Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

Η ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ

 

Για να καταλάβεις την κουλτούρα μιας μεγάλης εταιρείας, χρειάζονται απλώς δυο κλικ. Το ένα για να μπεις στο site της εταιρείας και το άλλο για να ρίξεις μια ματιά στο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Από διαστροφική περιέργεια, το ομολογώ, μπήκα στο αντίστοιχο της Αττικής Οδού.

Για να σε βγάλω από τον κόπο, στο σερβίρω έτοιμο.

https://www.aodos.gr/etairiki-upeuthunotita/koinonia/

Είναι σχεδόν εξοργιστικό  πως μια εταιρεία που θησαυρίζει όλα αυτά τα χρόνια, δεν αποδίδει τίποτα! Μόνο κέρδη στους μετόχους της !

Έδωσαν 11 χιλιάρικα σε μια ΜΚΟ αγνώστων στοιχείων, έβαλαν τους εργαζόμενους τους να πληρώσουν για μια φιλανθρωπική δράση και θεωρούν πολύ σημαντικό ότι συμμετείχαν στο amber alert. Πω πω, τι μαγικό, στους πίνακες που ήδη έχεις για να ενημερώνεις για την κυκλοφορία, να γράφεις ότι «εξαφανίστηκε ο ταδε». Πραγματικά μιλάμε για την επιτομή της κοινωνικής ευαισθησίας !

Αμ το άλλο; Δώσαμε λέει υπολογιστές σε σχολεία, και είναι τόσο αοριστογραμμένο που είναι σαν να ντρέπονται που το έκαναν! Άσε δε, που μπορώ να υποθέσω ότι έδωσαν δύο υπολογιστές, σε δύο σχολεία. Ξοδεύτηκαν!

Τα υπόλοιπα που μπορείς να δεις είναι ανούσια με μηδενικό κόστος και είναι αισχρό πως μια εταιρεία που είχε το θράσος να ζητά αύξηση των διοδίων να μη δίνει ούτε ένα ποτήρι νερό σε ένα φτωχό άνθρωπο.

Μετά από αυτό που ζήσαμε πριν από λίγες ημέρες, ο πέλεκυς πρέπει να πέσει βαρύς και ασήκωτος ! Ας είναι πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης δια της βίας !

Αγαπητέ κύριε Πρωθυπουργέ, έπρεπε να είχατε δει το ανωτέρω λινκ πριν ζητήσετε 2.000 ευρώ αποζημίωση ανά εγκλωβισμένο αυτοκίνητο. Ένα ταληράκι στο κεφάλι έπρεπε να τους ρίξετε !  



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια