Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ


Η αλήθεια να λέγεται.

Η κυβέρνηση μέχρι στιγμής μπορεί στα οικονομικά να πηγαίνει θαυμάσια αλλά στο μεταναστευτικό παίρνει μηδέν. Δεν υπάρχει δικαιολογία, το πρόβλημα ήταν γνωστό και έπρεπε να είχαν λάβει τα μέτρα τους.

Ακόμα και με τον καινούριο νόμο δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν καταλαβαίνω δηλαδή, γιατί στην Ολλανδία το ξεσκαρτάρισμα γίνεται σε 15 μέρες και εμείς εδώ θέλουμε 6 μήνες;;;
Σημειώνω όμως ότι τους τελευταίους μήνες – μετά τις εκλογές δηλαδή -  μας έχουν έρθει 40.000 νοματαίοι ενώ η κυβέρνηση Σύριζα - πιθανώς τυχαίως – δεν πιέστηκε τόσο πολύ τα τελευταία χρόνια.

Δεν μπορεί να είμαστε τόσο ηλίθιοι και να μη θέλουμε να δούμε το προφανές. Η Ευρώπη έχει κλειστά τα σύνορά της! Κλειστά! Πάμε εμείς παρακαλώντας και λέμε κάτι κουκουνάρια και αόριστα ρομαντικά.

Η αριστερίζουσα εθνομηδενιστική θολοκουλτούρα του τίποτα, κάνει bullying σε κάθε  τοπική κοινωνία που αντιδρά με τις κλασικές ταμπέλες περί ακροδεξιών και φασιστών και λοιπά χαζοχαρούμενα.

Έχω λοιπόν να κάνω μια πρόταση.

Δίκαια πράγματα.

Όποιος ψευτοαλληλέγγυος και ψευτοπροοδευτικος νομίζει ότι δεν πρέπει οι τοπικές κοινωνίες να αντιδρούν στην εγκατάσταση των λαθρομεταναστών, προτείνω το εξής :

Να δημιουργήσει η κυβέρνηση μια υπηρεσία στην οποία θα δηλώνουν πόσους μπορούν να φιλοξενήσουν στα σπίτια τους. Σοβαρά το εννοώ, να δηλώσουν συμμετοχή με πραγματικά στοιχεία και όποιος πάει να κάνει φάρσα και πλάκα, να πληρώνει τρία χιλιάρικα πρόστιμο.

Επιπλέον  όχι απλώς να δηλώσουν ότι διαθέτουν τη στέγη τους αλλά να έχουν και την ευθύνη αν ο φιλοξενούμενος πάει και βιάσει ένα κοριτσάκι και γίνει άλλη μια Μυρτώ ή μαχαιρώσει μια γιαγιά για 5 ευρώ.

Να δούμε πόσοι θα δηλώσουν συμμετοχή σε αυτό το πρόγραμμα.

Είναι ωραία να βρίζεις τους άλλους και να κάνεις αφ υψηλού υποδείξεις όταν το πρόβλημα είναι μακριά από την πόρτα σου.

Για να δούμε, ευθύνη θα πάρεις;;;



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια