Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ


Μην ξεχάσουμε τα ζώα. Κορονοϊός, καραντίνα, μένω σπίτι, κράτα τα χρήματα για το σουπερ μαρκετ, να έχουμε να περάσουμε, να τη βγάλουμε, εμείς να είμαστε καλά στο αποστειρωμένο μας περιβάλλον από το οποίο πάντα θέλουμε να αποδράσουμε.

Τα ζωάκια του Θεού σε αποδέχονται και σε αγαπούν όπως είσαι. Κοντός, ψηλός, αδύνατος, χοντρός, αρτιμελής ή όχι, όμορφος, άσχημος, άσπρος, μαύρος, κίτρινος. Δεν τα νοιάζει.

Τα ζωάκια του Θεού δεν ξέρουν τι σημαίνει ψέμα. Όταν χαίρονται που σε βλέπουν, πραγματικά χαίρονται. Όταν σε αποστρέφονται ή σε φοβούνται, σου το δείχνουν εμφανώς.

Τα ζωάκια του Θεού δεν ξέρουν τι σημαίνει αχαριστία. Δένονται μαζί σου, αναγνωρίζουν το καλό που τους κάνεις και είναι μαζί σου μέχρι το θάνατο τους. Χωρίς όρους, χωρίς δήθεν, χωρίς ναι μεν αλλά.

Τα ζωάκια του Θεού μπορεί να έχουν φωνή αλλά δεν μπορούν να εκφραστούν με λέξεις. Ότι καταλάβεις και ότι μαντέψεις.

Τα ζωάκια του Θεού τα χρειαζόμαστε περισσότερο από όσο νομίζουμε. Αυτός που συμπεριφέρεται απάνθρωπα σε αυτά δεν θα διστάσει να το κάνει και στους ανθρώπους.

Στη δύσκολη εποχή που ζούμε, σε αυτές τις παράξενες μέρες, τα ζωάκια του Θεού δεν είναι βάρος αλλά πολύτιμη συντροφιά…0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια