Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΤΗΝ ΚΡΟΤΙΔΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΤΙ ΕΓΙΝΕ ;;;

 

 Ανάμεσα στα διασκεδαστικά συμβάντα που λαμβάνουν χώρα στο υπέροχο κρατίδιο του ΣΥΡΙΖΑ και στον πόλεμο στο Ισραήλ και στον πόλεμο στην Ουκρανία με τον οποίο δεν ασχολείται κανείς, την Κυριακή που μας πέρασε είχαμε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα. Το μεγάλο ντέρμπι της χώρας μας και  ακούσαμε με τα αυτιά μας τον κύριο Βαγγέλη Μαρινάκη να μας λέει περίπου πως αφού δεν σκότωσε έναν παίκτη η κροτίδα θα μπορούσε να συνεχιστεί ο αγώνας.

Ένα από τα πολλά δημοσιογραφικά κλισέ είναι ότι οι αγώνες πρέπει να κρίνονται στο γήπεδο. Συγνώμη, διαφωνώ κάθετα, οριζόντια και διαγώνια. Οι αγώνες πρέπει να γίνονται πρέπει να κρίνονται στο γήπεδο μόνο όταν γίνονται σε πολιτισμένο επίπεδο αλλιώς δεν χρειάζεται να γίνονται. Αν είναι έτσι να πετάμε χειροβομβίδες, πίσω από τα τέρματα να υπάρχουν εξτρεμιστές με RPG και να καμαρώνουμε γκολ!

Το σύνηθες κλισέ που χρησιμοποιούν όσοι δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα σε αυτή τη σάπια χώρα είναι το «εντάξει αλλά θυμάσαι τότε που….» με σκοπό να διαιωνίζεται ένα σάπιο άλλοθι και να μη βελτιώνεται ποτέ και τίποτα.

Θυμήσου πως οι Έλληνες δημοσιογράφοι υποδέχθηκαν το VAR, χάρη στο οποίο από τα δέκα εγκλήματα έχουμε γλιτώσει τουλάχιστον τα 8 ! Εάν λοιπόν ο κύριος Μαρινάκης κόπτεται για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου όπως υποστηρίζει και γενικώς αν ενδιαφέρεται κανείς για αυτό το σάπιο άχρηστο και άθλιο πράγμα που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο η λύση είναι πάρα πολύ απλή :

Βρίσκουν από τις κάμερες ποιος αστραχάν πέταξε την κροτίδα, βάζουν τη φωτογραφία του στη δημοσιότητα για να γνωρίζουν οι  οπαδοί του Ολυμπιακού ποιος είναι αυτός χάρη στον οποίον τιμωρείται η ομάδα τους και   εξαιτίας του  πλήρωσαν για να δουν μισό παιχνίδι. Γίνεται αυτεπάγγελτα μήνυση από την  ΠΑΕ Ολυμπιακός/Superleague για διαφυγόντα κέρδη και για ότι άλλο θέλεις, δεν θα τα χαλάσουμε στο αδίκημα και απαγορεύεται για πάντα η συμμετοχή του από το γήπεδο.

 Αν αυτό συμβεί μια δύο τρεις τέσσερις φορές, θα μαζευτούν όλοι.

 

Δυστυχώς είμαστε τόσο άχρηστη και σάπια κοινωνία σε μόνιμη σήψη και παρακμή και ο Έλληνας καταλαβαίνει μόνο με το βούρδουλα.

Μιλάμε για τους ίδιους ανθρώπους που όταν βγαίνουν στο εξωτερικό είναι χαρές, τραγούδια, πανηγύρια και διδάσκουν το ευ αγωνίζεσθαι.  Όχι φυσικά γιατί είναι καλά παιδιά αλλά γιατί γνωρίζουν ότι τα ξένα κράτη και οι ξένες αστυνομίες δεν παίζουν και δεν αστειεύονται.  

 Στη χώρα μας που γνωρίζουν ότι κυριαρχεί η ασυδοσία τα κάνουν όλα κάμπριο. Το τραγικό πρόσωπο της ιστορίας με ολίγη από κωμικό στοιχείο είναι εκείνος ο γιατρός ο οποίος από τη διάγνωση του Υγεία εκτέθηκε ανεπανόρθωτα. Δεν χρειάζεται να κάνεις ακουόγραμμα  αλλά μία διάσειση  και μία μερική απώλεια ακοής πρέπει να είσαι σε θέση να τη διαγνώσεις τη ρημάδα!   

 

Αν πρέπει να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός;

Φυσικά!

Έπεσε κροτίδα στο γήπεδο;

Τι συζητάμε;

Αντίο σας.

 

Πρέπει να σκοτώσει κάποιον δηλαδή;

Κάποια στιγμή πρέπει να μπει μία αρχή. Όμως το να βγαίνουν οι δύο πιο ισχυροί άνδρες της μεγαλύτερης Ελληνικής ομάδας, του μεγαλύτερου ελληνικού brand name στον ελληνικό αθλητισμό και να λένε ότι αφού δεν έφαγε την κροτιίδα στο κεφάλι να μείνει στον τόπο, δεν έγινε και τίποτα, στο κάτω κάτω της γραφής αριστερό μπακ στον πάγκο ήταν, χάρηκα καλιαμάγκουρας.

Είναι προφανής  νοσηρότητα για την οποία δεν βλέπω καμία ελπίδα.

 

Απευθυνόμενος στους γονείς, να σημειώσω πως δεν πρέπει να κατευθύνουν τα παιδία τους στο τρισάθλιο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τα βλάπτουν. 

Δόξα τω θεώ υπάρχουν πολύ πιο υγιή αθλήματα που φέρνουν και ένα φορτηγό διακρίσεων στην Ελλάδα. Θα μου πεις ότι η μπάλα έχει λεφτά. Ναι, αλλά δεν τα παίρνουν όλοι…

Αν η οικογένεια έχει χρήματα, το παιδί ας πάει στο εξωτερικό. Αλλιώς στο Γιουνανιστάν καίγεται και χαραμίζεται…



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια