Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014

Η ΜΑΕΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣΌλοι διαβάσαμε τον πηχυαίο τίτλο:

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΝΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ

Σε πιάνει θλίψη, οργή, θυμός και σκέφτεσαι την κατάντια και την ξεφτίλα. 

Όπως όλοι, κάνεις κλικ στο play να παίξει το βίντεο. 

Τι βλέπεις;

Ακούς ένα τύπο να βρίζει τους αστυνομικούς. Όλως τυχαίως είναι αυτός που εμπλέκεται μαζί τους και μετά. 

Στη συνέχεια υποβάλλεσαι σε μια παρέλαση της ομάδας Δέλτα και μια κοπέλα να φωνάζει απελπισμένα 4 φορές τη λέξη τρομοκράτες. Σημειολογία. 

Κατόπιν στο περίπτερο που προφανώς είναι κοινωνικό γιατί βρίσκονται τέσσερεις φίλοι περιπτέρου και εικονολήπτης, βλέπεις να γίνεται τσαμπουκάς αλλά.. 

Ω! 

Που φαίνεται η κλοπή οεο; Αφού το περίπτερο έχει μέσα έξω κάμερες και άνθρωπο που τραβάει, σε ποιο σημείο βλέπεις να αρπάζουν οι αστυνομικοί τα νερά; 

ΠΟΥΘΕΝΑ ! 

Μα θα μου πεις, ο τύπος έκανε σαν τρελός, τι έγινε, συνδέθηκε με το ρεύμα μόνος του και κάνει έτσι; 

Θυμίζω: Είναι αυτός που έβριζε στην αρχή και από ότι καταλαβαίνω σε διαφορετικό σημείο. Τι έγινε, άφησε τη βάρδια του και πήγε αλλού και ξαναγύρισε;

Μια φορά να βγει βίντεο που να δικαιώνει για κάτι έστω την Αστυνομία και ειλικρινά, θα κόψω το νερό και θα πίνω μόνο μπύρες. 

Από κει και πέρα, το πράγμα είναι απλό: Αν όντως υπάρχει βίντεο που να δείχνει πραγματικά τον αστυνομικό να βουτάει νερά, τότε να τον τσιμπήσουν και να τον ξηλώσουν αμέσως. Πάντως το να πάει κάποιος αστυνομικός να κλέψει ένα μπουκάλι νερό μου φαίνεται γελοίο. 

Αν υπάρχει υλικό που να δείχνει αυτή την πράξη να βγει στη δημοσιότητα και ας αφήσουμε την περιρρέουσα ατμόσφαιρα.0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια