Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

 

Ακούω πολλές φορές τη φράση «έλα μωρέ μη δίνεις καμία σημασία. Αυτά που λένε οι Τούρκοι, είναι για εσωτερική κατανάλωση. Εκλογές έχουν, ε, λένε και μια κουβέντα παραπάνω τα παιδιά»

Αυτό είναι ηττοπάθεια και ραγιαδισμός.

Να ρωτήσω κάτι;

Έχεις ακούσει ποτέ κάποιο άλλο κόμμα να βγάζει μια ανακοίνωση και να λέει «Κοψε τις βλακείες Ρετσέπ, μας εκθέτεις»

Δεν το τερματίζω και δεν ζητάω να βρεθεί ο τουρκικός Συρίζα. Ο εγχώριος, ξέρουμε ότι υποστηρίζει την Τουρκία αναφανδόν. Και το καλοκαίρι μας είπαν για τη διάσωση των 38 ότι ήταν σε ελληνικό έδαφος ενώ ήταν σε τουρκικό. Μας είπαν για ένα νεκρό παιδί που φέρει άκρας υγείας. Στο βίντεο του Μηταράκη, έσπευσαν να μας ενημερώσουν ότι είναι του 2019. Λες και έκτοτε οι Τούρκοι έγιναν ανθρωπιστές.

Όλες οι πολιτικές παρατάξεις στην Τουρκία είναι εναντίον μας. Αντιθέτως ασκούν κριτική στον Ερντογάν ότι είναι περίπου κότα καθώς μόνο λέει και δεν κάνει τίποτα.

Η γαλάζια πατρίδα δεν είναι προεκλογική παπάτζα. Είναι εθνική πολιτική !  

Οπότε ας μην τρέφουμε αυταπάτες. Το θηρίο δεν το αντιμετωπίζεις με «πολιτική κατευνασμού». Αν του δώσεις κάτι, θα θέλει και άλλο. Το θηρίο πρέπει να σπάσει τα δόντια του. Έτσι μόνο έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Η γνώμη μου είναι πως θα πρέπει να σταματήσουμε να τους απαντάμε. Να είμαστε έτοιμοι, να παρακολουθούμε, να είμαστε οργανωμένοι, σε εγρήγορση αλλά οι συνεχόμενες δηλώσεις :

-      Δημιουργούν αρνητικό κλίμα που δεν μας συμφέρει οικονομικά

-      Απωθούν επενδυτές

-      Δημιουργούν ανησυχία στην κοινωνία

-      Επιβαρύνουν την ήδη τεντωμένη και κάκιστη ψυχολογική μας κατάσταση. Η Ελλάδα πέρασε 3 μνημόνια, πανδημία, διέρχεται ενεργειακής κρίσης και πληθωρισμού και ενδιάμεσα είχαμε και τα τουρκικά στον Έβρο και στο Αιγαίο. Δεν χρειάζονται άλλα, φτάνει.

Άσε τους να λένε. Εμείς καλώς ενημερώνουμε συνεχώς τη διεθνή κοινότητα με τους χάρτες τους και θωρακίζουμε την άμυνα μας. Αυτοί από τη μια δείχνουν τους χάρτες τους ξεδιάντροπα στην τουρκική τηλεόραση αλλά από την άλλη, όταν τους προβάλλουμε εμείς στα διεθνή φόρα, τους ενοχλεί!

Δεν είναι λοιπόν πυροτέχνημα προεκλογικής εκστρατείας.

Είναι τουρκική εθνική διαχρονική πολιτική !



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια