Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2006

οι θαμωνες του γαλατσιου...

Τον Νοεμβριο του 2004, από τον εκνευρισμο μου γιατι οι φιλαθλοι της ΑΕΚ στο μπασκετ αδιαφορουσαν για την ομαδα, με επιασε ένα ψυχολογικο και εγραψα το κατωθι χιουμοριστικο – φανταστικο διηγημα στο αεκ.κομ…

Αδερφε ενωσιτη Χαριδημε, Μια και ολοι θα πανε στο οακα, θα ετοιμασουμε τη δικη μας φιεστα στο ματς με τη μεντ Λεπον: Καταρχην θα σε στενοχωρησω αλλα δεν θα ειμαστε παρεα. Θα παω ακριβως απεναντι για λογους καλυτερης διασπορας, Ακουστικης και επηρεασμου της ομαδας των αντιπαλων και των γκριζων. Τι θα κανουμε:

Κατα την παρουσιαση της ομαδας θα χειροκροτησουμε τους δικους μας και θα γιουχαρουμε τους αντιπαλους. πρεπει να νοιωσουν την ανασα μας απο την αρχη. ( δεν ειναι η ωρα για φωτογραφιες, τις τραβας μετα ) μετα εγω θα ξεκινησω: εμπρος αετεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε θα συνεχισεις: δικεεεεεεεεεεεφαλεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Εχω μιλησει με Δημητρη Χατζηγεωργιου και μολις του πω, θα στραφουν οι καμερες στην κορη σου που θα φερεις στο γηπεδο. ο χ''γεωργιου θα κανει 10 λεπτο κηρυγμα για τη χαρα του αθλητισμου, του πολιτισμου που ενωνει εθνη, για τις παναθρωπινες αξιες και για το ποσο ωραιο γηπεδο εχουμε και το ποση αναγκη εχει ο ελληνικος αθλητισμος τετοιες εικονες.

ο προεδρος φιλιππου ασπαζεται το κοριτσακι και εσυ βγαζεις το χαρτομαντηλο με ακουαφορτε που εχεις ηδη, για να σκουπισεις το παιδι καθως ο προεδρος φοραει την γκαντεμικο μαυρο κοστουμι μετα απο 5 συνεχομενα λεπτα αφου χειροκροτησω εγω εσενα και εσυ εμενα θα σηκωσουμε τα χαρτονακια μας. το δικο μου θα το φερω απο το σπιτι. το δικο σου θα το εχω κολλησει στη διπλανη καρεκλα. οχι στην 3, στην 5.

το δικο μου θα γραφει save coach fotis και το δικο σου kus & lolis must leave η κορη σου θα εχει ενα μικροτερο που θα γραφει i love AEK και στο ημιχρονο θα το αλλαξει με το i love nikos zisis στο ημιχρονο θα σηκωσω το ashton θεε, παρε την καε για να θορυβησω τη διοικηση. προς το τελος της πρωτης περιοδου μπορεις να βγαλεις φωτογραφιες. αμεσως μετα θα αρχισω να βριζω τον dik που καπου εκει θα ειναι και εσυ θα παρεις το μερος του για να αναψουν τα αιματα.

θα εχω φερει και κερμιτ που θα τον εχω βαλει διπλα μου. και θα αρχισω να σε βριζω για τις κωλοτουμπες που κανεις και εσυ θα φωναζεις να με βγαλουν εξω τον μπεκρη και x-junky που ανακαλυψε την ομαδα απο το αλεξιπτωτο. γινεται τζερτζελες, τραβαμε την προσοχη των καμερων, οι αντιπαλοι μας χαζευουν και δεχονται ποντους απο τον περο αντιτς που δεν τον μαρκαρει κανεις και μετα απο συνεχομενα αστοχα τριποντα παιρνει τα ριμπαουντ μονος του και ξαναδοκιμαζει και ο γλυνιαδακης που κανει 14 φαουλ σε 2 λεπτα που δεν τα βλεπουν οι διαιτητες.

μετα αφου εχουμε πετυχει αυτο που θελουμε, γινομαστε παλι αδερφια καθως ολοι για μια αεκ ζουμε και πανω απο ολα ο δικεφαλος. η κορη σου χαμογελαει και αρχιζει να φωναζει αεκ ολε ολε, αεκ ολε, δικεφαλε τρελαινομαι, παρασυροντας μας σε τρελο κεφι αλλαζουμε θεσεις, για να νομιζουν οι αντιπαλοι οτι ηρθαμε περισσοτεροι. μην ξεχασεις να παρεις το χαρτονακι σου. την κορη σου θα τη στειλουμε στον χατζηγεωργιου να της παρει συνεντευξη κανοντας αιχμηρες και καυστικες ερωτησεις τυπου "τι ομαδα εισαι", "που ειναι ο μπαμπας", "πως αισθανεσαι σημερα εδω", "η μαμα σε βλεπει τωρα" "πιστευεις οτι επρεπε να ενωθει το ευρωπαϊκο μπασκετ" κλπ βγαλε φωτογραφιες και θα αρχισουμε οϊ οϊ ο κλπ ακολουθως θα φωναξεις: αεκαρα εγω: ομαδαρα στο ημιχρονο θα παμε εξω να αγορασουμε απο 10 κοκα κολες ο καθενας.

μη ρωτας, θα σου πω μετα. don't forget: μονο τη μια θα πιεις. στο τριτο δεκαλεπτο που συνηθως ειναι το χειροτερο μας θα κανουμε συντονισμενη επιθεση στη διαιτησια. θα πεταξουμε τις 3 απο τις 10 κοκα κολες. το ματς θα διακοπει, θα γινουν συστασεις απο τα μεγαφωνα και η ομαδα θα εχει κερδισει χρονο. η κορη σου κατεβαινει στο γηπεδο και για να περασει η ωρα, ριχνει σουτ. κανει 4/4 τριποντα και φωναζει τον κους να της δινει τη μπαλα. στο σημειο αυτο, βγαζεις φωτογραφιες για να αποδειξεις σε βαρυσημαντο αρθρο σου ποσο καλη εδρα ειναι το γαλατσι και τον ρολο του ενωσιτικου κοσμου στη μεγαλη νικη.

ηδη το ματς εχει παρει φωτια. ο λαλακης θα χασει και παλι 2 βολες. πεταμε απο 1 κοκα κολα. τον πετυχαινει ενας απο τους 2 ( καλυτερα και οι 2 βεβαια ) και ο κοουτς κατσικαρης τον αποσυρει για να παει στο ιατρειο. η πρωτη μεγαλη συμμετοχη του γιαννη κακιουζη ειναι γεγονος. βγαζεις φωτογραφιες για να αποδειξεις σε βαρυσημαντο αρθρο σου οτι ο αθλητισμος δεν πρεπει να εχει χουλιγκανους στο γηπεδο οι επομενες 2 κοκα κολες προσγειωνονται στον νταβορ κους που ακολουθει τη μοιρα του λαλακη. η πρωτη συμμετοχη του παπανικολαου ειναι γεγονος αφου πια καταφεραμε να βαλουμε τους παικτες που θελουμε στο παρκε αρχιζουμε την ολα. θα σηκωνεσαι μια εσυ και μια εγω και μια η κορη σου. προσοχη στο συντονισμο. να του δειξεις του παιδιου αποβραδις να ξερει. θα ξεκινησουμε μολις δωσω το παραγγελμα λιγο πριν το ξεκινημα της 4ης περιοδου, θα κατεβω στο κεντρο του γηπεδου. ναι ρε, εχω μιλησει με την καε θα σηκωσω τα χερια και θα κανεις το ιδιο ( μη βγαλεις φωτογραφιες, δεν επιδιωκω την προβολη ) και ....παμε!

ΑΕΚ - ΑΕΚ -ΑΕΚ -ΑΕΚ - ΑΕΚ κλαπ κλαπ κλαπ, θα χειροκροτησουμε αλληλους. ξανααλλαζουμε θεσεις και τους ξεραινουμε ολους για το πως ο φανατικος κοσμος της αεκ ερχεται στο γηπεδο μονο και μονο για 10΄ για να στηριξει την ομαδα το ματς εχει γινει ηδη γιορτη, το εχουμε καθαρισει. επειδη ομως το πρωταθλημα συνεχιζεται και πρεπει να παρουμε μετρα, θα πεταξουμε απο 3 κοκα κολες 1:30 πριν απο τη ληξη γιατι ο κοραξ δεν εδωσε βηματα στους αντιπαλους ( που δεν ηταν αλλα επρεπε να παιξει λιγο εδρα ο αλητης ) εκει θα εχουμε παλι διακοπη, συστασεις απο τα μεγαφωνα, θα ερθει σε σενα ο χατζης ως αρχηγος να σε παρακαλεσει να με ηρεμησεις, εσυ θα μου πεις να κατσω κατω, εγω θα σε πω τσατσο του φιλιππου και τοτε βγαζεις φωτογραφιες για να αποδειξεις σε βαρυσημαντο αρθρο σου οτι η διοικηση δεν εχει ερεισμα στον κοσμο.

τελοσπαντων με τις διαβουλευσεις, ο ταξιαρχος της αστυνομιας θα ζητησει να αποχωρησω απο το γηπεδο. 15 διμοιριες ματ θα μπουν μεσα και θα ζωσουν περιμετρικα το σταδιο. ο προπονητης της μεντ ως πονηριδης θα κατευθυνθει στα αποδυτηρια για να προκαλεσει την οριστικη διακοπη υπερ της ομαδας του. τοτε πετας την κοκα κολα σου να τον αποτρεψεις. ξαναπαει, τοτε πεταω και εγω μια δικια μου. ξαναγυρναει στον παγκο. προσοχη. εχουμε πεταξει 8 κοκα κολες μεχρι τωρα. μετρας οτι εχουμε απο 2. αν θες πιες τη μια. ο προεδρος φιλιππου προσπαθει να μεταπεισει τον ταξιαρχο να μη με βγαλουν εξω. εσυ βγαζεις το εντυπο που εχεις εκτυπωσει απο το προηγουμενο βραδι με τα συνολικα στατιστικα επεισοδιων και εκκενωσεων γηπεδου που δειχνουν ολοφανερα πως στα 10 ντραβαλα, μολις 0,3 φορες εχουν βγει εξω οπαδοι. βγαζεις φωτογραφιες για να αποδειξεις σε βαρυσημαντο αρθρο σου πως οταν πραγματικα θελει, η διοικηση ειναι κοντα στους οπαδους.

ηδη εχει περασει μιση ωρα απο τοτε που εγινε η διακοπη. ηρεμουμε ολοι αλλα αναβω καπνογονο. δεν το πεταω μεσα και το κραταω απλως. βλεπω ενα στραβο καθισμα και σκεπτομαι να το καταστρεψω τελειως ωστε να το κανουν σωστα απο την αρχη. βγαζεις φωτογραφιες για να αποδειξεις σε βαρυσημαντο αρθρο σου οτι η διοικηση ειναι ανικανη να προστατευσει τα λεφτα του φορολογουμενου πολιτη να θυμασαι: μας μενουν ακομα 2 κοκα κολες. επειδη αρχιζουμε και βαριομαστε, αφηνουμε το ματς να τελειωσει.

οι παικτες μαζευονται για να μας χειροκροτησουν αλλα δεν μας βλεπουν πουθενα. ειμαστε ηδη διπλα τους και τους αγκαλιαζουμε, τους φιλαμε, ζηταμε φανελες, αυτογραφα, βγαζουμε φωτογραφιες και σηκωνουμε τον ζηση στα χερια. ( ειναι ο πιο ελαφρυς ) τρελο το πανηγυρι, ο dj μερακλωνεται και βαζει πεγκι ζηνα, ο dik κατεβαζει 2 μπουκαλια τεκιλα και 20 σφηνακοποτηρα ( τα εχουμε βαλει στα αποδυτηρια απο το προηγουμενο βραδι ) και οσο εσυ ζητας απο τον μπορουση να κοψει το διχτακι να το κρατησεις για ενθυμιο, στις 2 δικες μου κοκα κολες εχω βαλει το καινουριο φαρμακο ολικης επαναφορας σε 28'' by christo tzekos και κερναω νιτσεβιτς και πελεκανο.

η κορη σου δεν χανει ευκαιρια και κανει παρεα με τον γιο του σωτηρη νικολαϊδη. ολοι λενε πως οταν αυτα τα παιδια μεγαλωσουν, θα ταιριαζουν πολυ. βγαζεις φωτογραφιες για να αποδειξεις σε βαρυσημαντο αρθρο σου το ποσο ωραιο ειναι το μπασκετ και τη γιορτη που ειχαμε στο γαλατσι και οτι αυτοι που δεν ηρθαν εχασαν. τα φωτα σβηνουν και εμεις κουρασμενοι απεξω αλλα περηφανοι για τη νικη της ομαδας στην οποια ειχαμε αποφασιστικη συμβολη.

τοτε βγαζεις τις 2 τελευταιες κοκα κολες και τις πινουμε να δροσιστουμε. ετσι λοιπον αδερφε μου νικο με τη φιεστα που θα κανουμε, με ενα σμπαρο 10 τριγωνια

1. η ομαδα θα εχει νικησει χαρη σε εμας

2. οι διαιτητες θα στρωσουν

3. οι αντιπαλοι θα φοβηθουν

4. οι λολις και κους φευγουν με την πρωτη πτηση

5. θα εχεις υλικο για τα αρθρα σου

6. ο καντινιερης θα εχει πουλησει 10 κοκα κολες ( απο το τιποτα ειναι καλυτερο )

7. οι τηλεορασεις θα εχουν υλικο να προβαλλουν και θα ανοιξει νεος κυκλος με θεμα τη βια στα γηπεδα

8. η διοικηση θα εχει προβληθει

9. ο κοουτς φωτης θα περασει απαρατηρητος και νικητης

10. το γαλατσι θα ψηφιστει ως η καλυτερη εδρα



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια