Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021

Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΛΑΧΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΕ

 

Βυθισμένος στην αιώρα μου στα Νησιά Γκαλαπάγκος, καγχάζω για την μοναδική ικανότητα της Ελλάδος να προσπαθεί να ενταφιάσει τους αρίστους.

Στην περίφημη χώρα του άφθονου φθόνου, δεν δικαιούσαι να ξεχωρίζεις, δεν πρέπει να είσαι κορυφαίος στον τομέα σου και δεν πρέπει να διακρίνεσαι και να προκόβεις.

Στην Εθνική μας Ομάδα στο Πόλο έχουμε έναν προπονητή από το 2014. Αυτός λέγεται Θοδωρής Βλάχος. Κρατάει την ομάδα μας σε υψηλό επίπεδο και τόλμησε ο άθλιος αυτός τύπος να φέρει και διακρίσεις στη χώρα μας!!! Ακούς εκεί!

Ολυμπιακοί Αγώνες: 2η θέση (2020)

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα: 3η θέση (2015)

Γουόρλντ Λιγκ: 3η θέση (2016, 2020)

Μεσογεακοί Αγώνες: 2η θέση (2018)

Φαίνεται πως στην Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος, αυτό δεν το θέλουν. Οπότε του έθεσαν το δίλημμα του ανθρώπου ή θα βρίσκεται στον πάγκο του Ολυμπιακού ή στον πάγκο της Εθνικής μας. Όχι και τα δύο όπως μέχρι σήμερα. Ο άνθρωπος απάντησε φυσιολογικά πως θα προτιμήσει τον Ολυμπιακό και οι άθλιοι δημόσιοι υπάλληλοι υπαναχώρησαν. Μέχρι του χρόνου λέει. Προφανώς για να περιμένουν μια αποτυχία και να τον διώξουν τον άνθρωπο.

Μερικές αυτονοήτες σημειώσεις :

·        Οι Αμερικάνοι έχουν ένα πάρα πολύ ωραίο ρητό. Όταν δουλεύει κάτι μην το πειράζεις. Πως τολμάς να θέτεις τέτοια διλήμματα στον αργυρό Ολυμπιονίκη;

·        Υπάρχει μήπως κάποιος καλύτερος του Θοδωρή Βλάχου και αδικείται;

·        Είναι προπονητής του Ολυμπιακού, του ισόβιου πρωταθλητή. Ο Ολυμπιακός ενισχύεται από τις κάρτες μελών των ποδοσφαιρικών τμημάτων, κάτι θα βάζει και ο Μαρινάκης, αγοράζει τους καλύτερους και για αυτό διακρίνεται σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μήπως υπήρχαν καλύτεροι Έλληνες παίκτες και δεν τους πήρε στην Εθνική λόγω του Ολυμπιακού; Χαλαρώστε, για πόλο μιλάμε!

·        Η Εθνική μας έχει υποχρεώσεις τα καλοκαίρια. Μέσα στη μέση της χρονιάς τι θα κάνει ο άνθρωπος, θα πετάει χαρταετό; Να πω πια ότι έχουμε τεράστια διασπορά παικτών και δεν προλαβαίνει να τους δει, να το καταλάβω. Ποιοι παίζουν πόλο σήμερα και πρωταγωνιστούν; Η Μεσόγειος και οι Βαλκάνιοι μαζί με την Ουγγαρία. Τα τελευταία 10 χρόνια, το champions league το έχουν πάρει Ιταλοί, Ούγγροι, Κροάτες, Σέρβοι και από μια φορά ο Ολυμπιακός και η θυγατρική της Μπαρτσελόνα, η Μπαρτσελονέτα. Άρα λοιπόν δεν είναι δύσκολο να παρακολουθεί τα τεκταινόμενα ο προπονητής της Εθνικής μας Ομάδας.  

Τι βλακείες είναι αυτές που κάνει η Ομοσπονδία; Αντί να τον αφήσουν τον άνθρωπο στην ησυχία του, να δοξάσουν το Θεό που μας έτυχε, του δημιουργούν προβλήματα;

Λυπάμαι που το γράφω αλλά εδώ ναι, χρειάζεται. Ένας υπουργός να πάρει ένα τηλέφωνο να ρίξει ένα μπινελίκι μπας και συνέλθουν στην Ομοσπονδία δεν θα έβλαπτε…  



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια