξεις συνοδεύονται με το ελπιδοφόρο "ίσως" .

Π ρ ο σ ο χ ή η σεξουαλική επαφή με αυτό το είδος θεωρείται ευεργετική για τον αρσενικό πληθυσμό, πολλοί μάλιστα υποστηρίζουν ότι η συχνή επαφή με αυτό το είδος φέρνει σε κατάσταση έκστασης τον εσωτερικό κόσμο του εμπλεκομένου ατόμου κάτι, σαν υποκατάστατο της κόκας, κοινώς ζαλούρα... Είναι ο νούμερο ένας κίνδυνος της πιστωτικής κάρτας και κατά κάποιους μελετητές δεν διαφέρουν από τις που...ες πολυτελείας.

Φίδι: Χαρακτηρισμός γυναίκας το οποίο συναντάται κατά κόρο τα πρωινά στην αγορά, αλλά και τα βράδια σε όλα το είδη μαγαζιών κυρίως "σκυλάδικα". Το χαρακτηριστικό του ονόματος το έχει αποκτήσει λόγω της ευκολίας των ελιγμών του, η γυναίκα φίδι είναι ασφαλώς και το πιο περιζήτητο είδος αφού δεν συναντάται σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη. Χαρακτηριστικό του είδους είναι η σ η μ α ί α βλ. λέξη που κυματίζει σε όλο της το μεγαλείο και δημιουργεί χαράδρες που μπροστά τους το Grant Canyon μοιάζει λακουβίτσα. Η σεξουαλική επαφή με αυτό το είδος δεν έχει δώσει μέχρι σήμερα σημάδια παρενεργειών, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν. Η γυναίκα φίδι είναι αυτή που ευθύνεται για πολλά ναυάγια μέσα στο πέρας της ιστορίας βλ. Τ ι τ α ν ι κ ό ς, άλλωστε αυτό το μαρτυρά και το πλήθος των πλοίων που είναι αραγμένα στον Όλυμπο και σε τόσα άλλα βουνά. Η προσέγγιση των ανδρών με το παραπάνω είδος γίνεται μέσο μίας παγίδας, γνωστή ως και "μου..οπαγίδα", π.χ βγάζουμε για βόλτα το σκύλο μας, βγάζουμε βόλτα το μικρό ανιψάκι μας και προσπαθούμε μέσο κάποιου τρίτου να έρθουμε σε επαφή. Για το "φίδι" υπάρχουν και ορισμένα προθέματα τα οποία πάνε πακέτο με αυτό λ.χ "νερόφιδο", "βρωμόφιδο"

Χαρακτηριστικές αγαπημένες ασχολίες: το θάψιμο των υπολοίπων φιδιών, όταν αυτά απουσιάζουν, το μάσημα τσίχλας και βεβαίως η ενασχόληση με τις τρίχες της κεφαλής. Αν δουλεύουν μπροστά σε οθόνη υπολογιστή (λέμε τώρα) μπορούμε να θαυμάσουμε όλη τη συλλογή της KINDER πάνω στην οθόνη. Αν έχουν μόνιμο δεσμό, όλες οι φίλες προσπαθούν να τον φάνε. Οποιαδήποτε προσπάθεια για συζήτηση πέρα από το πεδίο δράσης τους, μάλλον θα σας στείλει στον καναπέ του ψυχιάτρου.

Αγαπημένη ατάκα συζήτησης είναι : «δεν με ενδιαφέρει»

Demo:

Χαρακτηρισμός γυναίκας που όπως μαρτυρά και η λέξη αφορά τη γυναίκα "δείγμα", δεν ξεπερνά στο ύψος το 1.50 δεν είναι χοντρή, περιέχει όμως από όλα τα κόμπλεξ της κοντής γυναίκας, συνοδεύεται με στήθος μεγαλύτερο μπάλλας του handball, το παραπάνω είδος χρησιμοποιείται κυρίως για περιστασιακή κάλυψη αναγκών π.χ "πί..α στα όρθια", "πή...μα μέσα σε Yugo". Το εύρος του zipαρισματος που έχει υποστεί αυτό το είδος μπορεί να φτάσει μέχρι και το 99%, κατά καιρούς αναφέρθηκε η εμφάνιση είδους "demo ανακόντα" αλλά οι πληροφορίες δεν μπόρεσαν να διασταυρωθούν, διάφοροι ειδικοί κατέληξαν ότι πρόκειται για θρύλους της παράδοσης.

Η γυναίκα demo συναντάται κυρίως σε πιπινομάγαζα όπου και ξεσαλώνουν μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες. Θα μπορούσα, σαν μελετητής να πω πως πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον είδος που κάτω από τις κατάλληλες συνθήκες μπορεί να εξελιχθεί σε "φίδι", "demo φίδι" βέβαια. Κάνει τα αδύνατα δυνατά να κρατήσει το γκόμενο κοντά της γιατί απέναντι π.χ. στα φίδια δεν έχει καμία τύχη καθότι κανένας δεν θέλει να σκύβει το κεφάλι όταν μιλάει. Μύδι: Εκτός από εκλεκτός ουζομέζες είναι και γνωστός τύπος γυναίκας, μύδι θεωρείται μία γυναίκα μέχρι 15 ετών που είναι κλεισμένη μέσα στο όστρακο της και δυσκολεύεσαι να παρακολουθήσεις τον τρόπο αντιδράσεων της, αφού στις 10.00 το βράδυ έχει γυρίσει στο κρεβατάκι της για ύπνο. Μέσα σε δύο χρόνια ένα "μύδι" έχει γίνει ένα ολοκληρωμένο "σ τ ρ ε ί δ ι" έτοιμο να το ρουφήξεις. Όλες οι γυναίκες στα 17 τους είναι "στρείδια" είναι το πιο κρίσιμο στάδιο εξέλιξης για την γυναίκα αφού μετά από αυτό το στάδιο παίρνει και την τελική της μορφή είτε "Ανακόντα" είτε "Φίδι" είτε "demo" είτε "Πατόζα" είτε "Πομόνα" είτε "Κότα" είτε "Καϊνάρι" είτε "Πιπόκα". Τα μύδια συνήθως τα συναντάμε σε μεγάλες παρέες.

Πατόζα:

Σε αυτό το είδος της γυναίκας κυρίαρχο ρόλο παίζει το βάρος και όχι το ύψος. Μπορεί να το συναντήσεις σε ύψος από 1,50-1,90 αλλά το lim των κιλών του τείνει προς το άπειρο, με καλές πιθανότητες κάποια μέρα να το πιάσει. Οι συνηθέστερες λέξεις αυτού του είδους είναι "ναι", "τώρα", "σίγουρα", "ακούμπα", "πιάσε". Η σεξουαλική επαφή με το παραπάνω κρίνεται απαγορευτική και θυμίζει αποστολή αυτοκτονίας, κοινώς πρέπει να έχεις κάνει 10 χρόνια στον Κορυδαλλό χωρίς άδεια ή να έχεις κατεβάσει πιο μπροστά μία κάβα.

Χαρακτηριστικό του είδους είναι η συναναστροφή του με φαντάρους, αστυνομικούς, αεροπόρους, λιμενικούς και άλλες παραγωγικές σχολές και ότι στο μέτωπο του διακρίνονται καθαρά οι λέξεις "σκί..ε με τώρα", το παραπάνω είδος είναι γνωστό ως και "θ ε ρ μ ο σ ί φ ω ν α ς" (όταν το ύψος δεν ξεπερνάει το 1.50)

Πομόνα:

Γνωστό και ως κ α τ ι μ ά ς βλ. λέξη;, είναι το μόνο είδος όπου συναντάς με θερμούς υποστηρικτές αλλά ταυτόχρονα με ακόμα πιο ένθερμους επικριτές. Φημισμένες είναι οι "πομόνες" της Β' ΔΟΥ βλ. λέξη που καλύπτουν ένα μεγάλο μέρος της επικράτειας. Προσωπικά αυτό το είδος με αφήνει αδιάφορο αλλά λόγω των πολλών παραπομπών που παρουσιάζει το είδος γίνεται η αναφορά σε αυτό. Η γυναίκα πομόνα εμφανίζεται από πολύ μακριά μέσα στην ιστορία μάλιστα ορισμένοι πιστεύουν ότι είναι το πρώτο είδος και όλα τα υπόλοιπα είναι εξέλιξη αυτού. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είδους είναι ότι μπορεί να ικανοποιήσει περισσότερους από τρεις άνδρες ταυτόχρονα, χωρίς απαραίτητα να φτάσει σε υψηλούς ρυθμούς επιδόσεων.

Η μηχανή του παραπάνω είδους σε γενικές γραμμές δουλεύει σε ρυθμό ρελαντί, καθότι όλες οι σωλήνες εισόδου-εξόδου είναι πιασμένες συνεχώς δεν αφήνουν την μηχανή να αποδώσει το 100% των δυνατοτήτων της, βέβαια η μη μέγιστη απόδοση οφείλεται και στη μακροχρόνια και συστηματική χρήση των σωλήνων. Εξουσιοδοτημένα συνεργεία service για το παραπάνω είδος υπάρχουν μόνο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Κότα: Χαρακτηρισμός του πιο συνηθισμένου είδους, είναι και ζούνε ανάμεσα μας, τις συναντάμε στη δουλειά στο super market στα μπαράκια στις παραλίες και πολλές φορές βρίσκονται δίπλα μας χωρίς να το έχουμε καταλάβει. Τα σήματα κατατεθέν αυτού του είδους είναι πιο γνωστά και από της Coca-Cola.

Κύριο χαρακτηριστικό του είδους είναι η "μύτη" του, που κοιτά πολύ ψηλά χωρίς να υπάρχει λόγος, το ύφος του είναι σχεδόν πάντα περιφρονητικό για το μεγαλύτερο ποσοστό του αντίθετου φύλλου. Για αυτό το είδος ο ιδανικός άντρας είναι κάτι ανάμεσα σε Απόστολο Γκλέτσο και Χρήστο Αντωνιάδη οτιδήποτε δε μοιάζει 100% με τους παραπάνω, είναι σα να μην υπάρχει. Είναι αυτό το είδος που η κλειστή κοινωνία μίας πόλης του δίνει το χαρακτηρισμό της "κότας", αλλά όταν βρεθεί 100 χιλιόμετρα από την πόλη του, μετατρέπεται σε φ ί δ ι βλ. λέξη και μάλιστα κολοβό. Θέλει να φέρεται σαν "φίδι" αλλά η υπεροψία και η αλαζονεία δεν το αφήνουν να χαρεί την ομορφιά του ερπετού και το αφήνουν να ζει στη μιζέρια του πτηνού. Η σεξουαλική επαφή με το παραπάνω είδος θυμίζει ξαναζεσταμένη σούπα που έχει κόψει τα αυγολέμονο. Aλλο χαρακτηριστικό του είδους είναι το "α λ ε ξ ί π τ ω τ ο" βλ. λέξη. Είναι γνωστό, ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των ανδρών συναναστρέφεται με "κότες" οπότε ότι και να πούμε εμείς θα πέσει στο κενό, αφού υπάρχουν τόσοι πολλοί "Π έ τ ρ ο ι" βλ. λέξη χαλάλι τους αυτό το είδος.

Οι εκφράσεις "τον παίρνεις από κότα", "η γριά η κότα έχει το ζουμί" δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με αυτό το είδος γυναίκας, αλλά δεν είμαι απόλυτα σίγουρος. Αν (λέμε τώρα) κλείσετε ραντεβού μαζί της, μην διανοηθείτε να προτείνετε εκδρομή στο βουνό. Επίσης το ακαδημαϊκό τέταρτο αργοπορίας ξεχάστε το. Πάρτε εφημερίδες, περιοδικά, μερικά πακέτα τσιγάρα και καλή προσμονή. Αυτό το είδος δεν θέλει τσιγκουνιές, μικρότητες, εκτός αν θέλετε να τη διώξετε.

Καϊνάρι:

Χαρακτηρισμός γυναίκας, κυρίως με λεπτά χαρακτηριστικά, αποκλειστικό γνώρισμα του παραπάνω είδους είναι ότι είναι απλησίαστο, το συναντάς πάντα με τις φίλες του και αν ποτέ καταφέρεις να του κλείσεις ραντεβού η έξοδός του συνοδεύεται από ένα λόχο από κ ό τ ε ς βλ. λέξη Η σεξουαλική επαφή με αυτό είδος έχει την μορφή τσόντας αφού υπάρχει περίπτωση να βρεθείς μέσα σε ένα δωμάτιο με θεατές την παρέα της, χωρίς να έχει κάρτα εισόδου κανείς. Γνωστό για το είδος το απόφθεγμα "Τα πήραμε πεπόνια μα μας βγήκανε λεμόνια"

Πιπόκα:

Χαρακτηρισμός γυναίκας έτοιμη για όλα, τους άντρες τους παίζει σα κομπολόι, ένα βράδυ μαζί της είναι ικανό να σε στείλει στη κυριολεξία στον "παράδεισο" και να βλέπεις τα κυπαρίσσια ανάποδα, το κέρατο για μία πιπόκα είναι ότι ή ασίστ για τον Μποντίρογκα. Δεν καταλαβαίνεις από πού σου ήρθε. Κύριο χαρακτηριστικό του παραπάνω είδους είναι τα σιλικονάτα χείλη αλά Roger Rabbit, που ρουφάνε υγρά με ρυθμό αντλίας βενζινάδικου, το παραπάνω είδος είναι ότι ονειρεύεται κάθε άντρας στο κρεβάτι του. Η "πιπόκα" έχει κλέψει χαρακτηριστικά από τη γυναίκα "ανακόντα"  "φίδι" και σε συνδυασμό με τα δικά της χαρακτηριστικά φτιάχνει την γυναίκα πύραυλο. Σημαία: Είναι γνωστό και ως string και ίνα εδώ ισχύει η φράση l e s s i s b e t t e r. Η κατάσταση πλέον έχει φτάσει στα άκρα, το 98% των ανδρών παρουσιάζει πολύ μεγάλα οφθαλμολογικά προβλήματα, δυσκολεύεται στην οδήγηση ενώ σε μερικούς έχουν εμφανιστεί πιασίματα στο σβέρκο (στο υπόλοιπο 2% περιλαμβάνονται οι τυφλοί-αδελφές κ.α).

Οι εκδόσεις του ποικίλουν από απλό βαμβακέρο μέχρι Viscose-lycra. Η σημαία όπως γνωρίζουμε είναι προνόμιο της γυναίκας "φίδι", η ανδρική φυλή οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς που ακατάπαυστα μέρα και νύχτα εργάζονται για την παραγωγή "σημαιών". Η σημαία έχει πολλές λέξεις συνώνυμες όπως "Παναμάς", "Χαράδρα", "Φαράγγι", "Διώρυγα". Συναντάται κυρίως σε χρώμα άσπρο, κόκκινο και μαύρο, χωρίς αυτό να σημαίνει κάποιο άλλο χρώμα μας χαλάει. Αλεξίπτωτο: Είναι γνωστό και ως "π α ρ ά π έ ν τ ε" εδώ ισχύει η φράση "κλάφτα Χαράλαμπε" η έννοια αλεξίπτωτο είναι ακριβώς η αντίθετη της "σημαίας", επίσημες έρευνες έχουν δείξει ότι δεν παρουσιάζει παρενέργειες στον ανδρικό πληθυσμό. Ως γνωστόν το αλεξίπτωτο είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα της γυναίκας "κότας" Η επιστήμη έχει πάψει πλέον να ασχολείται με το παραπάνω είδος, αλλά ορισμένοι δε λένε να το καταλάβουν και συνεχίζουν την παραγωγή του. Πέτρος: Το συγκεκριμένο όνομα παίζει τον ρόλο της ευγενέστατης τάξης των Ταξιτζήδων, πιο συγκεκριμένα είναι αυτός που θα περάσει να πάρει με το αμάξι του την "κότα" θα τη περπατήσει όλο το βράδυ από μπαράκι σε μπαράκι μέχρι το πρωί αλλά αυτοσκοπός του είναι να την γυρίσει και να την αφήσει σπίτι της αφού έχει κάψει 5.000 δρχ. βενζίνη λέγοντας ένα απλό "καληνύχτα" κατεβάζοντας ταυτόχρονα και το ταξίμετρο. Γνωστή είναι η εκφράση "κάνει τον Πέτρο". Συναντάται επίσης με τα ονόματα «καληνυχτάκιας» και «ταξιτζής»

Κατιμάς:

Για την ακρίβεια σημαίνει ότι έχει απομείνει μέσα στο πανέρι, φυσικά δεν είναι και η καλύτερη ποιότητα γυναίκας, αλλά αν αργήσεις να κάνεις την επιλογή σου σίγουρα θα επιλέξεις αυτό, αφού ως γνωστόν "στην αναβροχιά καλό και το χαλάζι"

Β' ΔΟΥ:

Στην κυριολεξία σημαίνει Β' Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία, ο συνδυασμός αυτής της λέξης με κάποιο είδος γυναίκας της αποδίδει την κατηγόρια όπου ανήκει, κάτι σαν το "εκεί-εκεί στη Β' Εθνική μαζί με τον Ατρόμητο και την Προοδευτική". Ακόμη αποδίδει τον τόπο διαμονής της π.χ μια γυναίκα Β΄ΔΟΥ πρέπει να κατάγεται αποκλειστικά από χωριό, γενικώς ότι παίζει σε περιφερειακό επίπεδο. Που..να: βλ. Ανακόντα, βλ. Φίδι, βλ. demo, βλ. Πατόζα, βλ. Κότα, βλ. Πιπόκα, βλ. Καϊνάρι, βλ. Πομόνα.



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια