Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

VAR-ΑΤΕ ΤΟ !


Είμαστε διεφθαρμένος λαός, σε  μεγάλη παρακμή και σήψη βυθισμένοι.

Το σύστημα VAR που χρησιμοποιεί όλος ο κόσμος για να βελτιώσει τις στραβοτιμονιές, στην απίθανη Ελλάδα θα το βγάλουμε άχρηστο μόνο και μόνο για να γυρίσουμε στις ομορφιές του ποδοσφαίρου που όλοι αγαπήσαμε.

Δεν φταίει κανένα σύστημα. Το σύστημα υπηρετεί τους ανθρώπους. Όταν όμως το χειρίζονται αχρείοι και άθλιοι, βρίζουμε το σύστημα και αφήνουμε ανενόχλητους τους αχρείους και τους αθλίους. Οι παράγοντες γιατί δεν θέλουν να χάσουν τα κουμάντα. Οι δημοσιογράφοι γιατί δεν αντέχουν να μη γράφουν για παράγκες και σκοτεινά κυκλώματα.

Προφανώς και πάλι ο «πεζοναύτης» διαιτητής [ ΣΣ με τον όρο πεζοναύτης εννοούμε αυτόν που θέλει οπωσδήποτε να επηρεάσει το αποτέλεσμα και είναι σε αποστολή ] μπορεί να παίξει αρνητικό ρόλο με τις κάρτες, με το αν αφήνει την εξέλιξη του αγώνα ή αν σφυρίζει συνέχεια και αν δεν έχει το ίδιο κριτήριο και για τις δυο ομάδες. Όμως στις πραγματικά σημαντικές αποφάσεις για την εξέλιξη του αγώνα έχει ένα σύμμαχο για να μην κακοποιεί το άθλημα.

Αν δεν μπορούμε στο ποδόσφαιρο να εφαρμόσουμε ένα σύστημα για να μην γίνονται εγκληματικά λάθη, τι καθόμαστε και λέμε για ανάπτυξη, για παιδεία, για κράτος και για έθνος.

Άχρηστος και διεφθαρμένος λαός.




0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια