Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ !


Παρά την όποια κρίση βιώσαμε και βιώνουμε, υπάρχει μια μερίδα του πληθυσμού που αποτελείται από άεργους, άχρηστους, αργόσχολους και χαβαλέδες. Τα τελευταία χρόνια αυτό το υπέροχο κίνημα έκανε μετεγγραφές και πήρε αρκετούς λαθρομετανάστες γιατί η ανανέωση πάντα χρειάζεται. Ποσώ δε μάλλον από ανθρώπους που δεν φέρνουν αντιρρήσεις.

Οι ανωτέρω απίθανοι τύποι διάφορες φιλοσοφικές αναζητήσεις όπως το ποδόσφαιρο, σχολιαστές του gazzetta.gr, τρολ του twitter και παρακολούθηση διάφορων reality για τα οποία έχουν τεκμηριωμένη και εμπεριστατωμένη άποψη.

Εξασφαλίζοντας τον υγιή νου, το υγιές σώμα χτίζεται από τις διαδηλώσεις και τις πορείες στο κέντρο της Αθήνας.   Κάθε λίγο και λιγάκι χωρίς λόγο, χωρίς σκοπό, χωρίς καν άποψη, σε προφανή θέση για γκολ, κατεβαίνουν και κλείνουν τις κεντρικές αρτηρίες της πρωτεύουσας. Λίγο κράξιμο, μερικές μολότοβ, μπόλικες πέτρες, βοηθάνε κάθε ανθυποκίνημα, κάθε αίτημα, κάθε απαίτηση και αν ήταν για πολυπληθή συμμετοχή όλα τα ανωτέρω αποσύρονται.

Οι ίδιοι και οι ίδιοι 500-1000 νοματαίοι χρηματοδοτούμενοι από κόμματα, φορείς, ΜΚΟ, τον πλούσιο μπαμπά τους, παίρνουν τα κοντάρια με τις σημαίες που μόλις έρχονται σε απόσταση βολής από τα ΜΑΤ γίνονται γκλομπ και η Αθήνα παραλύει.

Άκουσα τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη που αναφέρει πως θα προχωρήσει σε ρυθμίσεις που θα αφορούν τις διαδηλώσεις.

Πιστεύω πως δεν χρειάζονται ειδικές ρυθμίσεις, παρά η εξής μια :

Θέλεις διαδήλωση φίλε;

Πολύ ωραία, ΜΟΝΟ στην Πλατεία Συντάγματος. Πήγαινε εκεί, σου παρέχω και τον συμβολισμό να είσαι ακριβώς απέναντι από το Κοινοβούλιο, κάτσε φώναξε, πες τα και πήγαινε στην ευχή του Θεού.

Δεν μπορεί να κλείνουν τα καταστήματα, να γίνεται κυκλοφοριακό χάος και ότι θέλουμε να κάνουμε στο κέντρο να εξαρτάται από το «άστο για σήμερα, έχει πορεία»

Η Πλατεία Συντάγματος χωράει μέχρι και 10.000 άτομα. Αν βέβαια εμφανιστούν περισσότεροι, χαλάλι. Επειδή όμως στην Ελλάδα έχουμε 500-1000 αργόσχολους, δεν μπορεί να κλείνουν οι δρόμοι για πλάκα.

Είναι θέμα στοιχειώδους δημοκρατίας. Δεν μπορούν οι ελάχιστοι να ταλαιπωρούν τους πολλούς. Και από την άλλη και οι ελάχιστοι, ας κρατήσουν την πλατεία Συντάγματος για να διαμαρτύρονται όποτε τους κάνει κέφι.



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια