Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΑΥΡΙΟ !



Φτάσαμε στο τέλος… 

Τα ψέματα τελείωσαν και να δούμε τι θα μας ξημερώσει. 

Πρέπει καταρχάς να πάμε να ψηφίσουμε. Είναι αδιανόητη η ηττοπάθεια και ο ωχαδερφισμός με τη φραπεδιά του «έλα μωρέ τώρα, ότι και να ρίξω τίποτα δεν γίνεται». Ο πολίτης πρέπει να πάρει θέση. Είναι οι πιο κρίσιμες εκλογές των τελευταίων 100 ετών. 

Προσωπική μου θέση είναι πως την ψήφο στα μικρά κόμματα τη θεωρώ πεταμένη. Ούτε το μοντέλο των συνεργασιών δουλεύει, ούτε είναι στην κουλτούρα μας, ούτε μας ωφέλησε και ιδιαίτερα. Είμαι υπέρ της αυτοδυναμίας. 

Ουσιαστικά έχουμε δύο προτάσεις. Διακυβέρνησης και ζωής. 

Αν θέλεις να είσαι στην Ευρώπη, θέλεις το euro και αγαπάς την πατρίδα σου χωρίς να επιθυμείς τη σφαγή των υπολοίπων. Αν πιστεύεις στην παραδοσιακή συγκρότηση της κοινωνίας και τις διαχρονικές αξίες του Ελληνισμού που μας κράτησαν όρθιους όπως το πνεύμα των προγόνων μας και η ορθόδοξη παράδοση μας. Αν πιστεύεις ότι αρκετά πια με τον κρατισμό και το συνδικαλισταριό  που μας βούλιαξε και καιρός είναι να αναλάβει ο ιδιωτικός τομέας για να να γίνουν επενδύσεις, να ανοίξουν δουλειές, και να μπούμε σε υγιείς οικονομικές βάσεις. Αν πιστεύεις ότι πρέπει να ζούμε σε μια κοινωνία που αυτός που κοπιάζει θα επιβραβεύεται, θα μπορεί να παράγει πλούτο χωρίς συνεχείς φόρους, γραφειοκρατικά εμπόδια και ένα αφόρητο δημόσιο, τότε φίλε ψήφισε τη Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά. 


Αν είσαι διεθνιστής και πολίτης του κόσμου. Αν λατρεύεις την αριστερίζουσα εθνομηδενιστική θολοκουλτούρα του τίποτα. Αν είσαι  άθεος και δεν γουστάρεις τον Ορθοδοξία μας. Αν  σου αρέσει η αναρχία και το μπάχαλο. Αν είσαι συνδικαλιστής και δημόσιος υπάλληλος που μπήκε με βίσμα και δεν θέλεις με τίποτα την αξιολόγηση. Αν πιστεύεις πως θα επανέλθουμε στην ψεύτικη ευδαιμονία και την πλαστική ευμάρεια γιατί αυτά σου υπόσχονται. Αν νοιώθεις όλους τους λαθρομετανάστες αδέρφια σου και πως πρέπει να τους δώσουμε την ελληνική ιθαγένεια με το που έρχονται στην Ελλάδα. Αν θεωρείς ότι οι αστυνομικοί είναι μπάτσοι, γουρούνια και δολοφόνοι. Αν δεν σε πειράζει τα Σκόπια να ονομαστούν Μακεδονία, δέχεσαι ότι στη Θράκη κατοικούν Τούρκοι και ότι δεν είναι σωστό να πάρουμε όλο εμείς το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο που υπάρχει στις θάλασσές μας αλλά να πάρουν και οι φίλοι γείτονες. 

Αν πιστεύεις ότι το κράτος μπορεί να γίνει εξαιρετικός επιχειρηματίας,  να κάνει διορισμούς και προσλήψεις άχρηστων ψηφοφόρων στο δημόσιο, να μοιράζει παντού χρήματα και να παράγει ελλείμματα δεν έγινε και τίποτα. Αν θεωρείς ότι μπορούμε να κάνουμε ότι γουστάρουμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην τελική δεν τους έχουμε ανάγκη γιατί θα τυπώσουμε δραχμή και ευρώ θα τυπώσουμε, δεν κολλάμε και θα είμαστε βασιλιάδες με τεράστιους μισθούς και συντάξεις και θα ζούμε άπαντες σαν τους Χολιγουντιανούς αστέρες. Αυτοί θα ψοφήσουν. Εμείς έχουμε ήλιο, θάλασσα, τα gay αγόρια μας  και σουβλάκι. Αν πιστεύεις οτι το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα και τις αγορές που κοτζάμ Αμερική και Κίνα δεν μπορούν να τις ελέγξουν, αλλά θα το κάνει εύκολα ο Αλέξης ως ο Έλλην Κάλαχαν. Αν πιστεύεις ότι οι επενδύσεις για να καταπολεμηθεί η ανεργία είναι επαίσχυντες και ξεπούλημα και μιλάμε για αιμοσταγείς τύπους που ήρθαν να μας πιούν το αίμα, τότε φίλε ψήφισε τον Συριζα και τον Αλέξη Τσίπρα. 

Αυτές είναι οι δύο προτάσεις διακυβέρνησης και ζωής που έχουμε σήμερα φίλε.

Ανέλαβε την ευθύνη, διάλεξε μια και ψήφισε τη.

Και καλή μας τύχη….



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια