Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2009

ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ


Εκανε τον περιβοητο ανασχηματισμο ο Καραμανλης μπας και αλλαξει καπως το κλιμα. Δεν βλεπω τιποτα το φοβερο, περισσοτερο ασκηση εργασιας μου φαινεται και πενια ευρεσης ικανων ανθρωπων. 

Με μια ματια: 
  1. Καλως εφυγε ο Μισελ. Θα μπορουσε να ηταν ενας γαλλος ευγενης, ενας σπουδαιος βρετανος μπαλτερ αλλα υπουργος…
  2. Ντορα στο εξωτερικων. Με τοσα σημαντικα θεματα, το να αλλαζεις υπουργο μεχρι να μαθει, να γνωρισει, πισωγυρισμα είναι. Οποτε δεν ειχε και άλλη λυση.
  3. Μεγαλο βισμα ο μιστερ τιποτα κυριος Αβραμοπουλος. Τι τον κρατησε, δεν καταλαβαινω. Απλως θα για να εχει την εξωθεν μαρτυρια της συναινεσης;
  4. Ο Σουφλιας, σιγα μην εφευγε. Ολοκληρωσε τον Μαλλιακο, θα κανει και το γηπεδο του ΠΑΟ, βλακας είναι να φυγει; Υπουργειο που ξερει προσωπα και πραγαμτα και σε γενικες γραμμες ειναι επιτυχημενος.
  5. Ο Μεϊμαρακης, δεν εκανε και τιποτα για να φυγει αλλα και που μενει παλι δεν τον θυμαται κανεις για τιποτα…
  6. Την πληρωσε ο Αλογοσκουφης και η κινηση είναι για λογους εκτονωσης. Από την άλλη  όμως ο Παπαθανασιου ηταν υφυπουργος του. Αρα τι θα αλλαξει; Η πολιτικη;;
  7. Δεν καταλαβαινω τη μετακινηση Χατζηδακη. Ηταν κοντα στο ντιλ της Ολυμπιακης ( θεωρητικα ) και ειχε μια αξιοπρεπη παρουσια. Τον εστειλε για αλλου…
  8. Ο Αρης στο παιδειας με προφανη στοχο, ενας νεος, ενας από σας, αντε βγαλε τα καστανα από τη φωτια με τα ιδιωτικα κολλεγια.
  9. Ο Χατζηγακης, αν δεν ηταν στο δικαιοσυνης, ουτε καν θα τον θυμομουν ότι υπαρχει ως πολιτικος.
  10. Ο Σαμαρας από τοτε που ανοιξε τα συνορα για να περασει το κάθε καρυδιας καρυδι, μου είναι απεχθης. Περαν αυτου εκανε δικο του κομμα, γυρισε στο μαντρι και δεν κατανοω τα προσοντα του για να γινει υπουργος. Ουτε καν για βουλευτη δεν το καταλαβαινω αλλα αυτό είναι άλλο θεμα συζητησης…
  11. Πακης for president, save pakis, upgrade pakis. Αυτή είναι αναβαθμιση!
  12. η Φανη Παλλη θεωρητικα πετυχε το μαζεμα του ασφαλιστικου αναιμακτα και επιβραβευθηκε.
  13. Το μετεωρο βημα του Στυλιανιδη. Από τη μια πρεπει να λεει δοξα τω θεω που δεν εφυγε με το αλεξιπτωτο αλλα από την άλλη βιαστικα τον φυγανε…
  14. εκτοξευτηκαν οι βατοπεδιστες αυτονομιστες. Καλα δεν πειραζει, φετος ειδικα πηξαμε. Siemens, ομολογα, βατοπεδι. Ολο και κατι καινουριο θα βρεθει.
  15. Μαρκογιαννακης. Αφου τα πηγε τοσο καλα στην επιτροππη εξιχνιασης με 5 πορισματα, φανταζομαι στην Αστυνομια!
  16. Αυτος ο εμετικος Γκιουλεκας με τις μαγκιες, τις ειρωνιες και τις φωνες στα τηλεπαραθυρα χρειαζονταν;
  17. ποιος είναι ο καλαφατης;
  18. ενταξει, το πιασαμε το υποννοουμενο. Για όλα εφταιγε ο – εντιμος -  Χηνοφωτης.
  19. ο Ιωαννιδης, η μεγαλη απογοητευση στο αθλητισμου και παλι. Και να τον εδιωχνε, ποιον θα βαζε θα μου πεις…
  20. οι υπολοιποι αδιαφοροι. Αν και εκεινος ο Βαρβιτσιωτης καπου νομιζω ότι ειχε εμπλακει αλλα δεν θυμαμαι και καλα…
  21. βρειτε μου μια εταρεια, έναν οργανισμο ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΟΜΩΣ που θα διαλεγε ως εκπροσωπο τον Αντωναρο… Ο Χριστος και Αποστολος Γκλετσος δηλαδη! Πιο αχαρος κυβερνητικος εκπροσωπος δεν πρεπει να εχει περασει από το ελληνικο κρατος…

Και φυσικα η φιλοσοφια των ευελικτων σχηματων με 2-3 υφυπουργους ο καθενας παραπεμπει σε ένα μεγαλοπρεπες ΧΟ ΧΟ ΧΟ ΧΟ ΧΟ !!!!



4 Λογομαχιες:

VAD είπε...

-Γκιουλέκας....εκλεκτός συνάδελφός σου,μη μου πεις!
-Σαμαράς,αν δεν ήταν στη μέση αυτός ο κεφάλας,ο Μητσοτάκης θα είχε κλείσει το σκοπιανό,αφού οι σκοπιανοί ειχαν δεχθεί τότε τον όρο Σλαβομακεδονία.
-Σαμαράς2, 1976,για να προλάβει ο τότε φέρελπις νέος να βάλει υποψηφιότητα στις επόμενες βουλευτικές εκλογές,ο Αβέρωφ υπέγραψε την τρίμηνη θητεία των ανυπότακτων του εξωτερικού,μόλις ο Σαμαράς πήρε απολυτήριο,η τρίμηνη έγινε εξάμηνη!
Τέλος του παραμυθιού,καλημέρα σας...

~~Εμμέλεια~~ είπε...

Σπασμένο καράβι ή μήπως άλλος για Χίο τράβηξε, άλλος για Μυτιλήνη? Το ίδιο χάος θα επικρατήσει!!!

ο δείμος του πολίτη είπε...

Το ζήτημα είναι πως ο Μανολιός αλλάζει ρούχα, αλλά πάντα ίδια μένουν. Όπως ειπώθηκε και αλλού, ένα πρόσωπο πυο έπρεπε να φύγει, παραμένει στη θέση του: ο Καραμανλής.

haridimos είπε...

o Καλαφάτης είναι Σαλονικιός και μΠΑΟγΚτζής.
Έπρεπε να κρατήσει ισορροπίες :-)

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια