Τρίτη 30 Μαΐου 2017

ΑΜΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ….




Άμα ξέρεις να διαβάζεις την κατάσταση, πιστεύεις πως ο Ντόναλντ Τράμπ θα αποσύρει το επάρατο ΔΝΤ από το ελληνικό πρόγραμμα και θα αναγκαστεί η Γερμανία να υποχωρήσει. 

Άμα ξέρεις να διαβάζεις την κατάσταση,  επενδύεις στην υποψηφιότητα Σουλτς ώστε επιτέλους να απαλλαχθείς από την ενίοτε τύραννο και ενίοτε σοβαρή και υπεύθυνη μαντάμ Μέρκελ. 

Άμα ξέρεις να διαβάζεις την κατάσταση, πιστεύεις πως θα εκλεγεί ο Πιτέλα πρόεδρος  στην Ευρωβουλή και θα κάνει εκστρατεία υπέρ της Ελλάδος. 

Άμα ξέρεις να διαβάζεις την κατάσταση, ποντάρεις πως θα κερδίσει ο Βίλντερς στις Ολλανδικές εκλογές, θα φοβηθούν οι ευρωπαίοι και θα σου δώσουν αυτά που ζητάς για να μη διαλυθεί η Ευρώπη

Άμα ξέρεις να διαβάζεις την κατάσταση, στηρίζεις τον Μελανσόν στις Γαλλικές εκλογές που πάτωσε πανηγυρικά. 

Άμα ξέρεις να διαβάζεις την κατάσταση, πιστεύεις πως θα ψηφίσεις τα μέτρα και θα κλείσει η αξιολόγηση. 

Άμα ξέρεις να διαβάζεις την κατάσταση, έχεις υποσχεθεί μέχρι στιγμής τρεις ημερομηνίες για μια λύση στο χρέος και έχεις πάρει από τα τρία το ευμέγεθες. 

Λίγο πιο παλιά, επειδή ήξερες να διαβάζεις την κατάσταση, έβαλες τον Γιάνη Βαρουφάκη ως υπουργός Οικονομικών για να εκνευρίζει όλους τους άλλους. Πίστεψες ότι θα χτυπάς ζουρνάδες και οι αγορές θα χορέψουν. Επένδυσες στη συμμαχία του Νότου και συνήθως στα Eurogroup το σκορ έγραφε 18-1. Εναντίον σου. 

Ξέρεις τόσο καλά να διαβάζεις την κατάσταση, τις διεθνείς συνθήκες και το ευρύτερο κοινωνικοπολιτικό περιβάλλον που δυστυχώς έχεις την τύχη της χώρας μας και τις ζωές των πολιτών στα ανίκανα χέρια σου.



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια