Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

ΓΙΟΡΤΗ ΜΕ ΑΙΜΑ


Στην απίθανη χώρα της σήψης και της παρακμής, τη μια μεγάλη μας Εθνική γιορτή, της 25ης Μαρτίου τη γιορτάζουμε μια μέρα. Την άλλη μεγάλη μας Εθνική γιορτή, της 28ης Οκτωβρίου, τη γιορτάζουμε μια μέρα.

Το πολυτεχνείο το γιορτάζουμε τρεις !

Τι ακριβώς γιορτάζουμε ειλικρινά δεν καταλαβαίνω.

Σάμπως έπεσε η χούντα;

Όχι βέβαια, 7 μήνες μετά συνέβη αυτό πρώτα προδώσαμε την Κύπρο.

Μήπως ξεσηκώθηκε ο ελληνικός λαός;

Ούτε καν! Φοιτητές της Νομικής και του Πολυτεχνείου έκαναν μια προσπάθεια και σε τρείς μέρες μπούκαρε το άρμα από την κεντρική είσοδο και μας τελείωσε. Να ήταν κάτι λίγοι απέξω; Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών δεν ασχολήθηκε.

Να τιμήσουμε την κίνηση των παιδιών; Μάλιστα, καμία αντίρρηση! Ένα ντοκιμαντέρ στην τηλεόραση αρκεί.

Τρεις μέρες;;

Βλέπω πως το αντιεξουσιαστικό παρακράτος θορυβημένο από τις τελευταίες επιτυχίες της αστυνομίας και του υψηλού συμβολισμού ενέργεια να μπει στα υπόγεια της ΑΣΟΕ – που ακούστηκε, να εισβάλλει η Αστυνομία στο Πανεπιστήμιο -  ετοιμάζεται για αντεπίθεση.

Το ότι εξαρθρώθηκε μια τρομοκρατική οργάνωση τώρα, λίγο πριν τους «εορτασμούς» και λίγο πριν του Γρηγορόπουλου, δεν ήταν τυχαίο.

Βλέπω στις κινητοποιήσεις τους ότι χρησιμοποιούν και λαθρομετάναστες.

Τους δίνουν ένα κομμάτι ψωμί, τους δίνουν χώρο σε κατειλημμένα κτίρια και το αντάλλαγμα είναι να συμμετέχουν στο αντάρτικο πόλης.

Οι λαθρομετανάστες πέραν του ότι είναι κορμιά στο δρόμο και έτοιμος στρατός για καταδρομικές, έχουν και ένα άλλο χαρακτηριστικό. Είναι αναλώσιμοι.

Ποιος μου λέει ότι δεν θα τους φανατίσουν οι ΜΚΟ με «αλαχού ακμπάρ» ή με τη βοήθεια ουσιών, έτσι ώστε να αναγκάσουν τους αστυνομικούς να πυροβολήσουν για να έχουμε τον Πακιστανό Γρηγορόπουλο;

Οι λαθρομετανάστες και να απαλλοτριωθούν δεν έγινε και τίποτα. Θα τους κλάψουν με κροκοδείλια δάκρυα και θα βρουν αφορμή για αντίποινα, για κλάψες περί ακροδεξιού κράτους, περί χούντας, περί μπάτσων δολοφόνων για να συγκινήσουν όσους πέσουν στη φάκα.

Η ελληνική αστυνομία το ξηλώνει σταθερά το πουλόβερ. Και στα Εξάρχεια μπαίνει και στο Πανεπιστήμιο καθαρίζει τα σιχαμερά υπόγεια, και τρομοκράτες πιάνει. Μέχρι στιγμής αναίμακτα.
Όμως ας μην τρέφουμε αυταπάτες.

Βλέπουμε τον Σύριζα να είναι απροκάλυπτα στο πλευρό τους.

Βλέπουμε να προετοιμάζεται ένα κλίμα πολεμικό.

Πιστεύουμε ότι η κοινωνία έχει καταλάβει ότι η οργανωμένη αλητεία δεν έχει να κάνει με την ευημερία του κοινωνικού συνόλου αλλά είτε γεμίζουν την πλήξη τους άεργα πλουσιόπαιδα, είτε βρίσκουν νόημα ζωής τοξικά κουρέλια, είτε κάποιοι στρατολογούνται επί τούτου και οι καθοδηγητές καλοτρώνε στην υγεία των κορόιδων. Η κοινωνία ζητά από το κράτος να σταθεί στο ύψος του και να προστατεύσει τα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα της ελεύθερης μετακίνησης και πρόσβασης, της ασφάλειας, της πραγματικής παιδείας και όχι του φασισμού των μειοψηφιών, του νόμου και της τάξης.

Η ώρα που οι δύο κόσμοι, αυτός των νομοταγών πολιτών και των αλητών, αυτός των αστών του καθημερινού μόχθου και των άεργων άχρηστων, αυτός του νόμου και της τάξης και των ανθελλήνων βανδάλων, η ώρα λοιπόν που οι δύο αυτοί κόσμοι θα συγκρουστούν πλησιάζει…



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια