Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟ !



Δεν είμαι Χρυσή Αυγή, δεν υποστηρίζω τη Χρυσή Αυγή και δεν συμφωνώ με πολλά από αυτά που λέει. Όμως έχω πολύ ψηλά μέσα μου το αίσθημα της δικαιοσύνης και εδώ έχουμε να κάνουμε με πολλές αδικίες μαζεμένες. 

Αδικία γιατί 400.000 Έλληνες που ψήφισαν τη Χρυσή Αυγή δεν ακούν τη φωνή της. 
Αδικία γιατί αυτή η απομόνωση από τα ΜΜΕ είναι απολύτως αντιδημοκρατική, την έχει δυναμώσει και γιγαντώσει μη σου πω. 

Αδικία γιατί τις ελάχιστες φορές που βγηκαν στα καναλια η συζήτηση πήγε κάπως έτσι. Μπλα μπλα Χίτλερ μπλα μπλα τριτο ραιχ μπλα μπλα λαθρομετανάστες,  διαφημίσεις, τέλος εκπομπής. 

Έτσι λοιπόν ήθελα να κάνω μια συνέντευξη με έναν βουλευτή της Χρυσής Αυγής σε εντελώς τελείως διαφορετικό στιλ από ότι έχουμε συνηθίσει και αφού έλαβα την έγκριση της διεύθυνσης του σταθμού, σκέφτηκα ποιον θα μπορούσα να καλέσω. 

Ο πρώτος που μου ήρθε στο μυαλό είναι ο Ηλίας Παναγιώταρος και τον ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση, γιατί τις λίγες φορές που έχει βγει στα μαζικά μέσα επιρροής διαθέτει αμεσότητα και χιούμορ. 

Επιδίωξη μου ήταν  να κάνουμε μια πολιτισμένη συζήτηση και τα συμπεράσματα δικα σου. 

Χειμαρρώδης, αυθόρμητος, αυθεντικός και πηγαίος ο Ηλίας. Μπορεί να μην αφήνει πολλά περιθώρια για αντίλογο αλλά είναι απολύτως αληθινός. 

Είπε ενδιαφέροντα πράγματα για τη δίκη της Χρυσής Αυγής, το μεταναστευτικό, το μοντέλο της οικονομίας που προτείνει, τις επενδύσεις, το πολίτευμα, τα πανεπιστήμια, τη βία της Χρυσής Αυγής, τη Ρωσία, το Ισραήλ, την Ευρώπη  και την άποψη του για τον Αλέξη Τσίπρα, τον Νίκο Χατζηνικολάου, τον Παύλο Φύσσα, τον Άδωνι Γεωργιάδη, τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, τον Γιώργο Τράγκα και πολλά άλλα πρόσωπα της καθημερινότητας μας. 

Απολαύστε τον : 




0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια