Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ. ΜΠΟΡΕΙΣ.



Από χθες κλαίω από τα γέλια. Ένα από τα αγαπημένα σπορ του Έλληνα είναι η θεωρία της συνομωσίας. Άλλωστε κοτζάμ Ανεξάρτητους Έλληνες έστειλε στη Βουλή μόνο και μόνο για αυτό το λόγο. 

Χθες είχαμε μια σημαντική επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας. Συνελήφθη ο Χριστόδουλος Ξηρός. Για μία ακόμα φορά μπράβο της. 

Το τι έχουν δει τα μάτια μου στον παγκόσμιο ιστό από τους δοκησίσοφους κήνσορες, δεν περιγράφεται. 

Θέλω να κάνω τη ζωή σου εύκολη. Θέλω να σου ανοίξω τα μάτια. Θέλω να σε βοηθήσω να ανακαλύψεις τα μεγάλα και κρυφά μυστικά που μας κρύβουν. 

Ευθύς αμέσως θα πάω να βάλω υποψηφιότητα για βουλευτής. Τόσα κόμματα, όλο και κάποιο θα με δεχθεί. Θα βγω πρώτος. Μακράν. Τι καλύτερο δηλαδή είχαν ο Καμμένος, η Ξουλίδου και ο Χαϊκάλης; 

Ε, ναι, λοιπόν,  ο Χριστόδουλος Ξηρός συνελήφθη αυτή τη στιγμή καθαρά και μόνο για προεκλογικούς λόγους. Έτοιμο τον είχαν εδώ και καιρό αλλά τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή. Με εντολή Σαμαρά πιάστηκε τώρα για τα ψηφαλάκια ιδιαίτερα δε, μετά τη σιωπή του Αλέξη που δεν έστειλε ένα τυπικό συγχαρητήριο τηλεγράφημα στην Αστυνομία. 

Αμ η κλοπή στον Χαϊκάλη; Τυχαία ήταν νομίζεις; Μήπως έψαχναν τα στοιχεία που θα έκαιγαν πολλούς; 

Η φωτιά του Norman Atlantic δεν ήταν τυχαία φίλε. Μπήκε με εντολή Σαμαρά για να αποπροσανατολιστεί ο κόσμος για την αποτυχία εκλογής του Σταύρου Δήμα στην προεδρία της Δημοκρατίας. Φυσικά και το πέτυχε. Αναφέρει κανείς σήμερα μετά το «Σταύρος» τη λέξη «Δήμας»; Ξύπνα επιτέλους! 

Πάμε λίγο πίσω;
Πάμε γιατί γουστάρουμε. 

Αμφίπολη; 

Ακούς τίποτα επί του θέματος; Ούτε πρόκειται. Αποστολή εξετελέσθη. Όταν έγινε η μεγάλη φασαρία με τον ΕΝΦΙΑ, επισκιάστηκε από την Αμφίπολη. Θα μείνει καβάτζα και αν γίνει κάτι χοντρό τότε θα δεις που θα ανακοινωθεί το τάδε αγαλματίδιο και το δείνα αγγείο και πάλι θα εννοήσουμε ότι ζει ο Βασιλιάς Αλέξανδρος! 

Αμ οι ψεκασμοί; Γιατί αυτό το τόσο σημαντικό θέμα θάφτηκε; Δεν γίνονται; 

Έπιασαν λέει τον Ξηρό. Εντάξει. Μήπως θυμάσαι τι γινόταν όταν έπιασαν τον Μαζιώτη; Φυσικά. Πώς να θυμάσαι, αφού τα κάλυψε όλα, η σύλληψη του Νικόλα ( κάνει και ρίμα) Τα γεγονότα στην Ουκρανία ηλίθιε! Ο ιμπεριαλισμός του Πούτιν ξεχάστηκε αμέσως! 

Πάμε πιο πίσω; 

Πότε έπιασαν την 17 Νοέμβρη; 
Στους Ολυμπιακούς του 2004 ! Τους ήξεραν χρόνια και περίμεναν τότε για να δείξουν ότι και καλά είναι αποτελεσματικοί! 

Η σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού σε πείθει; 

Τροχαίο λέει. Και περίμεναν ως καλός Σαμαρείτης να βοηθήσει ο Ξηρός; Πριν από μεγάλο χτύπημα. Μα πάντα πριν από μεγάλο χτύπημα; Είχε μαζέψει τόσο εξοπλισμό που μπορούσε να ισοπεδώσει το Μαρούσι και την Κηφισιά μαζί και δεν τον πήραν χαμπάρι; Και γιατί δεν έχουν χρησιμοποιήσει αυτόν τον εξοπλισμό μέχρι σήμερα; Επειδή και καλά πάντα τους προλαβαίνει η Αστυνομία; 

Πώς να τα πιστέψεις άραγε όλα αυτά μαζί; 

Εξάλλου δεν ανησυχώ για την ένοπλη πάλη του σύντροφου Ξηρού.

Θα κάνει μια απεργία πείνας μέχρις εσχάτων, θα τον σιγοντάρουν τα μαζικά μέσα επιρροής, θα γίνει λαϊκός ήρωας και θα πάρει εκπαιδευτική άδεια….



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια