Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2005

ΠΑΟ-ΑΕΚ 76-66

Δεν ξερω… Βιωνω μια περιεργη αντιφαση, τη μοιραζομαι μαζι σας και …βριστε με ελευθερα! Αυτό το πραγμα που θελουν να μας πεισουν ότι είναι η ΑΕΚ δεν μπορω να το χωνεψω για αυτό και ακομα δεν εχω παρει διαρκειας και μενω ωσαν τον πελαργο μετεωρος. 

Από τη μια ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ όταν μια ομαδα κατεβαινει σε ένα πολεμο με σφεντονες και τοξα και από την άλλη εχει να αντιμετωπισει μια άλλη που διαθετει πυρηνικα οπλα και πεφτει με ψηλα το κεφαλι. 

Από την άλλη, τριτη διαλυση δεν την αντεχω. Καλα του Ιωαννιδη δεν τη μετρω καθως θεωρω ότι τοτε ειχαμε το τσιρκο μεντρανο και με αφηνει εντελως αδιαφορο αν φτασαμε στον τελικο της ευρωλιγκα και αν χασαμε την εισοδο μας στους τελικους του πρωταθληματος με τις μπουκες του θεου που παιρνει την παε και δεν ειδε τιποτα άλλο παρα την ομαδα που ονειρευεται την περασμενη πεμπτη. Του ιβκοβιτς όμως ? Του σακοτα ? Του κατσικαρη ? Τριτη διαλυση? Και ναι ενταξει χιλια δικια ο προεδρας για τον κοσμο που δεν εχουμε μπλα μπλα μπλα. Αλλα ελεος ρε αδερφε εφτασες την ομαδα από τα 20 ευρω στα 3, ακομα πιο κατω ?

Και τι να το κανω δηλαδη να λεω «μπραβο ειμαι περηφανος που εχασα μολις με 10 ποντους γιατι ο γαβρος εφαγε 30?» Χαρηκα Καλιαμαγκουρας. 

Τελοσπαντων, το σημαντικοτερο σημειο είναι πως παρα την αλαζονεια των παικτων του ΠΑΟ μετα το πρωτο δεκαλεπτο η ομαδα μας εδωσε μια τιμια μαχη, προσηλωμενη, χωρις να κανει μπατσελορ παρτι λιγο πριν το γαμο του καραγκιοζη και εφτασε ακομα να διεκδικει το παιχνιδι μεχρι να βαλει την ταφοπλακα ο Σπανουλης. 

Προβλεπω ότι στο ματς στο Γαλατσι ακριβως για αυτό το λογο το ματς θα είναι πολύ πιο ευκολο για τους πρωταθλητες. Εξακολουθω να μην ειμαι καθολου αισιοδοξος για την ομαδα καθως πιστευω ότι δεν μπορει να παιξει καλυτερα. Μου φαινεται φορμαρισμενη και με την φτωχεια σε λυσεις θα κλαταρει πολύ νωρις. Μεχρι να κλαταρει ελπιζω να εχουμε παρει μερικες νικες στο πρωταθλημα…. Δεν νομιζω ότι μπορει αυτή η ΑΕΚ να κανει κατι καλυτερο στο παρκε από ότι βλεπουμε. 

Ο καλαμποκης για ποσο ακομα θα κανει τις εμφανισεις της ζωης του; Ο πελεκανος ποτε ειχε διαρκεια σε καποια αγωνιστικη περιοδο για να παει ετσι μεχρι το τελος; Ο μπουρουσης για ποσο ακομα θα κανει ταχυδακτυλουργικα και θα τους μπερδευει ολους; Οι αλλοι πλαισιωνουν την ομαδα και παρασυρονται στο ρυθμο των ανωτερω τριων αλλα δεν πιστευω ότι ο χατζατζαρης, ο σπυρος με το σουτ κατι σαν κορφας, κατι σαν μπερι, ο σπρωχνω και σκοτωνω κοπενραθ και ο καχεκτικος ριματς θα μας χαρισουν στιγμες σαν τις περσινες με τη μπενετον και με τη μακαμπι. 

Δεν με ξεγελα μια τιμητικη ηττα, μια ανετη επικρατηση με κατι κουτσους ( απολλων – λαμια ) για να ενθουσιαστω και να ονειρευομαι αντιστοιχα με τα περσινα παιχνιδια ( για καλυτερα ουτε λογος ) και μια πιθανη μετεγγραφη κανενος Σασα Αγνωστιτς για να χαρω για τη συνεχεια. 

Ο ΠΑΟ από την άλλη μας επνιξε στο πρωτο δεκαλεπτο και μετα τον επαιζε. Μεχρι που στο τελος ζοριστηκε, εκνευριστηκε αλλα ειχε Σπανουλη και μας τελειωσε. Η διαιτησια θεωρω ότι ηταν πολύ καλη και κάθε ματς που γινεται ντερμπι μπορει να εχει μερικες φασεις που σηκωνουν συζητηση. 

Ναι μεν γιατι επαιζε ο Σπανουλης με 4 τοση ωρα αλλα τα 2 από αυτά ( κατά τη γνωμη μου ) δεν ηταν όπως δεν ηταν ένα του Λακοβιτς στο κεντρο του γηπεδου. Στις βολες αν δεν κανω λαθος ειχαμε ισορροπια και επειδη εχουμε δει με την παναθα σφαγεια και χειρουργεια που θα ζηλευε ο κτηνοτροφος του χωριου μου με 400 κεφαλια , μια χαρα μας επαιξαν. 

Περιμενω στο Γαλατσι μια ανετη επικρατηση του ΠΑΟ και εμεις να χαιρομαστε ότι θα μπορουσε να ηταν και χειροτερα….



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια