Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

Ο ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΣ ΣΕΡΙΦΗΣ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ

 

Ήρθαν οι πλημμύρες και οι υδάτινες καταστροφές, ως δια μαγείας ξεχάστηκε η ανυπολόγιστη καταστροφή κυρίως στον Έβρο. Η βροχή μας έσωσε από τις φωτιές και μας κατέστρεψε με τη χρήση βάρκας σε ορεινά χωριά.

Όλες οι μαρτυρίες που έρχονται από τον Έβρο λένε ότι τις φωτιές τις έβαλαν οι λαθρομετανάστες. Όταν κάποιοι αντέδρασαν, κατηγορήθηκαν ως αυτόκλητοι σερίφηδες.

Όχι, δεν είναι αυτόκλητοι σερίφηδες.

Είναι ακρίτες!

Είναι αυτοί που κρατάνε τα σύνορα!

Είναι αυτοί που στήριξαν έμπρακτα το καλοκαίρι του 2020 όταν πήγαν να μπουκάρουν 120.000 εισβολείς, τα παιδιά μας, της αστυνομίας και του στρατού.

Είναι αυτοί που βλέπουν να γίνονται κέντρο διερχομένων οι περιουσίες τους, να κινδυνεύουν οι οικογένειες τους, δεν τους προστατεύει κανείς και είναι ολομόναχοι και αβοήθητοι.

Η πίεση στους πολιτικούς  έρχεται από τις κοινωνίες. Πολύ καλά έκαναν οι κάτοικοι και αντέδρασαν. Μπας και ξυπνήσουν από το λήθαργο οι πολιτικοί γιατί πιστεύουν πως ο Έβρος είναι πολύ μακριά.  

Δηλαδή κατά την αριστερίζουσα εθνομηδενιστική θολοκουλτούρα του τίποτα, θα έπρεπε να περνάνε αέρα, να βάζουν φωτιές, να γίνει η χώρα μας κάρβουνο και γκέτο και να μη μιλάει άνθρωπος ε;

Κατά τα άλλα βιώνουμε μια κατάσταση που νοιώθουμε ένα απέραντο μπουρδέλο στο οποίο δεν σε προστατεύει κανείς. Η κρατική μηχανή είναι για πέταμα και δεν ξέρω πως μπορεί να φτιάξει αυτό το πράγμα.

·        Στα Τέμπη, «πάμε και όπου βγεί». Και βγήκε. Στην κόλαση.

·        Έσκασαν πυρομαχικά σε στρατόπεδο!

·        Στον Έβρο κάηκαν ένα εκατομμύριο στρέμματα!

·        Στη Ρόδο η φωτιά έκαιγε για μια ολόκληρη εβδομάδα

·        100 αλήτες Κροάτες διέσχισαν όλη την Ελλάδα ανενόχλητοι για να σκοτώσουν το παιδί.

·        Στον Πειραιά δεν υπήρχε λιμενικός για δείγμα για να αποτρέψει τη δολοφονία ενός αθώου ανθρώπου.

·        Ούτε καν εκείνη τη ρημάδα την επενδυτική βαθμίδα δεν πήραμε ακόμα παρά την πλύση εγκεφάλου ότι είμαστε πολύ πολύ κοντά και όπου να ναι έρχεται.

·        Η γνωστή ευπαθής ομάδα παίρνει ένα σκασμό επιδόματα, κάνει ότι γουστάρει και μπαίνει για πλάκα σε ένα νοσοκομείο να πλακώσει στο ξύλο ένα γιατρό και δεν κουνιέται φύλλο. 

·        Συμβαίνει μια θεομηνία και απλώς πεθαίνουμε.

Δεν μπορεί να κρυβόμαστε μονίμως πίσω από το 112, «τα ακραία καιρικά φαινόμενα» και την «κλιματική αλλαγή».

Εμείς δηλαδή τι κάνουμε, πετάμε χαρταετό;

Κάτι πάει θεόστραβα και πρέπει να μπει ένα φρένο.



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια