Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

ΜΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΘΛΙΜΜΕΝΗ ΠΑΡΑΚΜΗ


Αρχίζω να παθαίνω ανοσία. Σε βαθμό που όταν πρωτοδιαβάζω την είδηση να μη δίνω ιδιαίτερη σημασία και μετά την τρίτη ανάγνωση θυμώνω. Ευτυχώς που έχω και αυτή την ηλεκτρονική γωνιά και μπορώ να γράφω. Για να θυμάμαι, για να στοχάζομαι, για να μη γίνω το αποσβολωμένο προβατάκι της αριστερίζουσας εθνομηδενιστικής θολοκουλτούρας του τίποτα.

Η παρακμή – με δική μας ευθύνη – στην Ελλάδα δεν έχει τελειωμό. Ειλικρινά, πιστεύω πως αυτή η χώρα έχει τελειώσει. Δεν υπάρχει καμία σωτηρία,  καμία ελπίδα και θα σωθεί όποιος μπορεί και σηκωθεί και φύγει από δω πέρα.

Έχουμε γίνει απολύτως άχρηστοι, ανίκανοι, και το όνομα «Έλληνες» δεν είμαστε άξιοι να το φέρουμε. Δεν έχουμε καμία σχέση με την ιστορία των προγόνων μας όσο και αν θέλουμε να πιστέψουμε τα παραμύθια των Βελόπουλων και των Λιακόπουλων για το ξεχωριστό Έθνος, η αλήθεια είναι αδυσώπητη και περνά από πάνω μας σαν τάνκερ και μας ισοπεδώνει.

Δεν θα κάνω μακρά ιστορική αναδρομή.  Δεν υπάρχει και λόγος. Όλα τα παρακάτω έχουν απόσταση λίγων ημερών.

Αν είσαι ΛΟΑΤΚΙ ακτιβιστής έχεις δικαιώματα. Ακόμα και αν μπούκαρες σε κοσμηματοπωλείο για ληστεία. Αν είσαι ένας αμετανόητος τρομοκράτης και έχεις γαζώσει κόσμο, παίρνεις άδειες από τη φυλακή και μεταφέρεσαι σε θέρετρο. Αν είσαι πατριώτης και σε εκτελέσει η Αλβανική αστυνομία εν ψυχρώ, τότε ας πρόσεχες. Οι ίδιοι άνθρωποι που χάλασαν τον κόσμο για τον Ζακ, είναι οι ίδιοι που δεν βγάζουν άχνα για τη σκύλευση του νεκρού από τις αλβανικές αρχές. Που είσαι μωρέ Ελλάδα που σήκωνες το ανάστημα σου και βρόνταγε ο τόπος ! Κορυτσά, Πόγραδετς, Αργυρόκαστρο, Χειμάρρα… Σήμερα οι Αλβανοί δεν αφήνουν ούτε τη δική μας ιατροδικαστική εξέταση ούτε επιστρέφουν τη σωρό του παλικαριού στους γονείς του.

Αν είσαι σήμερα αστυνομικός, δεν είναι πάρα πολύ καλή ιδέα. Θα σου επιτεθούν οι Ρομά με πέτρες καδρόνια και μάρμαρα. Θα σου επιτεθούν οι κουκουλοφόροι με ρόπαλα και μολότοβ. Θα έρθει ένας αλήτης και θα σε κλωτσήσει και να σε πετάξει έξω από το γραφείου του υπουργού παιδείας. Θα πας να πιάσεις έναν μεθυσμένο Αλβανό οδηγό και θα σου ορμήσει για ξύλο. Αναρωτιέμαι αν – ίσως στο καλύτερο κράτος του κόσμου – στην Αμερική συνέβαιναν αυτά τα περιστατικά, σε πόσα δευτερόλεπτα ο αστυνομικός θα τράβαγε όπλο; Σε 2, σε 3, σε 5; Στη γελοία χώρα μας που είναι μόνο για διακοπές, ο αστυνομικός πρέπει να ταπεινώνεται καθημερινά. Να τραυματίζεται. Να τον φωνάζουμε μπάτσο γουρούνι και δολοφόνο. Όταν όμως τον χρειαστούμε, σε 36 δευτερόλεπτα πρέπει να έρθει γιατί αλλιώς…. που είναι η αστυνομία;

Γιορτάσαμε την Εθνική Επέτειο του ΟΧΙ. Τη λέξη που ξεφτίλισαν οι Συριζαίοι με το δημοψήφισμα τους και την περήφανη διαπραγμάτευση τους. Ξανά μανά η ίδια καραμέλα από την εθνομηδενιστική θολοκουλτούρα του τίποτα. Εθνικιστικές οι παρελάσεις, φασιστικές οι παρελάσεις, αναχρονιστικές και ότι άλλο υποτιμητικό μπορείς να φανταστείς. Την ίδια ώρα που μια για πράξη υπέρτατου ηρωισμού που είχε κομβική σημασία στην έκβαση του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, στην άχρηστη χώρα μας η παρέλαση για την Εθνική Εορτή θεωρείται μίασμα και καύχημα μας είναι το Gay Pride. Μια τεράστια μορφή, ο στρατηγός Χαράλαμπος Κατσιμήτρος ( όχι ρε, δεν σου λέω ποιος είναι, γκουγκλισε το να ξεστραβωθείς ) μας είναι απολύτως άγνωστος και διάσημα είναι το Τζεησον Αντιγόνη και τα αγοράκια με λάτεξ που χαμουρεύονται μέσα στη μέση του δρόμου.

Η αθλιότητα και η παρακμή συνεχίζεται με την αποβολή των  6 μαθητών στο ΓΕΛ του Γέρακα επειδή τόλμησαν και τραγούδησαν το Μακεδονία Ξακουστή. Αχρείοι. Γεμίσαμε ελληνόφωνους ανθέλληνες.

Ο υπουργός Παιδείας, κ. Γαβρόγλου δήλωνε χωρίς ίχνος ντροπής, ότι το ….. ρωμαλέο φοιτητικό κίνημα πρέπει να προστατέψει τα Πανεπιστήμια από τις εφόδους των Οστρογότθων και τους εμπόρους ναρκωτικών. Θα έχουμε την παγκόσμια πρωτοτυπία να έχουμε ταυτόχρονα φοιτητές με πτυχίο και  μαύρη ζώνη στο κουνγκ φου. Ή να τους λέμε εν συντομία Νίντζα φοιτητές. Παρακολούθησα μια ομάδα με αλήτες να κάνουν κατάληψη στο γραφείου του υπουργού και δεν ήξερα ποιον να πρωτολυπηθώ. Ότι και να είναι ο Γαβρόγλου με τις ιδέες του. Όσο και χάλια να είναι το γραφείο του λες και κάνουν πάρτι οι κατσαρίδες. Δεν παύει να είναι ένας ηλικιωμένος άνθρωπος 71 ετών και άκουγα τα κωλόπαιδα να του μιλάνε με τρόπο που ακόμα και οι καμένοι χούλιγκαν των γηπέδων θα ντρέπονταν να ξεστομίσουν. Κοτζάμ αστυνομικός διευθυντής εκδιώχθηκε από ένα τσόγλανο και δεν συνέβη τίποτα. Δεν τον κατηγορώ τον άνθρωπο. Τι να κάνει; Να τολμήσει να εφαρμόσει το νόμο, να τον ξηλώσουν και να τον πουν φασίστα; Απλώς έφυγε. Ταπεινωμένος όπως και όλη η Αστυνομία.

Σε υπουργικό συμβούλιο ο ένας υπουργός ενωπίων όλων κατηγορεί τον άλλον για κλέφτη και μιζαδόρο και στην ψόφια χώρα μας δεν θροΐζει φύλλο.

Έχουμε μια πανεπιστημιακή σχολή στην Αθήνα. Τη Φιλοσοφική. Στην κοιτίδα του πολιτισμού, αυτή η σχολή θα έπρεπε να είναι η κορυφαία του κόσμου. Να έρχονται φοιτητές από κάθε σημείο του πλανήτη. Να σφάζονται οι καθηγητές για το ποιος θα διδάξει. Στη Φιλοσοφική Αθηνών, της χώρας που γέννησε μεταξύ άλλων τη φιλοσοφία. Αντ’ αυτού,  παρακρατικοί πεζοναύτες με το ευφάνταστο όνομα «Ρουβίκωνες» έχουν κάνει κατάληψη, άνοιξαν γραφείο για εγγραφές και κάνουν πάρτι. Όπως πάρτι κάνει η βρωμιά, η ασχήμια, οι καταστροφές και τα ναρκωτικά.

Θα μου πεις – και θα έχεις δίκιο – τι μπορεί να περιμένεις; Τι πολίτες μπορεί να βγάλει ένα Πανεπιστήμιο όταν έχει για καθηγητές τον Βαρουφάκη, τον Γαβρόγλου, τον Μάρδα, τον Κατρούγκαλο, τον Μαριά, την Ρεπούση, τον Μπαλτά, τον Παρασκευόπουλο και την Θεανώ Φωτίου;;

Αφού όλα πάνε υπέροχα, η κυρία Νοτοπούλου, υπουργός, πρώην καθαρίστρια στο Δήμο που δεν έπιασε σκούπα ούτε για 6 δευτερόλεπτα, έβαψε το υπουργείο της με κόστος 18.600 ευρώ [ ΣΣ. ‘Εγγραφο στη Διαύγεια ]. Ουρανοξύστη να έβαφε, λιγότερα θα πλήρωνε.

Η διαφθορά και η παρακμή σε όλο της το μεγαλείο. Πώληση του Ελευθέριος Βενιζέλος με 400 εκατομμύρια και μας το γύρισε πίσω η Κομισιόν ως απαράδεκτο. Τελικά το Ελ Βεν πωλήθη στην ίδια εταιρεία με 1,3 δις. Κανείς δεν ασχολήθηκε με το παρολίγον εθνικό έγκλημα.  Το ίδιο και με το Θριάσιο όταν ο αξιοθαύμαστος υπουργός κ. Σπίρτζης άλλαξε τους όρους της σύμβασης μετά την υπογραφή της, μειώνοντας το τίμημα στο μισό, από 20 εκατ σε 10, και τετραπλασιάζοντας τα τετραγωνικά δόμησης !!!!!!

Έκλεισε το Mega, κλάμα στα κοινωνικά δίκτυα από τους ίδιους ανθρώπους που το  έκραζαν νύχτα μέρα ως διαπλεκόμενο. Το Mega έφτιαξε καριέρες. Έκανε ανθρώπους διάσημους. Μοίρασε χρήμα, δόξα και προβολή. Δεν είδα καμία συναυλία συμπαράστασης, ούτε ανέβηκε κανείς στα κάγκελα. Για το έκτρωμα της ΕΡΤ, τη χειρότερη κρατική τηλεόραση όλων των εποχών, που έγραψε σε αγώνα χάντμπολ τα Σκόπια ως Μακεδονία και τους «μερικούς δεκάδες πολίτες» το κολοσσιαίο συλλαλητήριο,  θυμάσαι τι κλαυθμός και οδυρμός ακουγόταν καθημερινά.

Στην Ελλάδα που η Μακεδονία μας δεν θα είναι μια…

Από το 2005 που διατηρώ αυτό το blog, 14 συνεχόμενα χρόνια, δεν έχω γράψει ποτέ κάτι αντίστοιχο αλλά σήμερα θα κάνω μια εξαίρεση.

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ.

Υγ1. Ευτυχώς που υπάρχει και ο γίγαντας Πετρούνιας και μας χάρισε το παιδί ένα χαμόγελο σε αυτή τη ζοφερή πραγματικότητα…

Υγ2. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει Θεός και τι σχεδιάζει για αυτή τη χώρα. Ένα ισχυρό σοκ ή την ολοκληρωτική καταστροφή;



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια