Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΙΣΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

Είσαι ο Τσίπρας. 

Φέρνεις τον Μακρόν, αγκαλιές, φιλιά, αδερφέ Μανόλη, αδερφέ Αλέξη, τον πας στην Πνύκα, στο Σταύρος Νιάρχος, μιλάς στους επενδυτές, τους καλείς στην Ελλάδα, κερδίζεις τις εντυπώσεις. 

Μια μέρα μετά, σκάει το θέμα της Eldorado Gold που φαίνεται ξεκάθαρα ότι υπονομεύεις τη μεγαλύτερη επένδυση που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Κάνεις μαγκιές και μετά αρχίζεις να τα μαζεύεις υπογράφοντας μια προς μια τις άδειες. 

Είσαι ο Τσίπρας. 

Κάνεις μεγαλόστομες εξαγγελίες για το περιβάλλον, για αυτό λες πως εμποδίζεις την εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός», μπλοκάρεις το Ελληνικό γιατί λες πως υπάρχει δάσος και αρχαία και διατυμπανίζεις πως είσαι ευαίσθητος με το περιβάλλον. 

Μια μέρα μετά σκάει η πετρελαιοκηλίδα στον Σαρωνικό. Το κράτος κοιμήθηκε, αδράνεια, για ένα πλοίο που κινεί τις υποψίες,  η Σαλαμίνα μαύρισε και το μαζουτ έφτασε στη Γλυφάδα. Στην αρχή μας είπαν πως δεν τρέχει τίποτα, το μαζέψαμε, μετά μας είπαν πως είναι θέμα 20 ημερών, μετά ο υπουργός Ναυτιλίας πως από το μέγεθος της καταστροφής μπορεί να παραιτηθεί, μετά πως έκανε λογοπαίγνιο, μετά πως μπορούμε να πάμε για μπάνιο  για να τον αδειάσει ο Υπουργός Υγείας πως δεν πρέπει να πάμε.

Είσαι ο Τσίπρας. 

Μας λες για την αξιοκρατία, ότι με εσένα δεν υπάρχουν διορισμοί και ρουσφέτια όπως στο παρελθόν και η χώρα άλλαξε σελίδα. 

Σκάει το θέμα με τη σύζυγο Μπαλτά και τους υπέροχους διορισμούς μετ’αναδρομικών παρακαλώ. 

Όλα αυτά σε μια εβδομάδα. Λες και Ο Θεός μας λυπήθηκε και σε κάθε σου δήλωση, ακριβώς μια μέρα μετά να σου δίνει και απο μια σφαλιάρα διάψευσης.** 

Είσαι ο Τσίπρας. 

Ένας τόσο μα τόσο ανεύθυνος και επικίνδυνος πολιτικάντης που κάνει την πλάκα του εις βάρος μιας χώρας. 

Στην εποχή που η Αριστερή προϊσταμένη, πετάει την εικόνα της Παναγίας στα σκουπίδια.**

Ούτε οι Τούρκοι δεν το έκαναν αυτό… 

**Θεία Δίκη;;; 



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια