Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

ΤΣΑΤΣΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.



Σταθμός 1, 2011. Εκπομπή στον ΣΚΑΙ να εξυμνώ τους Οθωμανούς, ώστε να γίνω μισητός. Δεν υπάρχει κακή δημοσιότητα, άρα θα γίνω γνωστός. Μπουκάρω!

Σταθμός 2, 2012. Με βάση το στίγμα που έχω λανσάρει, ανήκω στην ΔΗΜΑΡ. Το ποσοστό εθνομηδενιστών στην ΔΗΜΑΡ είναι το υψηλότερο από όλα τα κόμματα. Όμως στη ΔΗΜΑΡ πηγαίνουν πολλοί πρώην ΠΑΣΟΚοι. Εγώ θα πάω αλλού. Ο ΣΥΡΙΖΑ φουσκώνει. Δεν βλέπεις τι γίνεται στο Σύνταγμα; Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ! Ζήτω. Τα κατάφερα.

Σταθμός 3. 2014. Χαζός είμαι να δεσμεύομαι από το κόμμα; Αποχωρώ και κρατάω την έδρα. Αφού εμένα ψήφισαν. Είμαι και ημίθεος, είπαμε. Ανεξαρτητοποιούμαι προς το παρόν και στο μέλλον θα πάω στο Ποτάμι του Σταύρου.

Σταθμός 4. 2015. Εδώ Ποτάμι! Δεν είναι δα και τόσο διαφορετικό. Άλλωστε το ποσοστό εθνομηδενιστών είναι πολύ μεγάλο στο Ποτάμι. Στα νερά μου είμαι. (στο μεταξύ, παρόλο που έφυγα από τον ΣΥΡΙΖΑ, ρίχνω την κυβέρνηση για να φέρω τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία – όχι, δεν είναι παλαβό αυτό που κάνω. Εσείς είστε οι παλαβοί που με ψηφίζετε). Φιλελέφτ εκεί, φιλελέφτ κι εδώ. [ Προσθήκη Suspect : Τόλμησαν και δεν με ψήφισαν για την κεντρική τους επιτροπή. Άντε γεια ρε ! ]

Σταθμός 5. 2018. Το Ποτάμι στέρεψε. Πάω στη ΝΔ. Αυτή είναι η δύναμη εξουσίας τώρα. Το ποσοστό εθνομηδενιστών δεν είναι τόσο υψηλό στη ΝΔ όσο ήταν στην ΔΗΜΑΡ, στον ΣΥΡΙΖΑ και στο Ποτάμι. Πού θα πάει, θα το πετύχουμε. Να, κάνω την αρχή. Βέβαια δεν πρέπει να τα λέω πολύ χοντρά τώρα. Να το πάω λάου-λάου. Μη μας πάρουν και με τις πέτρες. Εξάλλου πρέπει να εκλεγώ κι όλας! Εντάξει ρε παιδιά, «τα πρώτα χρόνια» είπα ότι ήταν καλοί οι Οθωμανοί. Προσέξτε, όχι «τους πρώτους αιώνες». Για 2-3 χρόνια τώρα θα μαλώνουμε. 400 έμειναν. Κανείς δεν είναι τέλειος. Ψήφο θέμε λέμε. Φιλελέφτ ψήφους έχει παντού.

Αναδημοσίευση από το Αντίβαρο -  Antibaro.gr



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια