Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Μέσα στον προεκλογικό χαμό, παράλειψα να αναφέρω κάτι πολύ σημαντικό. 

Γνωρίζουμε πως η εφημερίδα και ο ραδιοφωνικός σταθμός «Παραπολιτικά» είναι συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη. Εφημερίδες δεν αγοράζω πια και τα sites από όπου ενημερώνομαι, τα επισκέπτομαι χρόνια. Οπότε δεν είχα κάποια ιδιαίτερη επαφή. 

Έμαθα όμως για αυτή τη φοβερή προσφορά και με το παρόν σημείωμα θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ. 

«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ» της Εκδοτικής Αθηνών είναι το σπουδαιότερο και το καλύτερο έργο όλων των εποχών για την πατρίδα μας. Ήταν η μόνη εγκυκλοπαίδεια που ήθελα από τότε που ήμουν μαθητής αλλά το κόστος της ήταν τόσο υψηλό που ντρεπόμουν να τη ζητήσω από τον πατέρα μου. Έκτοτε ξαναρώτησα μια – δύο φορές αλλά ερώτηση και χιλιάρικο. Περί τα 1000 ευρώ το κόστος και για τους 17 τόμους! 

Κάθε Παρασκευή με την εφημερίδα Παραπολιτικά, με 3,5 ευρώ μπορείς να πάρεις από έναν τόμο! Όχι όλο, το μισό, οπότε ολοκληρωμένο το έργο θα το αποκτήσεις σε 34 εβδομάδες – 9 μήνες περίπου – με μόλις 120 ευρώ! Έξυπνη η κίνηση των παραπολιτικών, να σπάσουν τον κάθε τόμο σε δύο μέρη για να παρατείνουν το διάστημα. Η έκδοση παραμένει πολυτελής απλώς αντί για 17 «χοντρούς» τόμους, θα έχεις 34 λεπτούς. Μικρό το κακό. Ίσα ίσα κερδίζεις σε φορητότητα και διαβάζεται πιο εύκολα. 

Επί της ουσίας όμως, νομίζω πως είναι μακράν η καλύτερη προσφορά όλων των εποχών που έγινε ποτέ στα χρονικά του ελληνικού τύπου! Ένα τεράστιο έργο που πρέπει να μπει στα σπίτια όλων μας. Η πιο έγκυρη και τεκμηριωμένη εργασία που έγινε ποτέ! 

Προχθές, την Παρασκευή, πήρα τον πρώτο τόμο και έδωσα ρητή εντολή στον προσωπικό μου περιπτερά , κάθε Παρασκευή να μου κρατάει τα Παραπολιτικά! 

Όταν έγραψα ένα αντίστοιχο μήνυμα στο τουιτερ, ένας φανατικός οπαδός του Παναθηναϊκού με έβριζε αλλά όταν είναι κάτι θετικό, δεν κοιτάζω οπαδικές αηδίες. 

Μπράβο στον Βαγγέλη Μαρινάκη ή σε όποιον άλλον είχε την ιδέα και επωμίστηκε το κόστος για να μπορούμε όλοι μας να προμηθευτούμε την ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ της ΕΚΔΟΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ. 

Εσύ που διαβάζεις τώρα, ίσως να πιστέψεις ότι κάνω πληρωμένη διαφήμιση. Ούτε καν. Πιστεύω ότι το καλό πρέπει να λέγεται και να διαδίδεται και σου προτείνω από την προσεχή Παρασκευή να τρέξεις και εσύ να πάρεις τα Παραπολιτικά. 

Αυτό το έργο δεν είναι μόνο για εσένα, είναι και για τα παιδιά σου, τα εγγόνια σου και τα δισέγγονα σου. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ και γιατί κάτι που ζαχάρωνα από μικρός θα το αποκτήσω έστω και αργά, αλλά κυρίως γιατί είναι μια εκπληκτική προσφορά για κάθε ελληνικό σπίτι. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ.

Κάθε καλό εύχομαι και επειδή ούτως ή άλλως παίρνω και την εφημερίδα, αν δω οτι είναι καλή, θα γίνω τακτικός αναγνώστης της. 






0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια