Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ

 

Συνηθίζουμε να τους κολακεύουμε αλλά η αλήθεια να λέγεται. Η στάση των γιατρών και των φαρμακοποιών τη βδομάδα που μας πέρασε ήταν επαίσχυντη, απαράδεκτη και απογοητευτική.

Και οι γιατροί και οι φαρμακοποιοί, τα τελευταία πολλά χρόνια είναι από τα πλέον προνομιούχα  τμήματα της ελληνικής κοινωνίας. Οι επιπτώσεις των μνημονίων ήταν σε αυτούς λιγότερες. Δεν χρειάζεται να αναλύσω τι καρπώνονται οι γιατροί τόσα χρόνια. Οι δε φαρμακοποιοί δουλεύουν με μεγάλα ποσοστά κέρδους και τα φάρμακα είναι ένα μικρό τμήμα του τζίρου τους καθώς πουλάνε ότι μπορείς να φανταστείς που αφήνουν μεγάλη κερδοφορία.

Τι ζητήθηκε από όλους αυτούς;

Να βοηθήσουν μια δύσκολη στιγμή την πατρίδα.

Και αρνήθηκαν!

Αρνήθηκαν!!!

Ο εθελοντισμός κανονικά δεν πληρώνεται. Οι γιατροί που ζήτησε το υπουργείο υγείας θα έπαιρναν κανονικά έναν καλό μισθό και θα μπορούσαν το απόγευμα να είναι στο ιατρείο τους. Αρνήθηκαν!

Ένα μήνα σου ζήτησε η Ελλάδα να τη βοηθήσεις ρε φίλε! Ένα μήνα!

Μετά άρχισαν την κλάψα. Γιατί λέει έκανε επίταξη. Καλά τους έκανε!

Οι φαρμακοποιοί με εκείνον τον απύθμενης αθλιότητας Λουράντο έκαναν επανάσταση για τα τεστ covid.

Έφεραν την καταστροφή!

Πάρε ρε καραγκιόζη τα τεστ, αν μπει ένας ανθρωπάκος, καταχώρησε του το ΑΜΚΑ του και δώστου το να φύγει. Τι πρόβλημα έχεις;

Όχι, δεν θα κάνεις το τεστ στο φαρμακείο σου! Δεν χρειάζεται. Χρoνοβόρο, αν κάποιος βρεθεί με covid θα πρέπει να το κλείσεις, ΟΚ, ας μην το κάνεις. Δώσε το στον πολίτη να φύγει.

Ο κόσμος για το πώς γίνεται μπορεί να ενημερωθεί :

·        Από την τηλεόραση

·        Από το youtube και τα social οι νεότεροι

·        Οι ηλικιωμένοι από τους νεότερους

·        Από τις οθόνες που πολλά φαρμακεία έχουν στις βιτρίνες τους καθώς αναφέρονται οι εφημερίες και εκεί μπορεί να προβάλλεται ένα βιντεάκι.

·        Οι ηλικιωμένοι άλλωστε θα έχουν εμβολιαστεί.

 

Ναι ωραία, θα χρειαστεί στο φαρμακείο σου για ένα μήνα, να έχεις μερικές κούτες με τα τεστ και να καταχωρήσεις ένα ΑΜΚΑ στον υπολογιστή σου και το site με τη φόρμα καταχώρησης μπορείς να το έχεις ανοιχτό συνέχεια. Καταχώρηση ενός ΑΜΚΑ σε ένα site. Πόση ώρα είναι; 20 δευτερόλεπτα; 30;

Άφησαν δε να εννοηθεί πως εντάξει ίσως το κάνουμε αλλά να πάρουμε και κάτι ε; Οι ξεφτίλες! Και από εκεί να βγάλουν λεφτά!

Άσε δε, που ακούστηκε και η αθλιότητα «να το δώσετε στα super market». Σοβαρά;

Το ΑΜΚΑ ποιος θα το καταχωρήσει; Ο υπάλληλος που είναι στα κρέατα ή αυτός που είναι στα τυριά;

Αλλά αν είναι έτσι, τότε να βάλουμε και τα άλλα προϊόντα που πουλάς αγαπητέ φαρμακοποιέ στο σουπερ μαρκετ και να τα αφαιρέσουμε από εσένα. Τις βιταμίνες, τα καλλυντικά, τα προϊόντα περιποίησης και ατομικής φροντίδας, τα πιεσόμετρα, τα οξύμετρα, τα ορθοπεδικά είδα, τα μη συνταγογραφούμενα και τόσα άλλα. Πάει; Συμφωνείς;

Φαρμακείο δεν λέει απέξω;

Ωραία.

Φαρμακείο θα έχει μόνο συνταγογραφούμενα φάρμακα.

Και τέλος.

Να πω ρε αδερφέ να ήταν πχ επιχειρηματίες της εστίασης ή της διασκέδασης που έχουν καταστραφεί και είναι διαλυμένοι, να το καταλάβω. Αλλά οι γιατροί και οι φαρμακοποιοί που όλο αυτό το διάστημα δούλεψαν και δούλεψαν καλά, να αρνηθούν να βοηθήσουν την πατρίδα τους σε μια ώρα ανάγκης, σε μια μεγάλη δυσκολία, είναι τρομερά απογοητευτικό...

Ώρα είναι να μαζευτούμε πάλι, να καθορίσουμε μια ώρα για να χειροκροτήσουμε όλοι από τα μπαλκόνια μας τους γιατρούς και τους φαρμακοποιούς που αρνήθηκαν να βοηθήσουν την πατρίδα τους.

Ντροπή!



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια