Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

ΤΑ ΠΑΠΑΚΙΑ ΠΙΚΙΡΑΜ




Εδώ και δύο μήνες μονοπωλεί την επικαιρότητα το θέμα των αδειών των καναλιών. Σε ένα βαθμό το καταλαβαίνω αλλά ήδη μας κούρασε. 

Ο Νίκος Παππάς με τους ανεκδιήγητους χειρισμούς του έχει καταφέρει να σβήσει από την καθημερινότητα πλείστα όσα και απείρως πιο σημαντικά ζητήματα. Ενώ το ΣτΕ του άστραψε ένα βροντερό όχι, εκείνος συνεχίζει να προσπαθεί να νομοθετήσει χωρίς καν να έχει πάρει το σκεπτικό της απόφασης ! 

Επιμένει να θέλει να δημιουργήσει ΕΣΡ χωρίς την νέτη σκέτη κατάργηση του νόμου του, επιμένει στις 4 άδειες, αναστέλλει αλλά δεν καταργεί τη διάταξη που λέει πως τη δικαιοδοσία την έχει αυτός και όχι το ΕΣΡ. Θέλει λέει να δημιουργήσει ΕΣΡ όχι με πρόσωπα αδιάβλητα αλλά κομματικούς όπως ο Μουλόπουλος. Παράλληλα κατηγορεί την αξιωματική αντιπολίτευση ότι δεν είναι εποικοδομητική την ίδια ώρα που η ΝΔ έχει ψηφίσει 4 στις 5 ανεξάρτητες αρχές !!!

Τα λέει αυτά ποιος; Ο Παππάς !!!

Όταν ο Σύριζα έριχνε την κυβέρνηση Σαμαρά με τον ΠτΔ, ήταν εποικοδομητική αντιπολίτευση;; 

Όταν ο Σύριζα ψήφιζε όχι σε όλα και δεν ψήφισε ούτε ένα άρθρο ενός νόμου, ήταν εποικοδομητική αντιπολίτευση;; 

Όταν ο Συριζα ούρλιαζε μαζί με τους ΑΝΕΛ για προδότες, μερκελιστές, προσκυνημένους, ήταν εποικοδομητική αντιπολίτευση;; 

Αντί σήμερα να συζητάμε για τις συνεχείς δηλώσεις Ερντογάν και τα καινούρια μαχητικά αεροσκάφη που θα χτυπούν τα δικά μας με την απογείωση και τις δηλώσεις Ράμα. 

Αντί να συζητάμε για το άγριο μακελειό στις συντάξεις. Αντί σήμερα να μιλάμε για την αγορά που πέθανε. Αντί σήμερα να μιλάμε πως δεν έρχεται ούτε μια επένδυση, τα έργα που ψηφίστηκαν δεν προχωρούν και για τα εργοστάσια κλείνουν. 

Αντί σήμερα να μιλάμε για το πώς θα γίνει καλύτερη η χώρα μας ώστε να βγει από το τέλμα, κάθε μα κάθε μέρα μιλάμε για τα κανάλια! Δεν είχαμε άλλο πρόβλημα στην Ελλάδα! 

Αντί να μιλάμε για τις απειλές Τσαβούσογλου ότι θα τινάξει στον αέρα τη συμφωνία με την Ευρώπη που καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό; Μια γεύση πήρες με τον Ιδομένη. Κλειστά βόρεια σύνορα και χιλιάδες καθημερινά στο Αιγαίο. 

Τα πράγματα για τον Σύριζα έχουν φύγει από την εποχή του μέλιτος και της χάριτος. Είναι πια στην εξουσία 2 χρόνια. Δεν ήρθαν χθες. Δυο ολόκληρα χρόνια. 

Το σότο με τη διαπλοκή, την εξυγίανση, τα διαπλεκόμενα πρέπει να τελειώσει. 

Θέλει ο κύριος Νίκος Παππας, την κυβέρνησης κοινωνικής σωτηρίας και της ριζοσπαστικής αριστεράς να κάνει πραγματικά κάτι σημαντικό και χρήσιμο; 

Γιατί δεν ασχολείται με τους δημοσιογράφους του ηλεκτρονικού τύπου που κάθονται 8-10 ώρες στο γραφείο τους για 200 ευρώ το μήνα; 

Γιατί δεν ασχολείται με την ανεργία στον δημοσιογραφικό κλάδο; 

Γιατί δεν ασχολείται με τους δημοσιογράφους που δεν είναι πια σε μισθοδοσία αλλά με μπλοκάκια; 

Γιατί δεν ασχολείται με τους ανασφάλιστους δημοσιογράφους; 

Αυτό είναι το σημαντικό έργο που έχεις να κάνεις στα ΜΜΕ Νίκο Παππά και όχι να μας τα κάνεις τσουρέκια με τα κανάλια και μάλιστα με ένα νόμο που ως κράτος μας αποδίδει 255 εκατομμύρια στα 10 χρόνια και χάνουμε 1,5 δις !!! 

Άντε πια ! 

Μας πρήξατε !



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια