Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2006

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

Μια και εχουμε προεκλογικη περιοδο πιστευω ότι λιγο ως πολύ όλα τα κομματα λενε τα παρακατω:
Στο κόμμα μας, πραγματοποιούμε παντα αυτό που υποσχόμαστε. Μόνο οι ανόητοι θα μπορούσαν να πιστέψουν ότι δεν αγωνιζόμαστε κατά της διαφθοράς και της ασυδοσιας. Διότι, ένα είναι βέβαιο για μας: Η τιμιότητα και η διαφάνεια είναι προϋπόθεση για να πετύχουμε τους στόχους μας για την βελτιστοποιηση της ζωης των πολιτων.

Αποδεικνύουμε ότι πλανάται όποιος πιστεύει πως οι μαφιόζοι θα συνεχίσουν να μετέχουν στην κυβέρνηση όπως στο παρελθόν που καπηλευοταν την εξουσια και διενειμαν σε ημετερους το δημοσιο χρημα. Διασφαλίζουμε, χωρίς ίχνος αμφιβολίας, ότι η κοινωνική αρωγη και η δικαιοσύνη, θα είναι ο κύριος σκοπός της διακυβέρνησής μας.

Παρά ταύτα, υπάρχουν ακόμα καποιοι που πιστεύουν πως θα είναι δυνατόν να εξακολουθεί κανείς να κυβερνά με παλαιοπολιτικά τερτίπια, με ψευτολαϊκισμους και τηλεοπτικες φλυαριες όπως γινεται σημερα.

Όταν αναλάβουμε την εξουσία, θα κάνουμε το παν ώστε να τεθεί τέρμα στις προνομιακές καταστάσεις στην ατιμωρησια και στην ευνοιοκρατία δεν θα επιτρέψουμε σε καμιά περίπτωση να πεθάνουν της πείνας τα παιδιά μας, να είναι ανεργα και χωρις να εχουν ένα μελλον με προοπτικη. Θα πραγματοποιήσουμε τα σχέδιά μας ακόμα και να στερεψει ο Μαραθωνας! θα ασκήσουμε την εξουσία ώσπου να καταλαβετε ότι τα παντα εχουν αλλαξει…

Τωρα μπορειτε να διαβασετε από κατω προς τα πανω….



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια