Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΜΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ




Μια επιπλέον παράμετρος των κοινωνικών δικτύων είναι πως μπορείς να εξάγεις κάποια κοινωνικά συμπεράσματα.  

Εξηγούμαι :

Στις 30 Οκτωβρίου, στο προφίλ μου στο Instagram https://www.instagram.com/suspectblog/ ανέβασα μια φωτογραφία που δημιούργησα ενώνοντας άλλες τρεις. Είχα πάρει μια φωτογραφία του Γιάννη Αντετοκούνμπο που ανέμιζε την ελληνική σημαία. Μια άλλη με το μαύρο κορίτσι που σήκωνε τη σημαία μας στην παρέλαση και στο τρίτο μέρος έβαλα τις πατσαβούρες που διακωμώδησαν το Έπος κάνοντας σαν παρτσακλά. Εξήγησα πόσο σπουδαία είναι τα  παιδιά που δεν γεννήθηκαν στην Ελλάδα και τιμούν τη χώρα μας και οι ελεεινές – κατ’ ευφημισμόν ελληνίδες -  πόσο  τρισάθλιες είναι.

Το προφίλ μου έχει 2.300+ ακόλουθους και συνήθως οι φωτογραφίες μου παίρνουν 300-400 λαηξ και 5-10 σχόλια. Η συγκεκριμένη όμως χτυπάει λαηξ ακόμα και σήμερα και έφτασαν να είναι τριπλάσια και από του Σπαλιάρα! 11.000!!!

Αυτή η φωτογραφία συγκέντρωσε 300+ σχόλια. Κάποια τα έσβησα λόγω βωμολοχιών. Αρκετοί ήταν αυτοί που κατάλαβαν – αφού διάβασαν και το συνοδευτικό κείμενο -  τι ακριβώς εννοούσα και συμφώνησαν μαζί μου.

Πάμε στους υπόλοιπους.

Υπάρχουν αυτοί που δεν κατάλαβαν τι έγραψα και μου έγραψαν πως είμαι ρατσιστής γιατί λέει κατηγορώ τον Γιάννη και την κοπέλα! Αυτοί οι τύποι αύριο θα ψηφίσουν!  

Αυτοί που συμφώνησαν με τις πατσαβούρες.

Αυτοί που όχι μόνο συμφώνησαν με τις πατσαβούρες αλλά έντυσαν ιδεολογικά την αθλιότητα! Ενώ αυτά τα χυδαία σιχάματα έστειλαν επιστολή στην εφημερίδα των Συντακτών ( που αλλού; ) και εξηγούσαν τι έκαναν και γιατί, στο προφίλ μου βρέθηκαν πάρα πολλοί δικηγόροι της πράξης τους. Προσπαθούσαν να με πείσουν ότι ήθελαν λέει να συμβολίσουν τη νόσο των πολεμιστών,  τους τραυματισμένους στρατιώτες που γύρισαν από το μέτωπο!!! Ούτε οι ίδιες δεν ξεστόμισαν αυτή τη βλακεία! Πως έκαναν οι εγχώριοι ναζί στη δίκη τους, να προσπαθήσουν να πείσουν ότι ο ναζιστικός χαιρετισμός είναι αρχαίος ελληνικός; Ακριβώς αυτό, από την ανάποδη! Ή λέει το έκαναν γιατί ήθελαν να συμβολίσουν την αντίθεση τους στη μόλυνση του περιβάλλοντος από τη στρατιωτική παρέλαση! Αν σου φαίνεται πως υπερβάλλω, μπες και δες τα μόνος σου! Αναρωτιέμαι αν σε μια μέρα μνήμης που διοργανώνει στο σκοπευτήριο της Καισαριανής το ΚΚΕ, πήγαιναν μερικοί αντίθετοι να τη γελοιοποιήσουν. Σε πόση ώρα λες να ήταν – στην καλύτερη – στο ΚΑΤ; Και μάλιστα κανείς δεν θα διαμαρτύρετο καθώς θα ήταν αυτονόητη η αντίδραση. Πως γίνεται να έχουμε ασχήμιες μόνο απέναντι στο Ελληνικό και στο Ορθόδοξο; Γιατί δεν βλέπω κανέναν να εναντιώνεται στο Ισλάμ;; Προφανώς γιατί ξέρουν ότι οι Μουσουλμάνοι κόβουν λαιμούς και δεν αστειεύονται.

Είδα παιδιά λυκείου να μην ξέρουν να γράφουν ελληνικά, να μου γράφουν ακόμα και με γκρικλις ( το 2019 διάολε! ) με ξενικά επίθετα να μου επιτίθενται, να προσπαθούν το σκουπιδαριό να το ανάγουν σε υπέρτατη αρετή!

Με όλο λοιπόν αυτό το συφερτό σχολίων, αναρωτιέμαι: Αν δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε στα βασικά, στο τι σημαίνει Εθνική Εορτή και τι κάνουμε σε αυτή, εσύ τι περιμένεις στα Εθνικά θέματα;;

Δεν βλέπεις τι γίνεται με το μεταναστευτικό;

Τόλμησε ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς και βροντοφώναξε εμφατικά αυτό που λέμε όσοι καταλαβαίνουμε πέντε ελληνικά την αλήθεια δημόσια: Δηλαδή ότι εφόσον δεν έχουμε πια πόλεμο δεν είναι πρόσφυγες και ότι εφόσον δεν εισέρχονται νόμιμα στη χώρα μας δεν είναι μετανάστες. Είναι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Έγινε χαμός! Δημοσιογράφοι με τη χορηγία ΜΚΟ έπεσαν να τον φάνε, κόμματα, φορείς και καθόμαστε και συζητάμε αν ο Αντώνης Σαμαράς είναι ακροδεξιός φασίστας επειδή ο άνθρωπος είπε ότι 1+1=2 !

Η Ευρώπη έχει κλείσει τα σύνορα της και αρκείται στο να δίνει λεφτά, ενώ εμείς εδώ δεν το κάνουμε. Γιατί λέει δεν είμαστε απάνθρωποι. Μπράβο. Άστους να έρχονται.

Καταλαβαίνεις σε τι παρακμή βρισκόμαστε;

Ας δούμε την αλήθεια κατάματα : Ο Έλληνας δεν θα πολεμήσει. Δεν μπορεί πια. Είναι σε κάθετη πτώση και παρακμή, έχει υποστεί εθνολογική αλλοίωση και πνευματική άλωση. Ποιοι θα πολεμήσουν;

Αυτοί που έφυγαν ή ζουν στο εξωτερικό; Θα γυρίσουν πίσω πιστεύεις; Τώρα εύκολα και εκ του ασφαλούς σχολιάζουν στα κοινωνικά δίκτυα και στα sites. Στο μπαμ θα ποστάρουν ακρογιαλιές και ηλιοβασιλέματα.

Οι οπαδοί της αριστερίζουσας εθνομηδενιστικής θολοκουλτούρας του τίποτα; Οι αντιεξουσιαστές; Οι αριστεροί; Αυτοί θα τρέξουν στα σύνορα να υποβάλλουν τα σέβη τους και θα κάνουν κήρυγμα για την – επιτέλους – αδελφοσύνη των λαών! Άσε δε που θα υποστηρίξουν πως είναι μια καλή ευκαιρία να γνωρίσουμε και μια άλλη κουλτούρα και όχι μόνο τους αρχαιόπληκτους και χριστιανοταλιμπάν που τους βαρεθήκαμε.

Οι πολίτες Αλβανικής καταγωγής; Με τα χίλια ζόρια πήγαν στον ελληνικό στρατό για να πάρουν ταυτότητα. Είναι κοινό μυστικό άλλωστε πως την Ελλάδα δεν την γουστάρουν, σιγά μην πολεμήσουν για αυτή.

Οι Μουσουλμάνοι της Θράκης; Πλάκα κάνεις ! 

Οι ρομά; Ούτε καν.

Οι πακιστανοί και λοιποί μετανάστες; Πρόκοψες !  

Οι gay και λοιποί λοατκι που όσο περνάνε τα χρόνια, όχι μόνο αυξάνονται αλλά με την τηλεοπτική προπαγάνδα θεωρείται και κάτι απολύτως φυσιολογικό!  Οι straight έφτασαν  να αναρωτιούνται μήπως αυτοί βρίσκονται στη λάθος πλευρά! Οι gay θα είναι οι πρώτοι που θα πάρουν το αεροπλάνο ή τα κότερα από την Ψαρού και θα φύγουν!

Οι 45+;;; Μπορεί ίσως να θέλουν αλλά ο άλλος έχει να αντιπαρατάξει νιάτα και μάλιστα φανατισμένα.

Αν κάνεις τις σχετικές αφαιρέσεις, βγάλε και τα γυναικόπαιδα, πόσοι νομίζεις ότι απομένουν;;;

Εκεί ποντάρει λοιπόν ο Ερντογάν. Πως ο Έλληνας δεν θέλει και δεν μπορεί να πολεμήσει. Για αυτό και είναι όλο στις συζητήσεις και στη συναίνεση και στην κλάψα. Μόλις γαβγίσει λίγο ο Σουλτάνος, αυτό που θα τεθεί ως δίλημμα στους πολίτες είναι το εξής :

Να το κάνουμε το ρημάδι το 50-50 να πάρουμε και εμείς κάτι;
Αλλιώς θα μπει ο πανίσχυρος Τούρκος και δεν θα πάρουμε τίποτα!
Τι προτιμάς; Μηδέν ή τα μισά που δεν τα είχες ούτως ή άλλως;

Οι τηλεοράσεις θα παίζουν καθημερινά μανάδες να κλαίνε, ηλικιωμένους να μιλούν για τα δεινά του πολέμου και όποιος τολμήσει να μιλήσει, θα τον πουν ακροδεξιό εθνικιστή, πολεμοχαρή, αιμοσταγή και φασίστα.

Φαντάζεσαι πως θα μας σώσουν οι σύμμαχοι;

Κανένας δεν θα μπει στον κόπο. Αυτοί που έκαναν πλούσιο τον Λιακόπουλο και τον Βελόπουλο και έφαγαν τα παραμύθια για το ξανθό γένος, έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους. Οι Κύπριοι που είναι καθηγητές διαπραγμάτευσης και έχουν πολύ πιο σοβαρό κράτος από το μπάχαλο το δικό μας, είδες τι έπαθαν. Πήγε νταηλίκι ο Τούρκος μέσα στο οικόπεδο τους και τρύπησε και δεν κουνήθηκε ούτε ένας γλάρος! Που ήταν οι σύμμαχοι να υπερασπιστούν τους αδελφούς Κυπρίους; Κοτζάμ Αμερική και ούτε τη Γενοκτονία των Αρμενίων δεν μπορούν να αναγνωρίσουν, θες να σε υποστηρίξουν κιόλας; Όταν οι Τούρκοι έριξαν το Ρωσικό αεροπλάνο ο Πούτιν σκέφτηκε πως είναι πολλά τα λεφτά Άρη και έκανε σαν την κλαμένη παρθενοπιπίτσα. Μετά, καλή καρδιά και πάλι φίλοι είμαστε και δεν ρίσκαρε τα δεκάδες δισεκατομμυρίων δολαρίων εμπορικού ισοζυγίου με τον Ρετσέπ. Όταν εισέβαλλαν στη Συρία δεν είχαν καμία συνέπεια. Άρα θα τους εμποδίσει η Ελλαδίτσα;;

Ας το πάρουμε χαμπάρι. Διεθνές δίκαιο δεν υπάρχει. Υπάρχει μόνο η Ισχύς. Είσαι ισχυρός; Σε σέβονται. Είσαι αδύναμος; Τον ήπιες!

Αυτή είναι η διαπίστωση μου. Η Ελλάδα μας τελείωσε. Όποιος μπορεί για την ατομική του προκοπή να πάει στο εξωτερικό, αλλιώς ας πάρει το 50-50.

Σε περίπτωση μετωπικής  σύγκρουσης δεν έχουμε καμία ελπίδα για αυτό και ο Τούρκος την επιδιώκει καθημερινά. Μη μου αρχίσεις τις πίπες περί 1821, 1912-1913 και 1940 γιατί το φρόνημα, η Εθνική Συνείδηση, η Φιλοπατρία και η Ευσέβεια των τότε Ελλήνων, ήταν εκατό χιλιάδες φορές ανώτερη των σημερινών…



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια