Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2005

ΑΕΚ-ΠΑΟ 3-0

Σιγουρα ο ΠΑΟ δεν ηταν για 3 γκολ οπως φυσικα δεν ειμασταν και εμεις για 3 απο τον Ολυμπιακο. Επιτελους ενα ματς που μου αρεσε. Με ρυθμο, με φασεις, με απροσδοκητο φιναλε. 

Δικο μας το πρωτο ημιχρονο, δικο τους το δευτερο. Εκει φοβηθηκα πως αφου δεν τα βαλαμε στο πρωτο, κλαφτα Χαριδημε ιδιαιτερα δε μετα το δοκαρι του Ολιζαντεμπε. 

Ευτυχως ομως που ο θεος του ποδοσφαιρου μας λυπηθηκε και δεν μας κερασε απο το ποτο της ζενιτ και του ολυμπιακου. Απιστευτο το γκολ του Τσανκο που εκρινε το ματς. Μπραβο στην ομαδα που "πεθανε" στο γηπεδο, μπραβο και στον ΠΑΟ που συνετελεσε στο να γινει ενας τοσο ωραιος αγωνας.

Μπραβο και στον Μαλεζανι για τα λαθη του! 

Μπραβο και στον Βασσαρα που το πηγε πολυ προσεκτικα, σωστα και χωρις καταχρηση σφυριχτρας. Οσο για το γκολ του Γκεκα, πεντακαθαρο μεν αλλα ετσι ειναι το ποδοσφαιρο. 

Οπως ηταν πεντακαθαρο το πεναλτι του Μπουρμπου, το πεναλτι του Οκκα και το εκτος περιοχης πεναλτι του Κολκα..... 

υγ1. Ποσο το ευχαριστηθηκα οταν ο μονος ΑΕΚτζης στο καφενειο της γειτονιας αναμεσα σε 20 βαζελους ειδα τα τελευταια δευτερολεπτα μονος μου... 

υγ2. Ποσο το ευχαριστηθηκα οταν ο μονος ΑΕΚτζης στο καφενειο της γειτονιας αναμεσα σε 20 βαζελους φωναζα: "τον πινακα τον βλεπεις;" σε κατι ξυπνιτζηδες που μου τα εκαναν τσουρεκια τυπου "ελα μωρε στημενο για κουλουρια ειναι"



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια