Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

 

Ναι, βεβαίως, το σκέφτηκα πάρα πολύ καλά!

Αυτούς θα ψηφίσω γιατί έλαβα πάρα πολύ σοβαρά υπόψη μου τη στάση της ένδοξης αριστεράς το διάστημα 2019-2023.

Δεν δέχομαι να ακούσω κουβέντα για το 2015-2019 καθώς είχαμε μνημόνια και τα παιδιά της αριστεράς δεν φταίνε. Σε τίποτα.

 

Όχι, όχι, μην προσπαθήσεις να μου αλλάξεις γνώμη.

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ! Μόνο αυτό! Τίποτα άλλο!

 

Εξηγώ και είμαι σίγουρος πως θα σε πείσω:

 

1.   Καταψηφίσαμε όλα τα εξοπλιστικά προγράμματα της χώρας μας. Ραφάλ, φρεγάτες, τα πάντα. Τι τη θέλουμε την Εθνική Άμυνα;

2.   Καταψηφίσαμε όλες τις στρατηγικές συμφωνίες. Με Γαλλία, Αμερική και Σαουδική Αραβία. Γιατί να έχουμε συμμάχους;

3.   Καταψηφίσαμε τον φράκτη στον Έβρο. Τα σύνορα είναι άχρηστα. Για αυτό και μπράβο του, ο Παπαδημούλης προσπάθησε να περάσει τροπολογία στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο για να μπλοκάρει την ευρωπαϊκή χρηματοδότηση του. Εσύ να τον πληρώσεις τον φράκτη άμα τον θέλεις φίλε μου! Εσύ ο νοικοκύρης.

4.   Είμαστε υπέρ των φτωχών και των αδυνάτων. Για αυτό άλλωστε καταψηφίσαμε τη μείωση του ΕΝΦΙΑ, το market pass, τη στεγαστική πολιτική για τα νέα ζευγάρια, τη φορολόγηση των υπερκερδών των εταιρειών ενέργειας, το καλάθι του νοικοκυριού και τις αποζημιώσεις του Ιανού. Και καλά κάναμε αφού λεφτά υπάρχουν.

5.   Εμείς φέραμε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς τον Μάιο του 2017. Δεν σε χάλασαν!

6.    Σου βάλαμε φόρους και πάλι φόρους και άλλους φόρους και για να μην ξεχαστείς,  πουλήσαμε τα δάνεια στα funds για να σε κυνηγάνε εσένα σήμερα. Το είπε και ο λατρεμένος Γιώργος Κατρούγκαλος χθες. Τον ελεύθερο επαγγελματία θα τον γδάρουμε με 20% επιπλέον φόρο.

7.   Βεβαίως και είμαστε υπερ της καθαρότητας και της διαφάνειας. Για αυτό και κατεβάζουμε τον Νίκο Παππά ως βουλευτή, παρά την καταδίκη του με 13-0 ψήφους από το ειδικό δικαστήριο. Η φράση του Καλογρίτσα στον Πολάκη «είσαι βουλευτής με τα λεφτά μου» κρίνεται ως υπερβολική.

8.   Γουστάρουμε Παύλο Πολάκη γιατί βρίζει τον Διονύση Σαββόπουλο που έχει το θάρρος της γνώμης του,  έλεγε πως πρέπει να μπουν οι πολιτικοί του αντίπαλοι στη φυλακή για να κερδίσει τις εκλογές, που έκραζε τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο, που ζήτησε την απαλλοτρίωση σχεδόν όλων των προβεβλημένων δημοσιογράφων. Αυτά είναι τα σωστά πράγματα.

9.   Γιατί ναι ρε αδερφέ, δεν τη γουστάρουμε την κανονικότητα γιατί δεν μας συμφέρει. Καλά τα είπε η Έφη!

10.              Αγαπάμε την πατρίδα μας για αυτό και στο Ευρωκοινοβούλιο οι Αρβανίτης και Κούλογλου υπέβαλλαν ερωτήσεις για το «νεκρό παιδί» στον Έβρο. Όλοι κλάψαμε τη νεκρή μικρή Μαρία.  Εμείς φωνάζουμε για διαλέξεις τον Ιάσωνα για να μας εξηγήσει πόσο επαίσχυντοι δολοφόνοι είναι οι Λιμενικοί που πνίγουν τον κόσμο στη θάλασσα.

11.              Για τον Αλέξη μας είπε καλά λόγια ο Ερντογάν. Δεν είπε για τον Μητσοτάκη!

12.              Εμείς φτιάξαμε επαύλεις σαν τη Μόρια και την Ειδομένη. Ο Μητσοτάκης τι έκανε;

13.              Μια χαρά είχαμε παρατήσει και τα τρία ναυπηγεία της χώρας μας κλειστά. Τι τα ήθελαν και τα άνοιξαν;

14.              Δείτε ποιοι μας ψηφίζουν και ποιους στηρίζουμε ως αριστερά. Τους Ρομά, τους Ρουβίκωνες, τον σύντροφο Κουφοντίνα και την αληθινά επαναστατική 17 Νοέμβρη, τους Πακιστανούς, τους Σκοπιανούς, τους Αφγανούς, τους Τούρκους, τους φυλακόβιους, τους αναρχομπάχαλους,  τις ΜΚΟ. Είμαστε απόλυτα συνεπής ως προς την ιδεολογία μας. Ακόμα και για την φυλάκιση του Φρέντυ Μπελέρη στην Αλβανία, δεν είπαμε κουβέντα. Τι μας νοιάζει;

15.              Πανεπιστημιακή αστυνομία δεν θέλουμε. Πανεπιστήμια που να λειτουργούν για τη μόρφωση των παιδιών μας δεν θέλουμε. Την καταστροφή τους από τους αντιεξουσιαστές την υπερασπιζόμαστε και τους καλύπτουμε. Ιδιωτικά πανεπιστήμια δεν θέλουμε. Άσχετα αν σε αυτά στέλνουμε τα παιδιά μας. Εμείς είμαστε αριστεροί.

16.              Δεν θέλουμε να μιλήσουμε για το μέλλον. Για την ανάπτυξη, την πρόοδο, τις μεταρρυθμίσεις και τη βελτίωση της ζωής μας. Προτιμούμε τις υποκλοπές, τα Τέμπη και τη Μαρέβα. Αυτά μας κάνουν. Θέλουμε να στήσουμε άλλη μια Novartis. Είναι πολύ μικρής σημασίας η λεπτομέρεια πως ο βασικός τότε μάρτυρας Μάξιμος Σαράφης – Φιλίστωρ Δεστεμπασίδης δηλαδή -  συνελήφθη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και τραπεζικές απάτες. Who cares ?

17.              Ψηφίζουμε αριστερά γιατί σε όλα ήταν υπερ και κατά. Στην πανδημία κάναμε τα εμβόλια αλλά δηλώναμε και αντιεμβολιαστές. Είμαστε άθεοι αλλά φωτογραφιζόμαστε με λαμπάδες στην Ανάσταση. Και με την Ευρώπη και με τον Πούτιν. Και να βάλουμε φόρους και να εξαφανίζουμε τον ΦΠΑ από τα τρόφιμα, άσχετα αν στην Ισπανία το μέτρο απέτυχε. Και με το όχι στο πιο γελοίο δημοψήφισμα όλων των εποχών και με το ναι αμέσως μετά. Είμαστε με όλα και μπράβο μας

18.              Αποδείξαμε πως δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα παιδιά της Χρυσής Αυγής. Ιστορικά άλλωστε ο εθνικοσοσιαλισμός του σύντροφου Αδόλφου ήταν ρεύμα της Αριστεράς. Στην πάνω και κάτω πλατεία μια χαρά συνεργαστήκαμε. Κάναμε να τους βρούμε αίθουσα για να δικαστούν 4 χρόνια. Μαζί ρίξαμε τον Σαμαρά με την Προεδρία της Δημοκρατίας. Δεν υπογράψαμε την τροπολογία για το μπλόκο Κασιδιάρη. Που είναι το πρόβλημα σας δηλαδή;

 

Με όλα τα παραπάνω λοιπόν ψηφίζω Σύριζα και Αλέξη  Τσίπρα.

Για ένα εφιαλτικό παρόν και ακόμα χειρότερο μέλλον.



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια