Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2006

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΜΕ!!!

Το ξερατε δεν λεω.
Απλως θετω και μια επιστημονικη τεκμηριωση.
ΧΟ ΧΟ ΧΟ !!!

Μια και σε λιγο καιρο ( το πώς θελω να αυτοπαρηγορουμαι είναι δικαιωμα μου!!! ) μπαινουμε σε mode χριστουγεννων ας κανουμε μια μινι προθερμανση Υπαρχουν περιπου 2 δις παιδια στον πλανητη. Εφοσον ο αη βασιλης βλεπει μονο τα παιδια των χριστιανων, θα πρεπει να κανει τα χατηρια σε 378 εκατομμυρια. Αν βαλουμε ένα μεσο ορο 3 παιδια ανα σπιτι τοτε ο αη βασιλης θα επισκευθει περι τα 114 εκατομμυρια σπιτια Ο αη βασιλης εργαζεται για 31 ωρες χριστουγεννων ( διαφορετικες χρονικες ζωνες της γης ) και υποθετουμε ότι ταξιδευει από την ανατολη στη δυση και χρειαζεται να κανει 970 επισκεψεις το δευτερολεπτο.

Επομενως για κάθε σπιτι εχει γυρω στο 1/1000 του δευτερολεπτου για να παρκαρει το ελκηθρο, να βγει εξω, να μπει στο σπιτι, να αφησει τα δωρα, να βγει και να ξεκινησει για το επομενο Εστω ότι είναι ετσι σχεδιασμενη η διαδρομη ώστε να μην είναι τεθλασμενη αλλα συνεχης πορεια και πιανει ολη τη γη. Αρα για 114 εκατ στασεις σε ένα ταξιδι 1.211.200.000 χλμ η ταχυτητα του αη βασιλη θα πρεπει να πιανει τα 754 χιλιομετρα το δευτερολεπτο. Ας δουμε και λιγο το φορτιο. Εστω ότι κάθε παιδι παιρνει ένα κουτι με βαρος ισο οσο του κουτιου της μονοπολης.

Τοτε το ελκυθρο κουβαλαει πανω από 500.000 τονους. Ακομα και αν ο αη βασιλης ειχε σουπερ ταρανδους που σηκωναν 10 φορες παραπανω βαρος από έναν απλο ταρανδακο τοτε μιλαμε ότι θα χρειαζοταν 360.000 από δαυτους Οσο για το συνολικο βαρος ολου του φορτιου? Φτασαμε στους 600.000 τονους Και παμε στο πορτοκαλαιοζουμε με αρωμα χταποδι: 600.000 τονοι για 754 χλμ το δευτερολεπτο απορροφουν 14,3 τετρακις εκατομμυρια joules που σημαινει ότι οι ταρανδοι θα καιγονταν επι τοπου και ολοκληρο το κοπαδι θα γινοταν το ολοκαυτωμα του σουλιου σε 4,26 εκατομμυριοστα του δευτερολεπτου ή αλλιως όταν θα φτανει μολις στο 5 ο σπιτι ουτε ο ιδιος θα τη γλιτωνε: εστω ότι ζυγιζει 125 κιλα.

Με επιταχυνση των 754 χλμ ανα δευτ, θα δεχοταν φυγοκεντρη 17.500g και θα καρφνονταν στο ελκυθρο με περιπου 1.600.000 κιλα δυναμης και θα ελιωναν όλα τα κοκκαλα και τα ζωτικα του οργανα και θα ειχε μετατραπει σε μπαλακι του σουμπουτεο.

Επομενως μην το ψαχνετε. Ακομα και αν υπηρξε ο αη βασιλης, τωρα πια είναι νεκρος….



1 Λογομαχιες:

gaidara είπε...

ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!! (απορώ που πέρασε ασχολίαστο)

Το παραμύθι πρέπει να μένει ζωντανό... αλλά με τι κόστος?

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια