Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2005

COCA - KFC - McD

Aπο τα κειμενα που κυκλοφορησαν στο νετ και δεν ξερω αν αληθευουν. Το αφηνω στην κριση του αναγνωστη...

= = =

Είναι το κρέας των Mc Donald, πραγματικό κρέας; ΟΧΙ! Αν νομίζεις ότι αυτό που τρως στα McDonald's είναι «κιμάς σόγια»ή κρέας αλόγου, αφού διαβάσεις αυτά που ακολουθούν, θα ευχόσουν να είχεςφάει τον υγιεινό «κιμά σόγιας» και το μη τοξικό κρέας αλόγου. Σύμφωνα μεπηγές εξουσιοδοτημένες από το πανεπιστήμιο του Μίτσιγκαν, προέκυψεπρόσφατα, ότι το κρέας που χρησιμοποιούν τα McDonald's για ταΧάμπουργκερ, προέρχεται από τεράστια «ζώα», χωρίς πόδια και κέρατα , τα οποία τρέφονται μέσω συνδεδεμένων σωλήνων στα στομάχια τους και που στην πραγματικότητα δεν έχουν κόκαλα, αλλά μικρούς χόνδρους που δεναναπτύσσονται ποτέ. Όποιοι τα έχουν δει, διαβεβαιώνουν ότι είναι πολύ αντιπαθή πράγματα, διότι πέρα από το ότι παραμένουν ακίνητα για όλη τουςτη «ζωή», δεν έχουν μάτια, ούτε ουρά και σχεδόν δεν έχουν τρίχωμα (!),στην πραγματικότητα τα κεφάλια τους έχουν το μέγεθος της μπάλας του τένις και το μόνο που διαφαίνεται είναι αυτό που τους έχει μείνει για «στόμα».

Η γενετική παραποίηση την οποία έχουν υποστεί, τα έχει μετατρέψει σε άψυχα αντικείμενα με τρομακτική ζελατινώδη εμφάνιση. Όταν η κυβέρνηση προσπάθησε να τους αναγκάσει να αποσύρουν τιςανακοινώσεις τους που λένε ότι τα χάμπουργκερ τους έχουν βάση βοδινόκρέας, δικαιολογήθηκαν λέγοντας ότι στα λατινικά «βάση βοοειδών»σημαίνει ΠΡΑΓΜΑ, και ότι παράγουν κρέας ΠΡΑΓΜΑ, οπότε ναι, μπορούν ναλένε ότι το κρέας που χρησιμοποιούν έχει ΒΑΣΗ ΒΟΟΕΙΔΩΝ.

Παρόλο που το επιχείρημά τους δεν στέκει και είναι αρκετά δόλιο, η Οικονομική δύναμη είπε ότι το προσυπογράφει, αφού δωροδοκήθηκαν πολλοί άνθρωποι, σεδιαφορετικές θέσεις, σε πολύ υψηλά κυβερνητικά κλιμάκια. Για αυτό το λόγο, η McDonalds έχει την πολυτέλεια να ανακοινώνει ότι αυτό που βάζουν στα χάμπουργκερ είναι 100% κρέας που έχει ΒΑΣΗ ΒΟΟΕΙΔΗ, δηλαδή κρέας«ΠΡΑΓΜΑ», εκείνων των πραγμάτων που ξέρουν ότι αφήνουν να μεγαλώνουν σεψευδό-στάβλους και με Διαδικασίες αμφιβόλου ηθικής.

Αλλά ΠΟΤΕ δε θα δείτε να υπάρχει καμία επεξήγηση ή ανακοίνωση όπου τα McDonald's να λένε ότι το κρέας που χρησιμοποιούν είναι «Βοοειδών», που είναι η κατάλληλη ονομασία για τον γενικό καθορισμό των ταύρων και των αγελάδων. Το χειρότερο από όλα αυτά, δεν είναι ότι τα McDonaldsχρησιμοποιούν τη γενετική παραποίηση για να διατηρήσουν μεγαλύτερη την παραγωγή, αλλά ότι αυτό το κρέας, έχει έμμεσες επιπτώσεις στην υγεία. Οιουσίες και οι τοξίνες που αναπτύσσουν τα «ΠΡΑΓΜΑΤΑ» που εκτρέφουν τα McDonald's, προκαλούν με το πέρασμα του χρόνου μη αναστρέψιμες ζημιέςστην υγεία. Αν νομίζατε ότι αυτό το κάνουν μόνο τα McDonalds, πρέπει ναξ έρετε ότι τα χάμπουργκερ των McNuggets και των McPollo, γίνονται από τα περισσεύματα της παραγωγής των KFC (παρακάτω θα διαβάσετε το σημείωμα σχετικά με τα KFC, και θα μάθετε την ποιότητα «φαγητού» που μας πουλάνε). Τα πρώτα αποτελέσματα λοιπόν, φαίνονται την επομένη που έχετε φάει χάμπουργκερ των McDonald's.

Μεγάλο ποσοστό ανθρώπων, υφίστανται δυσπεψία και κολίτιδα. Αρχικά φαινόταν ότι αυτά τα συμπτώματα δεν ήταν ύποπτα αλλά με το πέρασμα του χρόνου, η ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ των έμμεσων επιπτώσεων είναι ευδιάκριτη. Είναι ένα φαινόμενο παρεμφερές με αυτό του AIDS, εφόσον επωάζεται και παραμένει κρυμμένο για πολλάχρόνια, μέχρι τη στιγμή που λίγο λίγο φανερώνει τις κακοήθεις επιπτώσεις του. Παρόλο που δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις, σε μέρη όπως τονΚαναδά, την Αυστραλία και φυσικά τις ΗΠΑ, έχει γνωστοποιηθεί από επιστήμονες ειδικευμένους στο αντικείμενο, ότι η νόσος του Αλτσχαϊμερ σχετίζεται με την κατανάλωση χάμπουργκερ των McDonald's, όπως και άλλες ασθένειες των οποίων η προέλευση δε σχετίζεται με άλλες αιτίες. Όπως διαπιστώνετε, όλα αυτά είναι εξαιρετικά δυσάρεστα, και για αυτό το λόγο, είναι πολύ σημαντικό όλοι να μάθουν, τι ποιότητα «φαγητού»μας προσφέρουν σε αυτά τα μέρη. Δεν θα επιτρέψουμε να μας πουλάνε κάτιπου δεν είναι αυτό που λένε. Μόνο με την πίεση θα μπορέσουμε ναπροκαλέσουμε να χρησιμοποιούν τα McDonald's αληθινό κρέας βοδινού και όχι κρέας «ΠΡΑΓΜΑ».

Και το KENTUCKY;

Τα KFC έχουν εδώ και χρόνια ξεφύγει από την παράδοση. Πολλοί είναι οι άνθρωποι που τρώνε στα KFC με θρησκευτική ευλάβεια. Δεν ξέρουν όμως τι πραγματικά τρώνε. Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης έρευνας για τα KFC που έγινε στο πανεπιστήμιο του Νέου Χαμσαϊρ, ανακαλύφθηκαν ορισμένα ενοχλητικά γεγονότα. Πρώτα από όλα παρατηρήθηκε ότι η εταιρεία άλλαξε τοόνομά της. Από Kentucky Fried Chicken (Τηγανιτά Κοτόπουλα Κεντάκι) έγινε KFC. Μπορεί κάποιοι να πουν "Ε και;"

Αρχικά θεωρήθηκε ότι ήταν λόγω του τρόπου παρασκευής «FRIED»(τηγανιτά). Δεν είναι όμως αυτό. Ο λόγος που μετονομάστηκε σε KFC είναι γιατί δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη λέξη «CHICKEN». Γιατί; Τα KFC δεν χρησιμοποιούν «αληθινά κοτόπουλα». Χρησιμοποιούν γενετικά παραποιημένουςοργανισμούς. Αυτά που αποκαλούν «κοτόπουλα» διατηρούνται ζωντανά μέσω διασωληνώσεων στο σώμα τους που διοχετεύουν αίμα και θρεπτικές ουσίες στη δομή τους. Δεν έχουν ράμφη, φτερά ούτε πόδια. Η δομή τους έχει περιοριστεί δραματικά ώστε να περιέχει μόνο κρέας. Αυτό είναι πολύ καλόγια τα KFC εφόσον δεν έχουν μεγάλο κόστος παραγωγής. Δεν χρειάζεται νατα ξεπουπουλιάζουν, ή να αφαιρούν ράμφος ούτε πόδια.

Η κυβέρνηση τους υπέδειξε να αλλάξουν όλα τα μενού τους έτσι ώστε να μην αναφέρεταιπουθενά η λέξη «κοτόπουλο». Αν προσέξετε θα το παρατηρήσετε. Ακούστε και τις διαφημίσεις τους. Εγγυώμαι ότι δε θα δείτε ή θα ακούσετε τη λέξη «κοτόπουλο». Είναι ένα θέμα αρκετά ενοχλητικό. Ελπίζω οι άνθρωποι να αρχίσουν να το συνειδητοποιούν και να το μεταφέρουν και σε άλλους. Για να μαθαινετε πως είναι το "υπεροχο" αναψυκτικο που χαριζει όπως μας υποσχεται στις διαφημισεις, κοινωνικη αναγνωριση, σεξ απιλ και λοιπες αηδιες….

Σε πολλές πολιτείες της ΗΠΑ οι αστυνομικοί κουβαλάνε δύο γαλόνια Coca-Cola σε ένα φορτηγό για να καθαρίζουν τα αίματα από τους δρόμους μετά από ένα δυστύχημα. Αμα βάλεις μία μπριζόλα μέσα σε ένα μπολ με Coca-Cola θα έχει εξαφανιστείμετά από δύο μέρες. Για να καθαρίσεις μια τουαλέτα, χύσε μέσα μία Coca-Cola, άσε την "γνήσια γεύση" να καθίσει για μια ώρα και τράβα τοκαζανάκι. Θα έχει καθαρίσει τελείως. Το κιτρικό οξύ καθαρίζει ότι έχει μείνει πάνω σε υαλώδη αντικείμενα.

Για να βγάλεις τη σκουριά από έναν προφυλακτήρα χρωμίου αυτοκινήτου, τρίψετην με ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο βουτηγμένο σε Coca-Cola. Για να καθαρίσεις τις επαφές μιας μπαταρίας αυτοκινήτου, χύσε πάνω τους μιαCoca-Cola.

Για να χαλαρώσεις μια σκουριασμένη βίδα (με παξιμάδι) βάλε πάνω της ένακομμάτι ύφασμα με Coca-Cola για αρκετά λεπτά. Για να φτιάξεις ένα ζουμερό χοιρινό, ρίξε μία Coca-Cola μέσα στο ταψί. Βάλε το κρέας μέσα σε αλουμινόχαρτο και βάλτο να ψηθεί στο ταψί.Τριάντα λεπτά πριν είναι έτοιμο βγάλε το αλουμινόχαρτο και άφησε του ζουμί να αναμειχθεί με τηνCoca-Cola. Θα φτιάξει ένα καταπληκτικό ζουμί.

Για να βγάλεις γράσο από κάποιο ρούχο, πρόσθεσε μια Coca-Cola στο πλυντήριο μαζί με το απορρυπαντικό και βάλε μια κανονική πλύση. Η Coca-Cola θα βοηθήσει να φύγουν οι λεκέδες.

Η Coca-Cola καθαρίζει επίσης τις θολούρες από το παρμπρίζ τουαυτοκινήτου. Η Coca-Cola έχει φωσφορικό οξύ με pH 2.8. Μπορεί να διαλύσει ένα καρφί μέσα σε τέσσερις μέρες. (Το pH έχει τιμές από 1=οξύ μέχρι14=βάση. Ένα pH 7.0 θεωρείται ουδέτερο.) Για να μεταφερθεί το κύριο συμπυκνωμένο διάλυμα της Coca-Cola πρέπει τοφορτηγό να χρησιμοποιήσει το σήμα "Hazardous Material", που σημαίνει"Υψηλού Κινδύνου Υλικό". Οι εταιρείες που διαθέτουν την Coca-Cola την χρησιμοποιούν για να καθαρίζουν τις μηχανές των φορτηγών τους εδώ και είκοσι χρόνια! Μπορεις να καθαρίσεις μια τουλέτα:Καταβρέξτε με ένα κουτάκι Coca-Cola την λεκάνη της τουλέτας.

1 ώρα μετά θα λάμπει από καθαριότητα. Το κιτρικό οξύ της Coke εξαφανίζει όλες τις χρωστικές κιλήδες από τις πορσελάνες. Μπορείτε να αφαιρέσετε την σκουριά από τον προφυλακτηρα του αυτοκινήτου σας: Τρίψτε τον προφυλακτήρα με ένα τσαλακωμενο αλουμινοχαρτο, βουτηγμένο στην Coca-Cola Καθαριστε τους πόλους της μπαταρια του αυτοκινητου από την διάβρωση:Ρίξτε ένα κουτάκι Coca-Cola πάνω στους πόλους της μπαταρίας για να εξαφανίσετε την διάβρωση Η σκουριά φεύγει με την πρωτη: Απλώστε ένα πανί βουτηγμένο στην Coca-Cola στη σκουριά για λίγο χρονικό διαστημα Μπορείτε να αφαιρέσετε το γράσσο από τα ρούχα:Ρίξτε ένα κουτάκι Coke πάνω στον λεκε από γράσσο, μαζί με απορρυπαντικό, και τρίψτε το κυκλικά. Η Coca-Cola/Pepsi θα βoηθήσει να εξαφανιστεί ο λεκές

Μπορεί επίσης να εξαφανίσει την θολούρα από το παρμπρίζ σας Αυτό το κατασκέυασμα το πίνουμε! Φυσικά το χρησιμοποιούμε για να καθαρίζουμε και τους λεκέδες μας. Και πληρώνουμε γι'αυτό!Σωστά? Πληροφορικά:Ο μέσος όρος pH των αναψυκτικών, π.χ. Coke & Pepsi είναι 3.4. Αυτή η ποσότητα οξύ είναι αρκετά δυνατή να διαλύσει δόντια και κόκαλα! Το σώμα μας σταματάει να χτίζει τα κόκαλα περίπου στην ηλικία των 30. Μετά από αυτή την ηλικία αρχίζει να διαλύει τα κόκαλα κάθε χρόνο μέσα από τα ούρα μας, εξαρτώμενο όμως πάντα από την οξύτητα του φαγητού που λαμβάνει. Το διαλυμένο ασβέστιο καταλήγει από τις αρτηρίες, τα αιμοφόρα αγγεία, το δέρμα, τους ιστούς και τα διάφορα όργανα, στα νεφρά με αποτέλεσμα την δημιουργία της πέτρας στα νεφρά. Τα αναψυκτικά δεν άχουν καθόλου φυσικά στοιχεία (σε αντίθεση με τις βιταμίνες και το φυσικό νερό).

Εχουν περισσότερη ζάχαρη, υψηλότερη οξύτητα και χρωστικά. Μερικοί άνθρωποι προτιμούν να πίνουν ένα αναψυκτικό μετά από κάθε γεύμα.Φαντάζεστε ποιο είναι το αντίκτυπο? Το αντίκτυπο? Το σώμα μας έχει μία ενδεικτική τιμή 370 για την λειτουργία της χώνευσης των ενζύμων. Η θερμοκρασία των αναψυκτικών είναι κατά πολύ μικρότερη από 37, μερικές φορές είναι πολύ κοντά στο 0. Αυτή η διαφορά θερμοκρασίας έχει σαν αποτέλεσμα να επηρεάζεται η διαδικασία των ενζύμων και να δημιουργεί stress στο χωνευτκό μας σύστημα κι αυτό να χωνεύει λιγότερο φαγητό.

Στην πραγματικότητα το φαγητό ζυμώνεται. Το ζυμωμένο φαγητό προκαλέι δυσοσμία, αέρια, αποσύθεση και δημιουργεί τοξικά, τα οποία αποροφούνται από τα έντερα, κι έτσι περνάνε μέσα στο αίμα απ'όπου διοχετεύεται σε ολόκληρο το σώμα. Αυτή η εξάπλωση των τοξικών βοηθάει στην δημιουργία διαφόρων αρρωστιών.

Φαντάστειτε τι μπορεί να κάνει αυτό το αναψυκτικό στα ευαίσθητα εντερά σας και στο εσωτερικό του στομάχου σας που καταλήγει!



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια