Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ

 

 

·        Μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία ελπίζω να κατάλαβαν οι υποστηρικτές της αριστερίζουσας εθνομηδενιστικής θολοκουλτούρας του τίποτα ότι η Εθνική Άμυνα είναι αυτοσκοπός. Είναι αυτοσκοπός ηλίθιοι!

·        Αν μπει και ο Ερντογάν στην Ελλάδα, οι Ευρωπαίοι θα κάνουν ότι έκαναν και με τον Πούτιν. Τον Παυλόπουλο. Δεν περιμένω καμία βοήθεια και θα κάνουν δηλώσεις, διαγγέλματα, κυρώσεις της πλάκας και από πράξεις μηδέν. Άρα ότι κάνουμε, ότι καταφέρουμε, θα είμαστε μόνοι μας.

·        Η μόνη συμφωνία που αξίζει είναι αυτή με τη Γαλλία και καλώς την κάναμε. Οι αγαπημένοι μας εταίροι είναι για κάποιο ΕΣΠΑ και για τουρισμό.

·        Καλά κάναμε και πήραμε τα Ραφαλ και τις φρεγάτες γιατί αυτά θα μας σώσουν αν χρειαστεί. Ούτε θα θυσιαστεί ο Άγγλος, ούτε ο Γερμανός για χάρη μας.

·        Κουρέλια έγιναν και οι συνθήκες και η Ευρωπαϊκή Ένωση γιατί τελικά σημασία έχει η ισχύς και η πυγμή. Αν δεν είσαι αριστερός και ανθέλληνας και σε ενδιαφέρει η Πατρίδα μας, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μιμηθούμε το Ισραήλ.

 

Αλλά και αυτοί οι Ουκρανοί ρε παιδάκι μου… Τι παλικάρια ! Σου πήρε την Κριμαία το 2014, τόσες μέρες σε είχε περικυκλώσει με 120.000 στρατό και σήμερα οι Ουκρανοί θυμήθηκαν να πάνε στα βενζινάδικα και στα σουπερμάρκετ. Και καλά αυτά. Μα ούτε μια ντουφεκιά έστω για το γαμώτο ρε παιδάκι μου;

Τέλος να σημειώσω πως η Διεθνής Κοινότητα κλαίγεται για την εισβολή των Ρώσων αλλά στην Κύπρο που διχοτομήθηκε το νησί με κανονικό πόλεμο από τους Τούρκους, δεν τους είδα τόσο ευαίσθητους... 



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια