Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΓΝΩΜΙΚΑ part 82Μην είσαι απόλυτος. Γελάει ο χρόνος! Θα σου πω κάτι, αλλά μην ταραχτείς. Σου λείπω.–Έχετε καρτούλες για του Aγίου Βαλεντίνου σε σχήμα καρδιάς, που να γράφουν "Στην Μοναδική μου Αγάπη" 
 –Βεβαίως κύριε.. 
 –Ωραία, πιάσε μου 5Την χωρίζεις και σου λέει: "Δεν θα βρεις άλλη σαν κι εμένα''
Μα αυτός είναι ο σκοπός !!!Για τους άντρες υπάρχουν δυο εκδοχές : Το θέλω κ το δεν θέλω. Για την γυναίκα τρεις : Το θέλω, το δεν θέλω και το δεν ξέρω τι θέλωΠάντα προσέχω τι μου λέει κάποιος όταν είναι θυμωμένος ή μεθυσμένος. Συνήθως λέει ακριβώς αυτό που πιστεύει και την αληθινή του άποψη..Βλέπω αυτό το θέμα σαν τη δίαιτα.
Δηλαδή;
Καλό είναι, αλλά όσο το αναβάλλω τόσο το καλύτερο.Σε 5 δευτερόλεπτα πρέπει να σηκωθώ από το κρεβάτι. 5,4,3,2,1,1,1,1,1,1,1,1,1,1,1,1,1,1,1,1,1,1.....Όταν με παίρνουν στο σταθερό και με ρωτάνε «που είσαι» απαντώ: Κλείσε, οδηγώ, πάρε με σε λίγο. Δεν ήξερα ότι υπήρχαν τόσο πολλοί ηλίθιοι στον κόσμο μέχρι που άρχισα να χρησιμοποιώ το FacebookΤο αλκοόλ αυξάνει την επιθυμία αλλά μειώνει το αποτέλεσμαΌταν έχεις δίκιο, κανείς δεν το θυμάται. Όταν έχεις άδικο, κανείς δεν το ξεχνά.Θα σε προκαλούσα σε πνευματική μονομαχία, αλλά βλέπω ότι είσαι άοπλος.
Ο πραγματικός χαρακτήρας ενός ανθρώπου, φαίνεται όταν πάρει την εξουσία. Οι αρνητικές σκέψεις δεν οδηγούν ποτέ σε θετικές πράξεις.Αν δεν το εκτιμάς, δεν το αξίζεις.0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια