Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

ΜΠΑ, ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΕΙΣΑΙ;;;


Προχθές είχα πάει σε  γενέθλια ενός φίλου. Κάποια στιγμή λοιπόν με συστήνει σε μια κυρία κοντά στα 50 και είμαι σίγουρος ότι το έκανε επίτηδες για να απολαύσει το σοου.

«Από δω, ο suspect της Νέας Δημοκρατίας και η τάδε της τάδε τοπικής του Σύριζα και νομίζω ότι έχετε να πείτε πολλά!» Αυτή, με κοίταξε σχεδόν με μίσος και μου είπε «Μπα, του Κούλη είσαι;»
Είχα αρχίσει να πλήττω οπότε, ευκαιρία για διασκέδαση:

Μετά από 4 συνεχόμενες εκλογικές νίκες, όχι και Κούλης! Κυριάκος κυρία μου. Κυριάκος ο νικητής ! Και 4-0 και Κυριάκος !

Σιγά καλέ, αντέτεινε, και τι κάνει δηλαδή ο Κυριάκος;; Εγώ δεν βλέπω καμία διαφορά προς το καλύτερο!

Αυτά λέτε στην τοπική; Γυρίστε το στα ζώδια καλύτερα. Ο Κυριάκος μόλις σε δύο μήνες έχει κάνει πάρα πολλά.

Όπως;

Είχα πάρει φόρα :

Μείωσε τον ΕΝΦΙΑ αμέσως. Πλήρωσα my dear 25%  λιγότερα φέτος και αυτό μου το έκανε ο Κυριάκος και όχι ο Αλέξης.

Μειώνει από τώρα τη φορολογία στις επιχειρήσεις! Για εισοδήματα του 2019, όχι του 21 !

Λειτούργησε επιτέλους το 112 !

 Τις 120 δόσεις που λέγατε πως θα καταργούσε, όχι μόνο τις έκανε αλλά τις επέκτεινε κιόλας σε περισσότερους και η προστασία της πρώτης κατοικίας γίνεται χωρίς γραφειοκρατία!

Απαγόρευσε προσλήψεις συγγενών σε υπουργεία και κυβερνητικές θέσεις. Είδες ότι η Ντόρα που υπό άλλες συνθήκες θα είχε ένα υπουργικό αξίωμα, δεν είναι πουθενά. Δεν μπορώ να πω το ίδιο για τον εξάδελφο Γεώργιο Τσίπρα.

Ο Άδωνις τα έχει πάρει σβάρνα και ξεκόλλησε όλες τις επενδύσεις που είχαν βαλτώσει και δεν θα υλοποιούνταν ποτέ. Master plan για την Cosco, Σκουριές, Ελληνικό, Αφάντου, Υδροπλάνα, Κασσιώπη.

Στο Μάτι καθάρισε το χώρο που τον κοίταγε η δική σου κυβέρνηση για ένα χρόνο, δίνει δωρεάν περίθαλψη στους εγκαυματίες και στη συστήνει τη μη κερδοσκοπική εταιρεία «Μάτι Ξανά» για να καταστρώσει σχέδιο πως θα δημιουργηθεί το Μάτι ξανά.

Καταργήθηκε το άσυλο εγκλήματος στα πανεπιστήμια.

Καταργήθηκαν τα capital controls που έκαναν τεράστια ζημιά στις επιχειρήσεις.

Με συγχωρείς γλυκιά μου, αλλά για 2 μήνες και μάλιστα μέσα στον Αύγουστο, εγώ είμαι ευχαριστημένος.

Λοιπόν, λόγω του κοινού μας φίλου, θα σου κάνω ένα δωράκι. Δωράκι που θα σε οδηγήσει στην αλήθεια και αυτό δεν είναι μικρό. Την επόμενη φορά που θα θέλεις να κράζεις την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα πηγαίνεις μπροστά σε έναν καθρέπτη. Αφου επιβεβαιώσεις πόσο όμορφη είσαι ( ούτε καν αλλά έπρεπε να το πω ) θα διερωτάσαι. Ο Σύριζα για αυτό το θέμα, 4,5 χρόνια που κυβέρνησε τι έκανε;;; Όταν θα απαντήσεις σε αυτό το ερώτημα ειλικρινά, σε οποιοδήποτε θέμα της κοινωνικής, της πολιτικής και οικονομικής ζωής, τότε μετά κάνε όποια κριτική θέλεις.

Μετά από πέντε λεπτά έφυγε.

Τυχαίο θα ήταν.

Μάλλον.




0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια