Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΟΛΙΑ


Όταν ο Βασίλης Τσολιάς μου ανακοίνωσε την  υποψηφιότητα του ως
περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικού Τομέα Αττικής με τον Κικίλια στην
αρχη απόρησα και μετά χάρηκα.
Απόρησα γιατί θυμήθηκα την ενδεκάτη εντολή που λέει ου μπλέξεις αλλά
χάρηκα γιατί δύσκολα βρίσκεις ανθρώπους που εχουν μια σίγουρη ζωη ως
δημόσιοι υπάλληλοι να μπαίνουν στη μάχη της καθημερινότητας, των
προβλημάτων, του πολιτικού μπλεξίματος, των ιερών και των ανίερων
συμμαχιών.


Γνωρίζω ότι ο
Βασίλης Τσολιάς δεν εχει ούτε 10 δις δολλάρια στην άκρη
και δεν ξέρει πώς να τα φάει, ούτε μπαμπά υπουργό, ούτε μπατζανάκη
πρωθυπουργό και στην προσπάθεια του, τον πιο αποφασιστικό ρόλο παίζουν
τα πόδια του, τα χέρια του και ότι κουβαλάει στο κεφάλι του.

Αποφάσισα λοιπόν να κάνουμε μια ανθρώπινη συνέντευξη σε ανθρώπινο στιλ
και όχι το πλαστικό και τυποποιημένο των μαζικών μέσων επιρροής ώστε
να διαπιστώσουμε τι εχει να μας πει. Αν βγει, θα χω να λεω για την
πρώτη παγκόσμια αποκλειστικότητα. Αν δεν βγει, δεν πειράζει, και  πάλι
φίλοι είμαστε και πάλι μπύρες θα πίνουμε...

Κάντε καφέ, ανάψτε τσιγάρο και απολαύστε τη.


= = =

Εισαι ο, και λέγεσαι...

 

Βασίλης Τσολιάς του Κωνσταντίνου και της Αικατερίνης!

Ετων;

 

33!

Νεος! Είσαι σίγουρος για την υποψηφιότητα σου; Δεν πέρασε κάποια
στιγμή από το μυαλό σου να πεις στον συνονόματο σου Κικίλια, <<Βασίλη
αστο καλύτερα, δεν είμαι εγω για αυτά...>>

 

Ο ίδιος ο Βασίλης Κικίλιας είναι ο νεότερος υποψήφιος Περιφερειάρχης. Πέραν της ηλικίας όμως, όλη η υποψηφιότητα του στηρίζεται στο στοιχείου του «νέου», δηλαδή αυτού που χωρίς να μπαίνει για πρώτη φορά στην πολιτική, εντούτοις φέρνει τις δικές του ιδέες και αντιλήψεις. Σε μια εποχή κρίσιμη για το αύριο του τόπου, εμείς οι νέοι δεν έχουμε την πολυτέλεια να απαξιώσουμε την κατάσταση και να κλειστούμε στα σπίτια μας περιμένοντας να φτιάξουν τα πράγματα από μόνα τους. Χρειάζεται ενεργητική συμμετοχή σε όλα τα επίπεδα. Γι’ αυτό και όταν ο Βασίλης Κικίλιας αποφάσισε να στελεχώσει το συνδυασμό του κυρίως με νέους και μου έκανε την πρόταση αυτή, δέχθηκα με χαρά. Είναι δύσκολος αγώνας, αλλά αξίζει να τον δώσουμε!

Κάνε μου μια μικρή ιστορική αναδρομή, πως έφτασες στην σημερινή
υποψηφιότητα σου;  

 

Ξεκίνησα από τα 16 μου να δραστηριοποιούμαι πολιτικά στο Βύρωνα, αρχικά ως μέλος ΜΑΚΙ και στη συνέχεια ως μέλος ΟΝΝΕΔ, στην οποία έφτασα από το 2004 εώς το 2010 να είμαι γενικός γραμματέας της τοπικής οργάνωσης. Συμμετείχα στα τέσσερα τελευταία συνέδρια της ΟΝΝΕΔ και το 2007, στο συνέδριο στα Καμμένα Βούρλα, είχα την τιμή να εκλεγώ από τους συνέδρους στην Κεντρική Επιτροπή της Οργάνωσης. Παράλληλα, από το 2005 ανάπτυξα και συνδικαλιστική δράση στους χώρους εργασίας μου με την παράταξη της ΔΑΚΕ.

Ουαου! Εντονη πολιτική δραση! Τελικά η πολιτική είναι μικρόβιο; Γιατί
μετα την αποστρατεία με την ΟΝΝΕΔ θέλεις να συνεχίσεις;

 

Η πολιτική δεν είναι από μόνη της μικρόβιο και δεν θα πρέπει να γίνεται. Θα πρέπει να γίνεται όμως μικρόβιο εάν χρησιμεύει σε κάποιον ως μέσο για να αλλάξει κάτι στον τομέα ενασχόλησης του. Ακριβώς αυτή τη λογική είχα εγώ από μικρός και για αυτό αποφάσισα να μην αποστρατευτώ πολιτικά μετά τη λήξη της πορείας μου στην ΟΝΝΕΔ.

Εστω Βασίλη ότι το σύστημα ήταν ετσι που ο ψηφοφόρος είχε μόλις ένα
σταυρό στη διάθεση του. Γιατί να προτιμήσει εσένα έναντι  κάποιου
άλλου από τους υποψήφιους του δικού σου ψηφοδελτίου; Σε τι πιστεύεις
ότι υπερτερείς έναντι των υπολοίπων; 

 

Δεν θεωρώ ότι υπερτερώ έναντι των υπολοίπων υποψηφίων με τον ίδιο συνδυασμό, προσπαθώ όμως να εκφράσω τον απλό ψηφοφόρο μέσα από την επαφή μου από πολύ μικρή ηλικία με τα προβλήματα της κοινωνίας, της εργασίας και του τόπου όπου ζούμε. Δεν θεωρώ ότι είμαι κάτι παραπάνω από τους ψηφοφόρους μου και θα ήθελα να με αντιμετωπίζουν ως έναν από αυτούς που ανέλαβε το δύσκολο έργο της εκπροσώπησης τους.

Οι δημοτικές εκλογές είναι πιο χαλαρές. Οπότε έχουμε τη δυνατότητα να
ψηφίσουμε ανεξαρτήτως κομματικών γραμμών. Ενας ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ
γιατί να σε ψηφίσει;

 

Ο ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ, όπως και της ΝΔ, του ΚΚΕ και των άλλων κομμάτων, είναι παράλληλα πολίτες που έρχονται σε επαφή με τα πραγματικά προβλήματα της καθημερινότητας, τα οποία είναι κοινά για όλους, ανεξαρτήτως ιδεολογικής τοποθέτησης. Εγώ με αυτά τα πραγματικά προβλήματα θέλω να ασχοληθώ, και θεωρώ πως έχω αρκετά καλή γνώση τους μέσα από τη μακροχρόνια ενασχόληση μου με τα κοινά σε τοπικό, κομματικό και συνδικαλιστικό επίπεδο.

Εστω ότι εκλεγείς αύριο. Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνεις;

 

Κάποτε είχε γραφτεί: ψηφίστε εκείνον που σας υπόσχεται λιγότερα. Μετά τις εκλογές θα είστε λιγότερο απογοητευμένοι. Έχω αποφασίσει να το τηρήσω, λοιπόν, αυτό!Τι εχεις για γούρι; 

Μα φυσικά… τα τσαρούχια μου! Γι΄ αυτό ζητώ από τις φίλες και τους φίλους μου που θα επιλέξουν να με ψηφίσουν να με κάνουν να βγω… με τα τσαρούχια!

Τι δουλειά κάνεις;

Εργάζομαι στον προαστιακό. Γενικά, μπήκα στην αγορά εργασίας αμέσως αφότου απολύθηκα από φαντάρος. Κόλλησα πολλά ένσημα σε αυτό που λέγεται ιδιωτικός τομέας. Ακόμα και ως υπάλληλος του Προαστιακού δεν είπα ποτέ όχι στις δύσκολες και υπεύθυνες δουλειές που μου ανέθεσαν. Είμαι περήφανος για τις δουλειές που έχω κάνει, περήφανος που έχω καταφέρει σε έναν μικρό βαθμό να βοηθήσω οικονομικά την οικογένειά μου. 

Δεν πιστεύω το Ε9 σου να είναι φορτωμένο... 

Οποιος δουλεύει, εχει ελαφρύ Ε9..


Γιατί δεν αράζεις στη σιγουριά του δημοσιουπαλληλικού βίου και θέλεις
να μπλέξεις με τα κοινά;
 
Επειδή σε ένα τόσο αβέβαια περιβάλλον κανένας μας δεν μπορεί να «αράξει» στη σιγουριά του. Και αν είχα εγώ την τύχη να γίνω δημόσιος υπάλληλος, πολλοί άλλοι συμπολίτες μας δεν την έχουν, και αυτοί σηκώνουν το μεγάλο βάρος της σημερινής κρίσης. Γι’ αυτό και θέλω να είμαι κοντά τους, να ακούω τα προβλήματα τους και να προσπαθώ, μέσα από την ενασχόληση μου με τα κοινά, να περάσω έστω και μικρές αλλαγές που θα βελτιώσουν το επίπεδο ζωής όλων μας.


Ψήφισες τον Αντώνη ή τη Ντόρα;

Ήμουν και είμαι Νέα Δημοκρατία.


Ο Καρατζαφέρης εχει μιλήσει για πολυκατοικία και για μεγάλη δεξιά
παράταξη. Θα ήθελες και συ μια Ν.Δ. με Καρατζαφέρη, Ντόρα, Βουλγαράκη,
ολους μαζί πίσω στο κόμμα;

Σίγουρα ο μόνος δρόμος για νικηφόρα προοπτική είναι η ενωμένη κεντροδεξιά παράταξη που θα απευθύνεται σε μεγάλο μέρος των πολιτών. Ωστόσο, δεν μπορεί πλέον να αποτελεί η ενότητα ή όχι της παράταξης θέμα προσώπων και κομματαρχών. Στις περυσινές ανοιχτές εκλογές για Πρόεδρο ΝΔ (αλλά και ΟΝΝΕΔ) φάνηκε ξεκάθαρα πως η βάση της παράταξης δεν χειραγωγείται από πρόσωπα και δεν ακολουθεί άκριτα τον οποιονδήποτε π.χ. βουλευτή, δήμαρχο, στέλεχος, συνδικαλιστή κλπ. Χρειάζεται να μιλήσουμε με όρους πολιτικούς, να μιλήσουμε για την κατάσταση σήμερα και το τι πρέπει να γίνει αύριο, να μιλήσουμε – αν θέλετε – για ιδέες και το όραμα της παράταξης για το μέλλον της χώρας. Αυτά θέλουν να ακούσουν από εμάς οι ψηφοφόροι, αυτοί που έμειναν πιστοί και αυτοί που προτίμησαν να απέχουν ή να μας καταψηφίσουν, όχι να δουν αν θα επιστρέψει στο κόμμα ο Α ή ο Β για να ξαναψηφίσουν. Σίγουρα, όμως, όσο περισσότεροι είμαστε, μπορούμε να καταφέρουμε πιο πολλά.

Ποια είναι η άποψη σου για τον Καλλικράτη; 

Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις πρέπει να οδηγούν σε μόνιμα αποτελέσματα και σε οικονομική αυτονομία των μονάδων (περιφερειών, δήμων κλπ) που δημιουργούν. Όχι να υπακούν σε μικροκομματικές σκοπιμότητες. 

[ΣΣ. Εδώ θα μπορούσαμε να πλακωθούμε γιατί η άποψη μου για τον Καλλικράτη είναι εδώ: http://suspect-enjoys-the-silence.blogspot.com/2010/06/blog-post_08.html Το ξανασκέφτηκα γιατί ο Βασίλης είναι πιο δυνατός από μένα οπότε χωρίς απώλειες, συνέχισα τις ερωτήσεις…]

Στην Αθήνα έχουμε ένα τεράστιο πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες. Έστω
ότι εκλέγεσαι. Τι σκοπεύεις να κάνεις για αυτό το θέμα;

Η μεταναστευτική πολιτική είναι αρμοδιότητα της κεντρικής κυβέρνησης. Όση γνώση και όση καλή πρόθεση να έχει κάθε εκλεγμένος στην Αυτοδιοίκηση, αυτή σίγουρα δεν αρκεί. Δεν έχεις ούτε τη δυνατότητα, ούτε την αρμοδιότητα να πάρεις όλες τις αποφάσεις. Θα φρόντιζα, λοιπόν, να πιέσω όσο μου περνάει από το χέρι Κυβέρνηση, Βουλή και Αυτοδιοίκηση να συνεργαστούν… χτες. Όσο συντομότερα, τόσο καλύτερα.

Γενικά θέλω να μου πεις, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων σου, τι σκοπεύεις
να κάνεις για την Αττική που μέχρι σήμερα δεν εχει γίνει;

Οι Κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας δρομολόγησαν ή και ξεκίνησαν πάνω από 30 δράσεις που θα έδιναν ανάσα στα εκατομμύρια των συμπολιτών μας που κατοικούν στο Λεκανοπέδιο. Όλα αυτά είτε σταμάτησαν, είτε σέρνονται. Η κήρυξη όσων πνευμόνων πρασίνου απέμειναν σε Εθνικούς Δρυμούς (ο Υμηττός είναι ένας από αυτούς που με αγγίζει και συναισθηματικά, καθώς όλοι εμείς στο Βύρωνα και στον Υμηττό έχουμε αγωνιστεί γι΄αυτό), η άμεση έναρξη εργασιών κατασκευής της μεγάλης γραμμής 4 του Μετρό που θα ανακουφίσει περιοχές του Κέντρου της Αθήνας (Δικαστήρια, Κυψέλη, Εξάρχεια, Κολωνάκι κλπ), το Βύρωνα, την Καισαριανή, θα διευκολύνει αφάνταστα τη μετακίνηση όσων σπουδάζουν σε σχολές της Πανεπιστημιούπολης του Ζωγράφου ή μετακινούνται πχ προς το Γαλάτσι ήταν συγκεκριμένο και μετρήσιμο έργο που μπήκε στις ράγες τα προηγούμενα χρόνια, αλλά το τρένο σταμάτησε ξαφνικά τον Οκτώβρη του 2009. Μερικά παραδείγματα έφερα. Ασφαλώς είναι πολύ περισσότερα αυτά που φιλοδοξούμε να κάνουμε.

Δοκίμασε κάποιος από τον πολιτικό χώρο να σε αποπάρει <<επειδή είσαι μικρός;>>

Υπήρχαν και αυτοί που είπαν πως «είμαι μικρός», όχι τόσο ως αδυναμία, όσο επειδή η πολιτική λειτουργεί σε μεγάλο βαθμό ως μια κλειστή αγορά όπου οι παλαιότεροι έχουν τοποθετήσει εμπόδια εισόδου νεότερων. Ωστόσο είναι στο χέρι μας να κάνουμε την (φαινομενική) «αδυναμία» αυτή πλεονέκτημα, και να δείξουμε πως μπορεί να είμαστε νέοι και άπειροι από άσκηση διοίκησης, άλλα έχουμε ιδέες και αξίες που μας καθοδηγούν και θα μας επιτρέψουν να αλλάξουμε το κυρίαρχο μέχρι σήμερα πρότυπο πολιτικού στη χώρα μας. Το παλιό τραγούδι «είσαι μικρός και δεν χωράς» μπορεί να γαλούχησε πολλές γενιές, αλλά στο συνδυασμό που συμμετέχω δεν έχει καμία θέση.

Αν ήσουν ο Νικήτας Κακλαμάνης θα έβαζες στο ψηφοδέλτιο τον Ψινάκη;

Είμαι ο Βασίλης Τσολιάς και είμαι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το Βασίλη Κικίλια σε Αθήνα, Βύρωνα, Ηλιούπολη, Δάφνη, Υμηττό, Καισαριανή, Γαλάτσι, Φιλαδέλφεια και Χαλκηδόνα. Ως υποψήφιος στον Κεντρικό Τομέα της Περιφέρειας Αττικής, λοιπόν, δεν έχω το χρόνο να σκεφτώ πράγματα που δεν περνούν από το χέρι μου.

Θα ήθελες στο μέλλον να βάλεις υποψηφιότητα για βουλευτής;

Είμαι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος και σε αυτό το στάδιο με ενδιαφέρει η αυτοδιοίκηση πρωτίστως, θέλω να γνωρίσω καλύτερα αυτόν τον χώρο και να μπορέσω να δουλέψω δημιουργικά.

Εστω ότι είχες μπροστά σου τον Κώστα Καραμανλή. Τι θα του έλεγες;
Πρόεδρε, ξέρουμε ότι προσπάθησαν και προσπαθούν να σε ενοχοποιήσουν για τα πάντα. Να ξέρεις ότι η ηθική ακεραιότητά σου δεν αμφισβητείται από κανέναν από όσους τόσα χρόνια αγωνιστήκαμε στις τάξεις αυτής της παράταξης, από όλους εμάς που μας έκανες τόσες φορές περήφανους.

Η ιδια ερώτηση για τον Γιώργο Παπανδρέου...

Τελικά, κύριε Πρόεδρε, υπάρχουν ή δεν υπάρχουν λεφτά;


Εστω ότι ο Κικίλιας εκλεγεί. Ποια είναι η άποψή σου, η συνεργασία σας
με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα είναι αρμονική ή λόγω κομματικής
ταυτότητας θα έχετε προβλήματα;

Τυχαίνει να βρισκόμαστε στην Αττική, όπου εδρεύει η κυβέρνηση και όλα τα υπουργεία, οπότε ο Περιφερειάρχης δεν θα έχει την πολυτέλεια να κάνει πράγματα που δεν συμβαδίζουν με την κυβερνητική πολιτική. Πέραν αυτού, βασικός στόχος της αυτοδιοίκησης είναι να βελτιώνει το επίπεδο ζωής των πολιτών και όχι να συμπολιτεύεται ή αντιπολιτεύεται την κυβέρνηση. Από αυτήν την άποψη εκτιμώ πως, τουλάχιστον όσο αφορά τον Βασίλη Κικίλια και το συνδυασμό μας «Αττική Νέα Προοπτική», θα υπάρχει η καλύτερη δυνατή συνεργασία με την κυβέρνηση  στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος μας για βιώσιμη και ισόρροπη ανάπτυξη της Περιφέρειας Αττικής

Αν είχες τη δυνατότητα να κάνεις μεταγραφή ένα στέλεχος
  από το ΠΑΣΟΚ, ποιον θα διάλεγες;
Η πολιτική δεν είναι ούτε ποδόσφαιρο, ούτε μπάσκετ. Αυτό δεν σημαίνει ότι άξια στελέχη δεν υπάρχουν σε όλους τους πολιτικούς χώρους.

Ποια είναι η άποψη σου ως πολιτικός αντίπαλος για τον Καμίνη; 

Ο κ. Καμίνης υπήρξε επικεφαλής ανεξάρτητης αρχής. Δεν είναι ό,τι πιο υπεύθυνο να εγκαταλείπει κάποιος τη θέση του και να παρατάει τη δουλειά του στου δρόμου τα μισά για να εμπλακεί στον κομματικό ανταγωνισμό. Και μάλιστα για να είναι υποψήφιος σε μια πόλη που έχει και θα έχει δήμαρχο το Νικήτα Κακλαμάνη.

Το να σε ρωτήσω για τον Κικίλια, γνωρίζω εκ των προτέρων τι θα μου
πεις. Εχεις εντοπίσει κάποιο ελάττωμα του;

Εκείνο που του καταλογίζεται από αντιπάλους ως ελάττωμα, ότι δηλαδή είναι πολύ νέος έχει καταφέρει να το κάνει πλεονέκτημα.


Πως αντιμετωπίζεις τον <<εσωτερικό>> ανταγωνισμό;

Με αξιοπρέπεια και μετριοπάθεια. Στον πόλεμο οφείλουμε όλοι να είμαστε αδέλφια. Και ο καλύτερος να κερδίσει.


Υπάρχει η αίσθηση ότι αυτή η προεκλογική περίοδος είναι ιδιαίτερα
ήσυχη. Που πιστεύεις ότι οφείλεται αυτό;

Ο φανατισμός και οι εντάσεις του παρελθόντος σίγουρα έχουν υποχωρήσει. Κάθε εκλογή, όμως, έχει το πολιτικό της μήνυμα.


Ποια πολιτική προσωπικότητα θαυμάζεις;

Τον Κωστή Χατζηδάκη. Θαυμάζω την ψυχραιμία, τη μετριοπάθεια και τον απλό και κατανοητό τρόπο με τον οποίο μιλάει, όπως και την βαθιά γνώση των θεμάτων που χειρίζεται.

Τι ομάδα είσαι; 

Παναθηναϊκός. Τριφυλλάρα ασυμβίβαστα!

Αν ο Νικόλας Πατέρας σου ανέθετε το
management της ομάδας, τι θα άλλαζες;

Θα ρωτούσα Νίκο Πατέρα, γιατί μας κάνουν πέρα! Αστειεύομαι. Αυτό που θα προσπαθούσα να εγκαθιδρύσω την ψυχολογία του νικητή που έχουμε όλοι σε αυτήν την ομάδα από όταν την επιλέξαμε.


Αγαπημένος προορισμός.... 

Η Βίνιανη της Ευρυτανίας, ο τόπος από όπου κατάγομαι και όπου περνώ τα καλοκαίρια μου με την οικογένειά μου.


Θέμα συζήτησης που απεχθάνεσαι....

Η μιζέρια και η γκρίνια για κάποια δυσκολία που αντιμετωπίζουμε στη ζωή μας.

Η τελευταία φορά που δάκρυσες...

Όταν έχασα έναν αγαπημένο φιλο…..

Περιμένεις πως και πως…

Τη στιγμή που θα δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια, που θέλω να είναι μεγάλη και ευτυχισμένη.

Από το
cd-player σου δεν λείπει... 

Παλιά κλασικά και αυθεντικά λαϊκά τραγούδια, αγαπημένες rock μπαλάντες, αλλά και δημοτικά τραγούδια από τον τόπο μου, τη Ρούμελη.

Ημερομηνία που θα σου μείνει αξέχαστη... 

Η 7η Μαρτίου 2004, όταν η Νέα Δημοκρατία έγινε Κυβέρνηση.

Η καλύτερη συμβουλή που πήρες ποτέ ήταν...

Την άκουσα από τον Κωστή Χατζηδάκη, το διάστημα που είχα την τύχη να με επιλέξει ως συνεργάτη του πολιτικού του γραφείου. Δεν θα την πω εδώ, όμως, αλλά θα προσπαθήσω να την τηρήσω σε όλη την προεκλογική μου εκστρατεία.


Ποια ερωτηση εχεις βαρεθει να ακους; 

Λεφτά υπάρχουν;

Βαλε έναν τίτλο σε αυτή τη συνεντευξη

Κάντε με να βγω… με τα τσαρούχια: Βασίλης Τσολιάς, για σας!

= = =
Το σχόλιο μου
= = =
Για πρώτη συνέντευξη αρκετά καλή μου φάνηκε. Μου φάνηκε όμως και αρκετά politically correct, σε θέματα που κάνουν τζιζ δεν τα ακουμπήσαμε και πολύ, με μπόλικες ευχές και πολύ πολύ προσεκτική γλώσσα. 

Του εύχομαι ολόψυχα να εκλεγεί. Αλλωστε αυτούς που ψηφίζουμε επι σειρά ετων καλύτεροι ηταν; Καλή επιτυχία Βασίλη και όταν με το καλό βγεις, περιμένω αφενός την πρώτη σου συνέντευξη από το θεσμικό σου πόστο πια και εκείνα τα 17 εκατομμύρια ευρώ σε οφ σορ εταιρεία της Καραϊβικής που μου υποσχέθηκες! Χο Χο Χο! 

Τη φραση «πνευματικα δικαιωματα» τη βαριεμαι και ως σκεψη.
Ότι θελετε παρτε, αντιγραψτε, κλεψτε, βαλτε τρουφα και καλη σας ορεξη.
Απλως, απευθυνομενος στο φιλοτιμο σας, μπορειτε να αναφερετε ότι το πηρατε από το www.suspectblog.gr


2 Λογομαχιες:

Eleni V. Antoniadou είπε...

O ypopsifios pou zei 33 xronia sayton ton planiti me kosmoistorika gegonota na symbainoun gyrw mas exei ws axehasti imerominia tin imera pou i ND egine kyvernisi?
Ta ypoloipa anekdihghta den ta sxoliazw kan.(toso gia ta tou ypopsifiou oso kai gia ta tou suspect)

Badstuber είπε...

Μια χιουμοριστική-σατυρική παραλλαγή της συνέντευξης θα βρείτε εδώ: http://oikaltses.blogspot.com/2010/10/blog-post_6790.html

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια