Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

ΑΙΔΩΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ !




Μακράν της δεύτερης, η κορυφαία παπαριά των τελευταίων ετών ειπώθηκε δια στόματος Αφων Αγγελόπουλων μετά τη λήξη του τέταρτου αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο πλαίσιο των τελικών της Α1. 

Επειδή λοιπόν έχασε ο Ολυμπιακός και η σειρά πήγε στο 2-2, δήλωσαν οι Αγγελόπουλοι πως φταίει η διαιτησία και για αυτό θα απαγορευθεί στους παίκτες του Ολυμπιακού να παίξουν με την Εθνική μας. Σήμερα μάλιστα όταν συγκεντρώθηκε η Εθνική Νέων απουσίαζαν οι διεθνείς του Ολυμπιακού. 

Απαράδεκτη αθλιότητα! 

Επειδή έχασε ο Ολυμπιακός από τον Παναθηναϊκό, δεν θα πάνε οι παίκτες του Ολυμπιακού στην Εθνική μας ομάδα; Τι είδους γελοιότητα είναι αυτή;;;;

Οι διαιτητές φταίνε δηλαδή που μέχρι προχθές ο Ολυμπιακός προηγείτο στη σειρά με 1-2 και πήγαινε για τον τίτλο;

Οι διαιτητές φταίνε που ο Σπανούλης είχε 0/10 σουτ;

Οι διαιτητές φταίνε που ο Ολυμπιακός είχε 4/22 τρίποντα;

Οι διαιτητές φταίνε που ο Ολυμπιακός είχε 19/30 βολές;

Το μπάσκετ είναι άθλημα επαφής. Είναι άθλημα που σε ένα χώρο 3χ3 μαζεύονται 10 γίγαντες και είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσεις, να αποφασίσεις και να σφυρίξεις σε μισό δευτερόλεπτο. Όποιος νομίζει ότι αυτά τα γράφω γιατί θέλω να υποστηρίξω των Παναθηναϊκό, ας κάνει ένα πείραμα: Όταν θα παίξει μπάσκετ με τους φίλους του, να κάτσει για 5 λεπτά ως διαιτητής να δει πόσο δύσκολο είναι. Σε 5 μόλις λεπτά όλοι θα έχουν παράπονα. 

Για αυτό άλλωστε μπήκε και τρίτος διαιτητής. 

Προσωπικά, το καλοκαίρι που μας πέρασε, σε ένα τουρνουά στην ιδιαίτερη πατρίδα μου ήμουν διαιτητής. Και λάθη έκανα, και άργησα να σφυρίξω, και άθελα μου αδίκησα. Κατάλαβαν όλοι βέβαια ότι δεν είχα καμία πρόθεση και φυσικά και είχα και σωστές αποφάσεις. Ευτυχώς που η διαφορά των ομάδων ήταν τεράστια οπότε όλα καλά και πάλι φίλοι είμαστε.  Στο μπάσκετ παίζει ενεργά και ο διαιτητής. Δεν είναι ποδόσφαιρο που σταματά το παιχνίδι, η μπάλα βγαίνει έξω και το χρονόμετρο κυλά. Για το οφσάϊντ έχεις τον επόπτη και καλείσαι να δώσεις ή να αρνηθείς ένα πέναλτι. Το μπάσκετ έχει πέναλτι συνέχεια. 

Στο προχθεσινό παιχνίδι, ναι, ο Ολυμπιακός μπορεί να διαμαρτύρεται για κάποιες φάσεις. Όμως λάθη έγιναν και εναντίον του Παναθηναϊκού όπως ένα καθαρό κάρφωμα του Λάσμε ( που εκεί θα τέλειωνε και το παιχνίδι ) για βήματα και όλα τα φάουλ του Λάσμε επίσης δεν ήταν. Στέκομαι σε αυτόν ειδικά καθώς ήταν ο καλύτερος παίκτης των πρασίνων. 

Να πει κανείς ότι έπεσε το επίπεδο της εγχώριας διαιτησίας ειδικά μετά την αποχώρηση των Πιτσίλκα και Βορεάδη, να το δεχθώ. Οι κορώνες περί στημένων είναι γελοίες. 

Λες και έφταιγαν οι διαιτητές που ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τιμωρημένος και επήλθε το μειονέκτημα έδρας καθώς στους περσινούς τελικούς είχαν μπουκάρει οι οπαδοί του. 

Να ρωτήσω το εξής: 

Αν τελικά κερδίσει στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός και στεφθεί πρωταθλητής. Η απαγόρευση για την Εθνική θα ισχύει; Τότε θα είναι όλα εντάξει με την διαιτησία; 

Δεν θα δικαιούται μετά να φωνάξει ο Παναθηναϊκός ότι οι διαιτητές μεροληπτούσαν εις βάρος του για να μην ενισχυθούν οι καταγγελίες των προέδρων του Ολυμπιακού;

Αν τελικά το ΟΑΚΑ γίνει κάμπριο και ροντέο μαζί, οι αδελφοί Αγγελόπουλοι θα ρίξουν μια ματιά στον καθρέπτη ή θα τα ρίξουν στους Νεφελίμ και στους Ελλοχίμ; 

Ποιοι νομίζουν ότι είναι και κόβουν τους παίκτες από την Εθνική; 

Δικό τους είναι το εθνόσημο; 

Η Εθνική Ελλάδος αντιπροσωπεύει όλους τους Έλληνες. Η Εθνική Ελλάδος εκπροσωπεί την πατρίδα μας, όλους μας και οι αθλητές που πάνε εκεί, κάνουν μια προσπάθεια για να χαρίσουν στον δοκιμαζόμενο Έλληνα ένα χαμόγελο.  

Οι αθλητές που διακρίνονται με τις ομάδες τους παίρνουν καλά συμβόλαια. Οι αθλητές που διακρίνονται με την Εθνική τους ομάδα γράφουν το όνομα τους στην ιστορία.
 
Με ποιο δικαίωμα απαγορεύουν στους παίκτες να συμμετέχουν σε διεθνείς διοργανώσεις; 

Περιμένω από παίκτες με προσωπικότητα που ανελλιπώς δίνουν το παρόν με τη γαλανόλευκη, που έχουν παίξει και τραυματίες, που έχουν και τρία παιδιά και θα μπορούσαν να αρνηθούν όπως ο Βασίλης Σπανούλης να αγνοήσουν αυτή την αλητεία και να δηλώσουν παρόντες στο κάλεσμα της Εθνικής μας. 

Αν οι Αγγελόπουλοι δεν γουστάρουν, δικαίωμά τους, να αγοράσουν μια ομάδα του Μπάντμιντον και να κάνουν την πλάκα τους. 

Στο χθεσινό παιχνίδι είδα διαιτητικά λάθη εκατέρωθεν που σε καμία περίπτωση δεν έκριναν το αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός μπήκε νωθρός και νόμιζε ότι θα πανηγυρίσει άκοπα και ο Παναθηναϊκός μάσαγε σίδερα. Ας έπαιζαν καλύτερα, να κέρδιζαν. Εξάλλου αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟ, είναι πληρέστερος και αν χάσει τον τίτλο, δεν θα του φταίει κανένας. Ούτε για το πρώτο παιχνίδι που αυτοκτόνησε, ούτε για προχθές που ήταν ιδιαίτερα άστοχος. 

Βαρέθηκα πια αυτό το πράγμα στην Ελλάδα. Δύο σχεδόν ισοδύναμες ομάδες που όταν χάνει ο ένας βρίζει τους διαιτητές και όταν χάνει ο άλλος κόβει τους παίκτες από την Εθνική. 

Να τσακιστείτε να φύγετε, να παίξετε στο Ρωσικό πρωτάθλημα ή στο Τούρκικο και να μας αφήσετε να απολαύσουμε το μπασκετάκι! Ούνοι! Βησιγότθοι!  

Μετά σου λέει πολιτισμός, απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων και βλακείες. Βλέπεις σε άλλα κράτη, το πρωτάθλημα τους είναι γιορτή. Ακόμα και οι Τούρκοι είναι απείρως καλύτεροι από εμάς. 

Είδα χθες σε βίντεο τις δηλώσεις των Αγγελόπουλων και ο όχλος που ήταν τριγύρω αντί να γιουχάρει αυτή τη μνημειώδη βλακεία, χειροκρότησε εκστασιασμένος!

Αν όμως είχαν και οι Έλληνες διαιτητές λίγη αξιοπρέπεια και φιλότιμο θα έπρεπε να προβούν άμεσα σε αποχή. Να μάθετε να συμπεριφέρεστε.  Οστρογότθοι! 

Η Εθνική ομάδα και το εθνόσημο είναι κάτι ιερό είναι όλων των Ελλήνων και δεν προσφέρεται  για οπαδικά παιχνιδάκια και αθλιότητες! 

Κάτω τα βρωμοχερα σας από την Εθνική μας!!



5 Λογομαχιες:

Suspect είπε...

Οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν θα πάνε στην εθνική αν δεν δώσει η ομοσπονδία τα ασφαλιστήρια των παιχτών. Τι δεν καταλαβαίνετε; Θέμα που σε άλλες χώρες θα λυνόταν μέσα σε λίγες ώρες εδώ το ζητάνε τρία (3) χρόνια. Γιατί δεν τα δίνουν; Μήπως για να μην μάθουμε το ακριβές ποσό των συμβολαίων του Παναθηναϊκού και να μην δούμε πόσο φοροδιαφεύγουν; Δεν είναι η πρώτη φορά που το ζητάνε οι Αγγελόπουλοι. Εκτός αν εσύ θα πλήρωνες εκατομμύρια τους υπαλλήλους σου και δεχόσουν να παίζουν ανασφάλιστοι και να μην προστατεύεται καθόλου η επένδυσή σου. Σε όλη την Ευρώπη γίνεται αυτό εκτός από την εθνική του Βαζελακόπουλου. Αν θες πέρασέ το, έκανα κόπο να το γράψω.

Suspect είπε...

Εφοσον γραφεις κοσμια, φυσικα και θα το περασω φιλε.
Απο κει και περα, αυταπατασαι. Το οτι εκαναν τη δηλωση αμεσως μετα το παιχνιδι, μετα απο μια ηττα, δεν υπαρχει κανενα ασφαλιστρο εν οψει. Αυτα λεγονται πριν την κληση των παικτων.

Suspect είπε...

Τα έχουν πει πριν αρχίσουν οι τελικοί. Κοίταξέ το αν θες. Αλλά στην ουσία των λεγομένων μου δεν απαντάς. Σε τι έχουν άδικο οι Αγγελόπουλοι που ζητάνε το αυτονόητο; Θέλω να πάνε οι παίχτες μας στην εθνική αλλα να υπάρχει αξιοκρατία. Δεν ανέχομαι την ξεφτίλα και την κοροϊδία του συστήματος. Ο Διαμαντίδης γιατί έχει σταματήσει τόσα χρόνια και δεν έχει καμία επίπτωση; Γιατί δεν τον καλεί η ομοσπονδία για να μην αρνηθεί και τιμωρηθεί. Το ίδιο περιμένω να κάνει και με τους παίχτες του Ολυμπιακού. Εξάλλου οι Παναθηναϊκοι κοροϊδευουν τους παίχτες μας για το ότι δεν πάει καλά η εθνική. Ας την δούμε λοιπόν και χωρίς τους παίχτες του Ολυμπιακού οι οποίοι την κρατάνε στον αφρό. Εκτός αν κάνει το αυτονόητο και δώσει τα ασφαλιστήρια. Δεν είναι κορόιδα οι Αγγελόπουλοι. Ξύπνησαν επιτέλους.

Suspect είπε...

Kαι όντως δεν απάντησε...

Suspect είπε...

Καλά κουβέντα για τον Γιαννακοπουλο.Και τώρα μολις διαπίστωσα οτι λέει αν γινόταν ροντεο θα έφταιγαν οι Αγγελοπουλοι. Οχι ο αλήτης που σόκαρε το πανελλήνιο για άλλη μια φορά με τις βρισιές του, ο τραμπούκος που βρίζει,απειλεί και την πέφτει διαρκώς σε διαιτητές,που έχει κάνει βόθρο την αθλητική δημοσιογραφία με τη ΔΙΚΗ του εφημερίδα, που πετάει οικογενειακώς χαρτονομίσματα, που έχει κατακλέψει την εφορία με τα χαμηλά συμβόλαια που στελνουν στον οικογενειακό τους φίλο Βασιλακόπουλο, που τιμωρήθηκε αλλά ήταν εντός γηπέδου αλλά .....οι Αγγελοπουλοι. Αλλος ένας καθαγιασμένος ακολουθος της πράσινης μπασκετικής αλητείας.Λοιπόν προτείνω στον Μαρινάκη να κάνει τα αδύνατα δυνατα να έχουμε πρόεδρο στην ΕΠΟ για τα επόμενα 20 χρόνια τον Σαββα Θεοδωρίδη (πρώην παίκτης μας οπως ο Σωλήνας) ο οποίος οτι και να γίνει θα έχει στην δούλεψή του καμμιά 20ρια στημένους σχολιαστες , (κατι σαν τον αχώνευτο συγχωρεμένο Συρίγο που ο γιος του πλεον μαζί με τον γιο του Κοντού πρωτοστατούν στη βαζελοκρατία) που θα τον βγαζουν λάδι και θα βρίζουν τους άλλους που δεν μπορούν να σταυρώσουν τίτλο, αν και είναι μαϊμου επενδυτες κι οχι σαν τους Αγγελοπουλους. Αντε γιατι η σαπίλα αφού δεν μπορεί να φύγει εντελώς ας πάει απέναντι να μη μας πιάνει...

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια