Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022

EXPERIENCE PARK ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

 

Ως πρώτη ανάρτηση της χρονιάς, θέλω να έχει κάτι ευχάριστο, χαρούμενο και σπουδαίο.

Τι καλύτερο από το experience park στο Ελληνικό!

Ένα πραγματικό στολίδι !

Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα στην Ελλάδα !

Είναι ένα πάρκο με όλα τα δέντρα στολισμένα, με φωτισμένες αψίδες, με φωτεινές στήλες που χάνονται στον ουρανό, με φυτά και διαδρόμους, με υπαίθρια όργανα γυμναστικής, με 5 καντίνες για να πάρεις αμέσως ότι κάψεις στο περπάτημα, με εξαιρετικά άνετα υπαίθρια καθίσματα, με συντριβάνι που αλλάζει δέκα χρώματα, με καθαρίστριες να περνάνε συνέχεια, με προβολείς, με μουσική στα ηχεία, με τεράστιο χριστουγεννιάτικο δέντρο και με λιβάδι με απλωμένες λάμπες !

Ουφ, νομίζω πως όλα τα είπα!

Δεν είναι τρομερά μεγάλο, φαντάσου περίπου 3 φορές η αλάνα του Ζαππείου. Όμως επειδή κάθε γωνιά είναι διαφορετική, με φωτογραφίες και χαλαρό περπάτημα υπολόγισε ότι χρειάζεσαι μια ώρα. Προσωπικά έκατσα δύο ώρες και πολύ το χάρηκα.

Να πας μέχρι την επόμενη Κυριακή γιατί μετά θα αποσυρθούν τα χριστουγεννιάτικα και θα μείνει σκέτο πάρκο.

Μετά τον θαυμασμό και την έκσταση μου προέκυψαν και άλλες σκέψεις.

·        Ευτυχώς που νικήθηκε κατά κράτος η αριστερή ιδεολογία. Θα το είχαμε στερηθεί.

·        Ευτυχώς που νικήθηκε η ιδεολογία του αριστερού φθόνου που αντιτάσσεται σε κάθε καλό για την πατρίδα και τους πολίτες.

·        Να βγει έστω ένας από αυτούς τους τρισάθλιους που έκαναν ότι μπορούσαν για να μη γίνει το έργο και να ζητήσουν συγγνώμη. Όπως οι σαλτιμπάγκοι και οι σαλταπήδες  που εφεύραν αρχαία, δάση, έκαναν αλλεπάλληλες αγωγές στο συμβούλιο της Επικρατείας, απεργία πείνας της πλάκας, που φώναζαν ότι το Ελληνικό είναι η ψυχή μας και δεν το δίνουμε και έκαναν συλλαλητήρια.

·        Αν έγινε αυτό το μικρό μαγικό πράγμα εκεί, φαντάσου τι θα είναι όταν το έργο θα ολοκληρωθεί. Παράδεισος !

·        Δεν είναι μόνο η αισθητική. Είναι οι θέσεις εργασίας. Τα έσοδα του κράτους από τον ΦΠΑ και τις ασφαλιστικές εισφορές. Είναι το αχούρι που μετατρέπεται σε μια όαση για τους πολίτες.

·        Θα το γράψω ξεκάθαρα και ας θυμώσει ο φίλος μου ο Μήτσος από τη Σαλόνικα: Ένα μεγάλο μπράβο στον Αντώνη Σαμαρά που το εμπνεύστηκε και άλλο ένα στον Άδωνι Γεωργιάδη που το ξεκόλλησε από τον βάλτο, λοιδωρήθηκε για τις μπουλντόζες και τελικά ο «τηλεβιβλιοπώλης» ήταν λεβεντιά.

Όχι μόνο αξίζει να πας αλλά θα το κατευχαριστηθείς.

Δεν έχει ξαναδεί τέτοιο χριστουγεννιάτικο πάρκο η Ελλάδα!

Στο κανάλι μου στο youtube ανέβασα και 4 βίντεο.

Μπορείς να τα δεις εδώ:





Αν δεν εμφανιζονται, αυτα ειναι τα λινξ 

https://www.youtube.com/watch?v=czZWkgGAkAg&ab_channel=%CE%93%CF%81%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%81%CE%B7%CF%82%CE%91%CE%BD%CF%84%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%BF%CF%85 

και 

https://www.youtube.com/watch?v=bDstj1skrdY&ab_channel=%CE%93%CF%81%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%81%CE%B7%CF%82%CE%91%CE%BD%CF%84%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%BF%CF%85

και 

https://www.youtube.com/watch?v=_zs2S5-VgWo&ab_channel=%CE%93%CF%81%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%81%CE%B7%CF%82%CE%91%CE%BD%CF%84%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%BF%CF%85

και 

https://www.youtube.com/watch?v=5pkMNZ7N2O0&ab_channel=%CE%93%CF%81%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%81%CE%B7%CF%82%CE%91%CE%BD%CF%84%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%BF%CF%85



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια