Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ




Ένας από τους πολλούς μικρούς παράλληλους πολέμους των ημερών είναι και αυτός της ΑΕΚ μεταξύ του Δημάρχου της Νέας Φιλαδέλφειας. Ο οποίος στην αρχή δήλωνε υποστηρικτής του, μετά τα γύρισε, το μπλοκάρει, ήρθε και η χθεσινή δήλωση διάταγμα του Φίλη στην εκπομπή «Ενικός» ότι η ΑΕΚ δεν θα πάρει φράγκο και νομίζω πως θα ξαναδούμε ότι ακριβώς συνέβη και με τον Παναθηναϊκό. Ένα ολοστρόγγυλο μηδενικό.

Ενδιάμεσα,  17 ψευτο-οικολόγοι έκαναν προσφυγή στα δικαστήρια και για να γίνει μια επένδυση στη χώρα μας, πάντα θα υπάρχει ένας Σύριζα να τη μπλοκάρει. 

Έβγαλε και ανακοίνωση επί του θέματος η Original
Δεν μου αρέσει να μπλέκουν τα οπαδικά με την πολιτική, ούτε πιστεύω ότι έχει ίχνος λογικής ο οπαδός να ψηφίζει ανάλογα με τα συμφέροντα της ομάδας του. Άλλο η μπάλα και άλλο η πολιτική. Όμως αναγνωρίζω ότι τα παιδιά της Οriginal είχαν απόλυτο δίκιο. 

Ας δούμε λοιπόν ποια είναι η κατάσταση σήμερα στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Το άλσος είναι ρημάδι. Το πρώην γήπεδο μια χωματερή. Η οικονομική κατάσταση και η επιχειρηματική δραστηριότητα πεσμένη. Ένας γνωστός μου που έχει μαγαζί εκεί, μου είπε το εξής: Κατά μέσο όρο αν υπολογίσεις πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη, η ΑΕΚ θα δίνει εντός έδρας 3 αγώνες το μήνα. 90.000 κόσμος. 100 από αυτούς να έρθουν στο μαγαζί μου, έχω μεγάλο κέρδος.
Λένε οι Συριζαίοι τις γνωστές φανφάρες ότι και καλά τα λεφτά του κυρίαρχου  λαού δεν πρέπει να δοθούν σε γήπεδα. Μα αυτά τα 20.000.000 ευρώ που είχε εγκρίνει ο Σγουρός δεν είναι χρήματα του λαού! Είναι το ΕΣΠΑ που προορίζεται μόνο για αθλητικές εγκαταστάσεις! Δηλαδή δεν μπορούμε να τα διαθέσουμε κάπου αλλού αλλά θα τα επιστρέψουμε! 

Τους έπιασε η φοβερή ευαισθησία για τα 50 δέντρα που θα πρέπει να κοπούν. Το ότι το Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας είναι το χάλι μου το μαύρο τους αρέσει. Εξάλλου η ΑΕΚ έχει δεσμευθεί να φυτέψει 5.000 δέντρα όπου της υποδείξει ο Δήμος! Άρα τι κουραφέξαλα και δικαιολογίες είναι αυτές; Τόσα χρόνια το άλσος είναι σκουπιδότοπος και όπως λέει η ανακοίνωση της Original και δεν διαψεύστηκε, υπάρχει ήδη ένα αυθαίρετο μέσα και δεν το πειράζει κανείς. 

Το γήπεδο της ΑΕΚ θα δώσει έσοδα στο κράτος από το ΦΠΑ και τις εισφορές. Θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας. Θα αναβαθμίσει την εμπορική και την επιχειρηματική δραστηριότητα της περιοχής. Η ΑΕΚ θα καθαρίσει, θα αναμορφώσει και θα κάνει πολύ πιο καλαίσθητο το Άλσος. 

Θα δημιουργηθούν πεζόδρομοι. Έσοδα θα έχουν και τα ερασιτεχνικά τμήματα της ΑΕΚ ώστε να αθλούνται όλοι αλλά έσοδα θα έχει και ο δήμος! Θα δημιουργηθούν θέσεις παρκινγκ που θα εκμεταλλεύεται η ΑΕΚ για 3 μέρες το μήνα και τις άλλες 27 οι πολίτες! 

Πρέπει να είσαι τελείως στόκος ή ανθέλληνας ώστε να μη θέλεις το γήπεδο της ΑΕΚ. 

Πρέπει να σταματήσει πια αυτή η υποκρισία του Σύριζα που κόπτεται για το κοινό συμφέρον και κάνει ότι μπορεί σε κάθε μα κάθε έργο, να θέλει να το σταματήσει. Πιο παλιά ήταν οι κορμοράνοι στον βοτανικό και τώρα είναι μια εγκεφαλική αναπηρία. Μετά αναρωτιούνται γιατί υπάρχουν αντιδράσεις με τους 17 ανθέλληνες ( σε όλο το δήμο 17 νοματαίοι βρέθηκαν όλοι και όλοι ) που μπλοκάρουν το έργο με αγωγές και προσφυγές που θα κρατήσουν χρόνια. 

Αυτός είναι ο Σύριζα και οι συν αυτώ. Και αν μπλοκάρουν το γήπεδο της ΑΕΚ καταλαβαίνεις τι έχει να γίνει σε πιο σοβαρά έργα και σε πιο μεγάλες επενδύσεις. 

Αν υποτεθεί ότι το μεγαλύτερο κοινωνικό πρόβλημα της Ελλάδας είναι η ανεργία, ο Σύριζα κάνει ότι μπορεί για να την αυξήσει.. 

Υγ. Αθάνατη ελληνική δημοσιογραφία: Ένα επιφανές δημοσιογραφικό πόρταλ το news247, και στον ίδιο όμιλο βρίσκονται το sport24 όπως και το ladylike, είναι ξεκάθαρα υπέρ του Σύριζα. Όχι μόνο ως προς την αρθρογραφία τους αλλά και ως προς τη διαχείριση των σχολίων που επιτρέπουν να φαίνονται. Δικαίωμα τους. Για το γήπεδο της ΑΕΚ όμως δεν έγραψαν τίποτα. Σιωπή…



1 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια