Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

Ο ΕΥΡΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΕΠΙΝΑΝ ΤΣΙΠΟΥΡΟ

 

Το γκράφιτι είναι μια μορφή αστικής τέχνης που μου αρέσει. Αντί να βλέπουμε τα τσιμέντα, ας είναι κάτι όμορφο και διαφορετικό. Δεν εννοώ τα συνθήματα και τα ονόματα του κάθε πικραμένου αλλά τις παραστάσεις και τα χρώματα όπως για παράδειγμα είναι στη γέφυρα κάτω από το σταθμό του Αγίου Ελευθερίου στα Κάτω Πατήσια.  

Βρέθηκε λοιπόν ένα παλικάρι που υπογράφει τα έργα του ως «Εύρυτος» να κάνει κάτι πραγματικά σπουδαίο. Γκράφιτι στους τοίχους της πόλης με τους ήρωες του 1821! Σε μια οποιαδήποτε κανονική χώρα ο άνθρωπος αυτός θα είχε τιμηθεί και δοξαστεί. Επιτέλους και ένας καλλιτέχνης του δρόμου που παράγει πολιτισμό και παιδεία!

Στη χώρα της σήψης και της παρακμής, ξεσηκώθηκαν οι ελληνόφωνοι ανθέλληνες. Αυτοί οι φασίστες που υποκρίνονται τους αντιφασίστες, που διαδηλώνουν υπέρ ενός δολοφόνου που εκβιάζει την Δημοκρατία, στοχοποίησαν το παιδί, τον βρίζουν, τον απειλούν, βεβηλώνουν τα έργα του και προφανώς δρουν ανενόχλητοι. Τον κατηγορούν οι φασίστες ως φασίστα, ως ναζί, ποστάρουν ψεύτικες φωτογραφίες με αυτόν να ζωγραφίζει τη σβάστικα και η λάσπη πάει σύννεφο.

Η πλειοψηφία επικροτεί τον Εύρυτο. Όμως κανένας δεν έχει τη διάθεση και την όρεξη να πλακώνεται στο ίντερνετ με την οργανωμένη αλητεία. Η πλειοψηφία των νοικοκυραίων ( ναι ρε, των νοικοκυραίων – πολύ ωραία λέξη και τιμητική ) δεν την ενδιαφέρει καν, αν ο Κουφοντίνας θα ζήσει ή όχι. Αυτό που έγινε ως πρώτο θέμα, κανέναν δεν τον απασχολεί. Θέλει να ζήσει, ας ζήσει. Θέλει να πεθάνει, στο καλό. Για την αριστερίζουσα εθνομηδενιστική θολοκουλτούρα του τίποτα, είναι ιερό και όσιο. Το πώς ο αμετανόητος δολοφόνος θα εκβιάσει και θα επιβάλλει το θέλω του στην Ελληνική Δημοκρατία.

Α ρε Ερντογάν που σας χρειάζεται…

Στο κάτω κάτω της γραφής τι ήρωας είσαι αν κλαίγεσαι με απεργίες πείνας; Οι δικοί μας ήρωες, οι κανονικοί, αυτοί του 1821, δεν κλαίγονταν. Έδωσαν το αίμα τους και τη ζωή τους.

Οι φασίστες όμως αισθάνονται στριμωγμένοι. Του Κουφοντίνα δεν τους περνάει, στο πανεπιστήμιο στοχοποιούν τον Πρύτανη του ΑΠΘ ως καταδότη γιατί ο άνθρωπος έκανε το προφανές αφού του έλυσε τα χέρια ο νόμος. Για αυτό και επιτίθενται, διαδηλώνουν, βεβηλώνουν, καταστρέφουν, βρίζουν στα δίκτυα, απειλούν, εφορμούν στα αστυνομικά τμήματα και πετάνε μολότοβ στα περιπολικά.

Κύριοι της κυβέρνησης, ελπίζω να μη φοβηθείτε και κάνετε πίσω. Ο Κουφοντίνας δεν θα γίνει ήρωας αν πεθάνει. Είναι ήδη για τους ελληνόφωνους ανθέλληνες. Για όλους τους υπόλοιπους, δεν μας νοιάζει. Αυτό που μας ενδιαφέρει όμως είναι να ξέρουμε αν επιτέλους έχουμε κράτος ή δεν έχουμε. Αν οι νόμοι ισχύουν για όλους ή δεν ισχύουν. Αν μια οργανωμένη μειοψηφία μπορεί να κάνει ότι γουστάρει.

NON VELAT UMBRA DIEM

Υγ. Ίσως τελικά ο καλύτερος τρόπος για να απαλλαγούμε από τον φασισμό στη χώρα μας είναι να βάλουμε στα ίδια κελιά τους μαύρους και τους κόκκινους φασίστες και οι υπόλοιποι να χαζεύουμε το θέαμα για να δούμε ποιος θα επιβιώσει. Μπορεί να γίνει και υπερθέαμα. Ένα survivor με ανάρχες και χρυσαυγίτες. Τέλειο!



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια