Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2006

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ROUND 2

Αφου ειχαμε και εκει δευτερο γυρο ας κανω μερικα συμπληρωματικα σχολια:

Καταρχην για το 42%.

Συμφωνω απολυτως.

Δεν υπαρχει λογος να πηγαινουμε σε επαναληπτικους γυρους και ξαναμανα ψηφοφοριες, καμερες, εκλογικα περιπτερα, αφισες, αυτοκολλητα, επιστολες,

Ολο το μεγαλο παζαρι και τις «δημοκρατικες συμμαχιες», ηλιθεις εκδηλωσεις συγκεντρωσης των ψηφοφορων και το τηλεοπτικο παρτι που συνεπαγεται.

Στο κατω της γραφης μιλαμε για θεσμους και αξιωματα που φοροεισπραττουν, φτιαχνουν καμια πλατεια και βαζουν καποιον καδο απορριματων. Δεν χρειαζεται να τους τρωμε στη μαπα 2 συνεχομενες Κυριακες.

Ενας από τους πιο σημαντικους που υπαρχει αποστροφη στους πολιτικους ( ασχετα να τελικα αυτους ψηφιζουμε ειτε λογω συμφεροντος ειτε γιατι δεν υπαρχει τιποτα άλλο στον οριζοντα ) είναι η γλωσσα. Αδεια και πομφωδης.

Εν προκειμενω μου κανει τρομερη εντυπωση πως στις εκλογες ολοι νικανε.

Ολοι θριαμβευσαν και ολοι εκαναν σκονη τους αλλους.

Δεν το ρωταω, γιατι φυσικα και μας περνανε για ηλιθιους.

Το αποτελεσμα των δημοτικων εκλογων εχει 2 οψεις.

  1. Η ΝΔ εχασε δυναμεις αλλα όχι πολλα πραγματα. Οπερ μεθερμηνευομενον ότι απολαμβανει ακομα της εμπιστοσυνης των ψηφοφορων. Το ΠΑΣΟΚ, ανεβηκε αλλα όχι τοσο πολύ ώστε να φωναζει ότι ανατραπηκε η κατασταση, εδώ και τωρα εκλογες και λοιπα χαζοχαρουμενα.
  2. με τοση αποχη αλλα και «αντιφατικα» αποτελεσματα ( πχ. Υπερνομαρχια στη Φωφη και ο δημος στον Κακλαμανη ) αλλα και τις συνεργασιες μεταξυ των κομματων όπως και οι διαφοροι «ανταρτες» ( σιγα ρε δημοσιογραφισκοι, σιγα την ανασταση του Βελουχιωτη. Ακου κει. «ανταρτες…») μπορουν να δειξουν απλως μια ταση. Μια ενδειξη για να το πω και λιγο αστυνομικα. Ουτε ο Καρατζαφερης σε εθνικες εκλογες θα παρει 8% στη Σαλονικα.

Επομενως βαρυγδουπα πολιτικα συμπερασμα δεν μπορουν να βγουν.

Χαβαλε εκλογες, χαλαβαλεδες υποψηφιοτητες και ακομα πιο χαβαλες ψηφοφορια.

Προσωπικα;

Στον συνδιασμο που διαλεξα, ότι γυναικα υπηρχε τη σταυρωσα, που ουτε καν ηξερα τα ονοματα τους και ουτε και τωρα τα θυμαμαι.

Κριμα.

Επρεπε να τις ειχα σημειωσει.

Τωρα που θα ζητησω καποια εξυπηρετηση;

Μισες δουλειες κανω….



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια