Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

ΤΖΟΡΝΤΑΝ ή ΛΕΜΠΡΟΝ;;;


Έχει μεγάλη πλάκα αλλά αρχίζει να γίνεται βαρετό. Το άθλημα πρέπει να γεννά καινούριους μύθους γιατί αλλιώς θα μαραζώσει. Πρόπερσι είχαμε τη σύγκριση του Τζόρνταν με τον Ρασελ λόγω των τριπλ νταμπλ. Πέρυσι με τον Λεμπρόν. 

Ο Μιχαήλ Ιορδάνης κερδίζει κατά κράτος. 6 τελικοί, 6 πρωταθλήματα, 6 βραβεία MVP τελικών και χαρήκαμε. Πιο κυρίαρχος πεθαίνεις. Τότε δε που στην Ανατολή γινόταν σφαγή με ιερά τέρατα του αθλήματος και όχι χαβαλές όπως σήμερα, και με το hand checking να επιτρέπεται. 

Για τους λάτρεις των στατιστικών, σας παρακαλώ πολύ μην τσιμπάτε. Ο Λεμπρόν έχει παίξει περισσότερο από τον MJ. Άλλο κάποιος να έχει παίξει 10 ματς και άλλο 80. Δεν λέω ότι Τζεημς είναι άμπαλος, προς θεού. Απλώς αν καταφέρει να ξεπεράσει τον Κόμπι, θα πρέπει να είναι ευχαριστημένος. Κάτσε μη μείνει πίσω και από τον Ντουράντ…  

Να σου το πω και διαφορετικά;; 6 χαμένοι τελικοί και κορυφαίος δεν παίζει σε κανένα χάρτη. Σε ότι αφορά τους συμπαίκτες του καθενός, μετά τον Τζόρνταν, ούτε ο Κούκοτς, ούτε ο Πίπεν μας θάμπωσαν και ο Ρόντμαν της δεύτερης τριετίας  ήταν 36, 37 και 38 ετών αντίστοιχα. Αλλά ας θυμηθούμε τι είχε ο Τζόρνταν. Την πρώτη τριετία 91-93, το ρόστερ των Ταύρων απαρτίζετο από τους Γκραντ, Χοτζες, Αρμστρονγκ, Γουοκερ, Μπλαντον, Κορτνει, Ινγκλις, Καρτραιτ, Περντιου, Ρανταλ Λιβινγκστον, Παξον, Χανσεν, Νεβιτς, Πιπεν, Μακ-γκρει, Νιλι, Τακερ, Χοψον, Σπαροου και Κινγκ. 

Πες μου σε παρακαλώ, σε τρομάζουν αυτά τα ονόματα;; Τη δεύτερη τριετία είχε και τους Κερ,  Κούκοτς και τον Ρόντμαν στα γεράματα. Ο Λεμπρον είχε  Γουέιντ, Μπος, Αλεν και περυσι η Ανατολή ήταν της πλάκας.



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια