Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ !



Μετά από 4 χρόνια εκπομπών στον Music Heaven, απο τον Οκτώβριο του 2010, ο κύκλος έκλεισε και αλλάζω περιβάλλον. 

Σε όσους άρεσε η εκπομπή μου, δεν θα με χάσουν καθώς από την Δευτέρα 17 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα 21.00-23.00 θα βρίσκομαι στον SIN RADIO - http://sinwebradio.com/
 
Αν περιμένεις να διαβάσεις κράξιμο και ξεκατίνιασμα, δεν έχει. Γιατί δεν έχει και νόημα για κανέναν. Ευχαριστώ όσους αφιέρωσαν έστω και 5 λεπτά απο το χρόνο τους να με ακούσουν και ελπίζω και στο επόμενο λιμάνι να με τιμήσουν με τον χρόνο τους. Χάρηκα γιατί γνώρισα κάποιους αξιόλογους ανθρώπους απο κοντά.

Το μόνο που έχω να σημειώσω είναι πως οτιδήποτε συμβαίνει στον παγκόσμιο ιστό και έχει να κάνει με μια ομάδα ανθρώπων, αν δεν αποκτήσει ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ και κάποιος να το αγαπάει και να ασχολείται ενεργά,  αργά ή γρήγορα ξεφτίζει, σβήνει και πεθαίνει. 

 Είχα ανάγκη μια αλλαγή περιβάλλοντος καθώς όπως πήγαινε το πράγμα ή θα σταματούσα τελείως το ραδιόφωνο ή θα έκανα μια εκπομπή το μήνα και αν. Μετά από 4 χρόνια είχα και τις σχετικές αναστολές. Συνήθισα πρόσωπα, πράγματα, είχα πλήρη ελευθερία λόγου, είχα τη γωνιά μου. Δεν είμαι άνθρωπος που μου αρέσει το ρίσκο, προτιμώ την ελεγχόμενη τόλμη. Όμως ένοιωθα επί σειρά μηνών ότι έπρεπε να φύγω. Ότι είχα να δώσω το έδωσα και ότι είχα να πάρω το πήρα. 

Εντάσσομαι στο δυναμικό του SIN RADIO - http://sinwebradio.com/ με την ελπίδα για καλύτερη προοπτική. Αν κάνω λάθος, αν δεν μου βγει, αν φάω τα μούτρα μου, είναι ανάμεσα στα φυσιολογικά ενδεχόμενα που μπορεί να συμβούν. Το πρώτο δείγμα γραφής που έχω πάντως είναι άκρως θετικό. Θα το καταλάβεις αν ρίξεις μια ματιά και στο site.

Ίσως να μου ταιριάζει περισσότερο: Ένας αμαρτωλός στο ραδιόφωνο της αμαρτίας… 

Καλή μου τύχη με τις ευχές σου και καλή σου ακρόαση!



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια